05 / 05 / 2024

malatya beydağı kura çekilişi ne zaman

malatya beydağı kura çekilişi ne zaman

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ve Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Beydağı bölgesinde yürütülen Beydağı Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında hak sahipleri için 17-18 Kasım tarihlerinde kura çekimi yapılacak.

TOKİ Malatya İlk Evim kuraları çekiliyor! İşte Malatya TOKİ kura sonuçları 26 Kasım 2022!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olarak lanse edilen TOKİ 2022 projeleri kapsamında TOKİ Malatya İlk Evim kuraları çekiliyor... İşte Malatya TOKİ kura sonuçları 26 Kasım 2022...

Malatya Beydağı'nda 800 konut dönüşüyor!

Malatya'da çöken binanın enkazını inceleyen AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya'da devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.

Malatya Beydağı'nda 923 konut 38 iş yeri inşa ediliyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Beydağı'nda 923 konut 38 iş yerinin inşaatına başladı. 

Malatya Beydağı'nda kentsel dönüşüm hız kesmiyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ işbirliğiyle Beydağı Kentsel Dönüşüm Bölgesi’ndeki sorunlar çözülüyor. Kamulaştırma bedelinin ödendiğini dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “600 gün içerisinde burada yeni bir şehir olduğunu göreceğiz” diye konuştu.

TOKİ Malatya 2020 kura çekimi ne zaman?

TOKİ Malatya 2020 kura çekimi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede toplam 383 adet konut 6 adet dükkan mevcut.

Malatya İtfaiye Merkezi önümüzdeki yıl tamamlanacak!

Malatya Beydağı Devlet Hastanesi’nin karşısında inşa edilen ‘İtfaiye Merkezi’nin inşaatında çalışmalar hızla devam ediyor ve önümüzdeki yıl tamamlanacağı açıklandı.

Malatya Beydağı'nın dönüşüm haritası belirlenmeli!

AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Merkez Beydağı Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Tüfenkci, Beydağı’nın kentsel dönüşümle ilgili sorunlarını konuştu.

TOKİ ile Malatya Beydağı'nda yeni bir yaşam!

TOKİ, Maltaya Beydağı'nda kentsel dönüşüm kapsamında inşa ettiği konutlarla bölge sakinlerine güvenli yapılar ve sağlıklı çevreden oluşan bir yaşam sunuyor...

TOKİ Malatya Battalgazi kura sonucu kazananları 07.08.2018!

TOKİ Malatya Battalgazi kura sonucu kazananları 07.08.2018 haberimizde yer alıyor. Projede toplam 72 adet konut bulunuyor.

TOKİ Malatya Battalgazi kura çekilişi bugün!

TOKİ Malatya Battalgazi projesinde toplam 72 adet konut bulunuyor. Projede yer alan konutların kura çekilişi bugün yapılacak.

Malatya Beydağı Tabiat Parkı’nın inşası başladı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi İnderesi Mevkii’nde bulunan ve Jandarma İl Komutanlığı tarafından hayata geçirilecek tabiat parkın inşası başladı.

Malatya Beydağı Tabiat projesinin yapımına başlanıyor!

Kent yaşamının vazgeçilmez unsurlarından biri olan yeşil alanları Malatya’da çoğaltıp, koruyan ve gelecek nesillere aktarılmasını sağlayan Malatya Büyükşehir Belediyesi, Malatya’ya bir tabiat parkı daha kazandırıyor.

Malatya Beydağı'na 7 bin 500 TOKİ konutu!

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Malatya Beydağı Mahallesi sakinlerinin kentsel dönüşümle ilgili sorun ve taleplerini dinledi. Tüfenkci, TOKİ Başkanı ile görüşeceğini belirtti.

malatya beydağı kura çekilişi ne zaman Haberi

malatya beydağı kura çekilişi ne zaman


Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ve Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Beydağı bölgesinde yürütülen Beydağı Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında hak sahipleri için 17-18 Kasım tarihlerinde kura çekimi yapılacak.

Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, toplam 220 hektarlık alanda yapılan Beydağı Kentsel Yenileme Projesi’nde hak sahibi 1015 kişinin konutları belirleniyor.

17-18 Kasım tarihleri arasında Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda yapılacak olan kura çekimi ile Kentsel Yenileme Proje alanı içerisinde taşınmazı bulunan ve konut karşılığı muvafakat imzalayan hak sahiplerinin konutları belirlenecek.

Daha önce 928 konut teslim edildi


Beydağı Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında bugüne kadar, risk taşıyan 1323 adet konut yakılırken, toplamda 4195 adet yapılan yeni konutlardan 928 adedinin hak sahiplerine teslim edildiği, 3267 konutun yapımının ise devam ettiği belirtildi.

1015 konut daha teslim edilecek


Projenin I. ve II....