02 / 05 / 2024

malatya beydağı 4. bölge toki ihalesi

malatya beydağı 4. bölge toki ihalesi

Malatya Beydağı 4. Bölge 491 adet konut inşaatı ile altyapı ve çevre düzenleme işi yapım işi ihalesi 21 Ağustos 2013 tarihinde açık ihale usulü ile gerçekleştirilecek...

Malatya’da 4 binden fazla konut bu ay teslim edilecek!

AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci yaptığı son dakika açıklamasında Malatya’da Aralık Ayı içerisinde 4 bin 500 konutun çekilecek kurayla hak sahiplerine teslim edileceğini dile getirdi.

Son dakika! Malatya'da 4.5 şiddetinde deprem!

Asrın felaketi olarak nitelendirilen 6 Şubat depremlerini yaşayan Malatya'da bu sabah yine sallandı. AFAD'ın büyüklüğünü 4.5 olarak açıkladığı deprem çevre illerde de hissedildi.

Malatya'daki 4 bin 225 afet konutu yıl sonuna kadar sahiplerine teslim edilecek!

Malatya Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) İl Müdürü Mustafa Türker yaptığı son dakika açıklamasında olağanüstü bir durum olmazsa sene sonuna kadar şehir genelinde toplam 4 bin 225 afet konutunun afetzedelere tesliminin hedeflendiğini dile getirdi.

SON DAKİKA! Malatya’da 4 şiddetinde deprem! Çevre illerden de hissedildi!

Kandilli Rasathanesi’nden alınan bilgilere göre, saat 01.32’de Malatya’da 4 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Depremin çevre illerden de hissedildiği öğrenildi.

Son dakika DEPREM: Malatya 4.3 büyüklüğünde sallandı! Az önce deprem mi oldu? 

Malatya'da 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremde ilk belirlemelere göre herhangi bir olumsuzluk olmadı. Peki bugün başka hangi illerde deprem oldu? İşte 3 Ağustos 2023 deprem listesi...

AFAD paylaştı: Malatya'da 4,2 büyüklüğünde deprem oldu

AFAD'dan yapılan açıklamaya göre; Malatya'da 4.2 büyüklüğünde deprem oldu. İşte detaylar...

AFAD'dan son dakika açıklaması: Malatya'da 4.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi!

Malatya'nın Pütürge ilçesinde, Richter ölçeğine göre 4.6 büyüklüğünde yeni bir deprem meydana geldi. Deprem kısa süreli bir korkuya neden oldu. İşte detaylar...

SON DAKİKA! Malatya'da 4.1 büyüklüğünde deprem oldu!

Malatya'nın Pütürge ilçesinde meydana gelen deprem AFAD tarafından duyuruldu. Depremin büyüklüğü 4.1 olarak kaydedildi ve derinliği 6.96 km olarak ölçüldü.

Malatya Beydağı'nda 923 konut 38 iş yeri inşa ediliyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Beydağı'nda 923 konut 38 iş yerinin inşaatına başladı. 

Malatya Beydağı'nda kentsel dönüşüm hız kesmiyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ işbirliğiyle Beydağı Kentsel Dönüşüm Bölgesi’ndeki sorunlar çözülüyor. Kamulaştırma bedelinin ödendiğini dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “600 gün içerisinde burada yeni bir şehir olduğunu göreceğiz” diye konuştu.

Malatya depreminin bilançosu: 4.933 bina ağır, 8.614 bina az hasarlı!

Malatya Valiliği depreme ilişkin son durumu paylaştı. Malatya'da 4 bin 933 binanın ağır, 8 bin 614 binanın az hasarlı olduğu belirlendi...

Malatya'da 4 bin 928 binada 9 bin 310 bağımsız bölüm ağır hasarlı!

Depreme ilişkin son durumu paylaşan Malatya Valiliği, Pütürge'de 2181, Battalgazi'de 1270, Kale'de 843, Doğanyol'da 451, Yeşilyurt'ta ise 183 olmak üzere 4 bin 928 binada 9 bin 310 bağımsız bölümün ağır hasarlı olduğunun belirlendiğini açıkladı...

Malatya Beydağı'nın dönüşüm haritası belirlenmeli!

AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Merkez Beydağı Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Tüfenkci, Beydağı’nın kentsel dönüşümle ilgili sorunlarını konuştu.

malatya beydağı 4. bölge toki ihalesi Haberi

malatya beydağı 4. bölge toki ihalesi

Malatya Beydağı 4. Bölge 491 adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi açık ihale usulü ile ihale edilecek.


İhale 21 Ağustos 2013 tarihinde T.C.Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bilkent Plaza B1 Blok Bilkent 06800 Çankaya / Ankara adresinde gerçekleşecek.


Detaylı bilgi için