05 / 05 / 2024

Malatya Belediyesi satılık gayrimenkuller

Malatya Belediyesi satılık gayrimenkuller

Mülkiyeti Malatya Büyükşehir Belediyesine ait olan, Malatya İli, Yeşilyurt ve Battalgazi İlçelerinde bulunan gayrimenkuller toplamda 16 milyon 488 bin 493,50 TL bedel ile satılıyor. 

Ne İstanbul ne İzmir! Türkiye’de satılık konutlarda en fazla değer artışı yüzde 172 ile o ilde!

Endeksa tarafından açıklanan Mayıs 2023 verilerine göre, Türkiye’de son 1 senede satılık konutlarda en fazla değer artışı yüzde 172’lik artışla Kırklareli’de, kiralık konutlarda ise en fazla değer artışı yüzde 249’luk artışla Hatay ve Malatya’da gerçekleşti. 

KİPTAŞ'tan İstanbul'a çılgın konut projesi duyurusu: Kiralık ve satılık ev sorununu kökten çözecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki, vatandaşların konut ihtiyacını karşılamaya yönelik projeler gerçekleştiren KİPTAŞ, şehirdeki kiralık ve satılık konut sorununu kökten çözecek bir projeyi açıkladı. İşte 'İstanbul için en çılgın proje'nin detayları...

Turyap Şehr-i Bağcılar satılık!

Turyap, mülkiyeti Bağcılar Belediyesi ve Belediye İştiraki Başak A.Ş tarafından Bağcılar’da geliştirilen Şehr-i Bağcılar projesini satışa çıkardı. Peki, Turyap Şehr-i Bağcılar satılık daire fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

TOKİ Malatya Beydağı Konutları satılık!

Daire alanlarının 82,31 metrekareden başladığı Malatya Beydağı TOKİ projesinde toplamda 377 adet konut satışta. TOKİ Malatya Beydağı Konutları satılık dairelerin fiyatları 106 bin 943 TL'den başlıyor.

Malatya Beydağı TOKİ satılık daire!

Toplamda 377 adet konutun satışta olduğu TOKİ Malatya Beydağı projesinde başvuruları başladı. Malatya Beydağı TOKİ satılık daire için ödemelere göre 144 aya varıncaya kadar vadelendiriliyor.

Yeni Adana İmar İlimtepe Sarıçam satılık daire!

Adana Büyükşehir Belediyesi ve Yeni Adana İmar A.Ş. ortak imzasıyla yükselen proje yaklaşık 3 bin adet daireden oluşacak. Yeni Adana İmar İlimtepe Sarıçam satılık daire fiyatları 1+1'lerde 99 bin TL'den başlıyor.

Malatya Merkez TOKİ satılık daire!

Başvuru dönemi içerisinde olan Malatya Merkez TOKİ satılık daire fiyatları 128 bin 765 TL'den başlangıç gösteriyor.

Malatya Beydağı TOKİ Evleri satılık!

Malatya Beydağı TOKİ Evleri satılık daire fiyatları 120 bin 784 TL'den başlıyor. Başvuruları T. Halk Bankası A.Ş.’nin yürüteceği projede 10 bin 694 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor.

TOKİ Malatya Merkez satılık daire!

TOKİ Malatya Merkez satılık daire fiyatları 128 bin 765 TL'den başlıyor. Başvuruları Türkiye Halk Bankası A.Ş tarafından kabul edilen projede 12 bin 877 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor.

Malatya Akçadağ TOKİ 2. Etap satılık!

Malatya Akçadağ TOKİ 2. Etap satılık daire fiyatları 61 bin 583 TL'den başlıyor. Satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülen projede 73 adet konut açık satışa sunuluyor.

Rüyakent Evleri satılık daire fiyatları 150 bin TL'den başlıyor!

Akranlar İnşaat imzasıyla Malatya'da hayata geçirilen Rüyakent Evleri 22 bin 500 metrekare alanda 12 katlı 6 bloktan meydana geliyor. Rüyakent Evleri satılık daire fiyatları 150 bin liradan başlıyor.

Malatya TOKİ Evleri satılık daire fiyatları!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Malatya Akçadağ Evleri'nde toplam 115 adet konut satışa sunuluyor. Malatya TOKİ Evleri satılık daire fiyatları haberimizin içinde yer alıyor.

Malatya Akçadağ 2. Etap TOKİ Evleri satılık!

Malatya Akçadağ 2. etap TOKİ Evleri satılık daire fiyatları 61 bin 583 TL'den başlangıç gösteriyor. Malatya Akçadağ 2. etap TOKİ Evleri 'nde satışa sunulan dairelerin tipleri 2+1 olarak belirlendi.

Malatya Belediyesi satılık gayrimenkuller Haberi

Malatya Belediyesi satılık gayrimenkuller


Mülkiyeti Malatya Büyükşehir Belediyesine ait olan, Malatya İli, Yeşilyurt ve Battalgazi İlçelerinde bulunan gayrimenkuller toplamda 16 milyon 488 bin 493,50 TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Mülkiyeti Malatya Büyükşehir Belediyesine ait olan, Malatya İli, Yeşilyurt ve Battalgazi İlçelerinde bulunan, aşağıda özellikleri belirtilen, taşınmaz malların satış ihaleleri listede gösterilen tarih ve saatte 115Belediyemiz Hizmet binası içerisinde bulunan Encümen Toplantı Salonunda, Encümen huzurunda, İhale listemizin 14,15 ve 17 sırasındaki taşınmazlar 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 36. maddesine göre "Kapalı Teklif Usulü” ile geriye kalan taşınmazlar ise 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45.maddesine göre "Açık Teklif Usulü” ile satış yapılacaktır. Taşınmazların ödemesi ihale bedelinin % 40’ının peşin geri kalan kısmın ise peşin ödemenin son gününden başlamak şartı ile 1 (bir)’er aylık zaman aralıklarında...