15 / 05 / 2024

Malatya Beydağı 5. Bölge ihale tarihi

Malatya Beydağı 5. Bölge ihale tarihi

Malatya Beydağı 5. Bölge 909 Adet Konut ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi yapım işi ihalesi bugün açık artırma usulü ile Ankara'da gerçekleşecek...

Son dakika! Malatya'da 5,2 büyüklüğünde deprem! 

AFAD, Malatya'da 5.2 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı. Merkezi Battalgazi ilçesi olan deprem pek çok ilde de hissedildi.

SON DAKİKA! Malatya'da 5.2 ve 4.7 büyüklüğünde deprem oldu

Kandilli Rasathanesi’nden alınan verilere göre, Malatya'da 5.2 ve 4.7 büyüklüğünde deprem oldu. Son dakika gelişmesi. AFAD, merkez üssü Malatya'nın Battalgazi ilçesi olan 5,2 ve 4,7 büyüklüğünde iki depremin meydana geldiğini kaydetti. İşte ayrıntılar...

Malatya'daki 5 şiddetindeki depremi için korkutan açıklama! Fay hattı 2,5 milyon yıl sonra uyandı

Prof. Dr. Hasan Sözbilir, Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde bugün saat 08.35'te gerçekleşen 5 büyüklüğündeki depremin diri fay sınıfında değerlendirilmeyen bir faydan kaynaklanmış olabileceğini belirtti.

Malatya'daki 5 bin 959 konteynere 22 bin 684 depremzede yerleştirildi!

Kahramanmaraş merkezde 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerde en çok yıkımın olduğu illerden biri olan Malatya'da, 12 noktada kurulan 5 bin 959 konteynere 22 bin 684 depremzede yerleştirildi.

Malatya'daki 5,2 şiddetindeki depremin ardından ortaya çıkan gizemli toz bulutunun sırrı duyanları hayrete düşürdü

Malatya'nın Pütürge ilçesinde dün 5,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin şiddeti kentte yaşayan vatandaşların korku dolu anlar yaşamasına neden oldu. Depremin ardından ortaya çıkan gizemli toz bulutunun sırrı ise duyanları şaşkına çevirdi.

Malatya Beydağı'nda 923 konut 38 iş yeri inşa ediliyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Beydağı'nda 923 konut 38 iş yerinin inşaatına başladı. 

Malatya'da 5 bin 24 deprem konutu inşa ediliyor!

24 Ocak'ta Malatya'da yaşanan deprem nedeniyle evlerini kaybeden depremzedeler için, 5 bin 24 konutun inşaat çalışmaları başladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Malatya'da 5 bin 24 konut inşa etmek için çalışmalara başladık!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada, "Malatya'da 1555 tanesi ahırlı köy evi olmak üzere toplam 5 bin 24 konut inşa etmek için çalışmalara başladık" dedi.

Malatya Beydağı'nda kentsel dönüşüm hız kesmiyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ işbirliğiyle Beydağı Kentsel Dönüşüm Bölgesi’ndeki sorunlar çözülüyor. Kamulaştırma bedelinin ödendiğini dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “600 gün içerisinde burada yeni bir şehir olduğunu göreceğiz” diye konuştu.

Malatya'da 5.3 büyüklüğündeki depremde 20 bina hasarlandı!

Dün gece Malatya'nın Pütürge ilçesinde yaşanan 5.3 büyüklüğündeki depremin ardından, Malatya Valiliği'nin yaptığı açıklamaya göre, 20 evde hasar olduğu belirtildi...

Malatya'da 5 bin 701 konut ağır hasarlı!

Malatya Valiliği, merkez üssü Elazığ'ın Sivrice ilçesi olan 6,8 büyüklüğündeki deprem sonrası yaptığı açıklamada 5 bin 701 konutun ağır hasarlı olduğunu bildirdi.

Malatya’da 5 bin 608 konut ağır hasarlı!

Malatya Valiliği yaptığı açıklamada, Malatya’da meydana gelen depremin ardından bölgede 5 bin 608konutun ağır, 7 bin 627 konutun az hasarlı olduğunu aktardı.

Malatya’da 5 bin 328 konut ağır hasarlı!

Malatya Valiliği yaptığı açıklamada, Malatya’da meydana gelen depremin ardından bölgede 5 bin 328 konutun ağır, 6 bin 672 konutun az hasarlı olduğunu belirtti.

Malatya Beydağı 5. Bölge ihale tarihi Haberi

Malatya Beydağı 5. Bölge ihale tarihi


Malatya Beydağı 5.Bölge 909 Adet Konut ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile bugün ihale edilecek.


İhale bugün T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Baskanlığı Bilkent Plaza B1 Blok 06800 Bilkent ÇANKAYA/ANKARA adresinde gerçekleşecek.

İlanın detayı için