10 / 05 / 2024

malatya çocuk evi

malatya çocuk evi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi tarafından bir ilk hayata geçiriliyor. Sanat Sokağı’nda yer alan konaklardan biri “Çocuk Oyun Evi ve Oyuncak Müzesi” olarak düzenleniyor.

Son dakika: Malatya'da 310 prefabrik ev için düğmeye basıldı! Hatay'da 2 bin 355 köy evinde sona gelindi!

Deprem bölgesindeki konut inşaat çalışmaları tam gaz devam ediyor. Bu kapsamda Malatya'ya 310 prefabrik konut için imzalar atıldı. Hatay'ın 13 ilçesindeki 2 bin 355 köy evi için çalışmalar hızlandırıldı.

Malatya Akçadağ'a 2 bin 226 köy tipi afet evi yapılacak!

Kahramanmaraş Merkezli depremlerin büyük yıkıma neden olduğu Malatya'nın Akçadağ ilçesinde 2 bin 226 köy tipi afet evi yapılacak.

Malatya'daki depremzedelere villa konforunda köy evi!

Elazığ'ın Sivrice ilçesi merkezli 24 Ocak 2020 tarihinde yaşanan 6,8 büyüklüğündeki depremden etkilenen Malatya'daki depremzedeler, lüks bir villayı andıran konutlarda yaşamlarına devam etmenin sevincini yaşıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Malatya'da 5 bin 24 konut inşa etmek için çalışmalara başladık!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada, "Malatya'da 1555 tanesi ahırlı köy evi olmak üzere toplam 5 bin 24 konut inşa etmek için çalışmalara başladık" dedi.

Şehit babasının evi jandarmanın destekleriyle onarılıyor!

Malatya'da, şehit babasının depremde hasar gören evi, İl Jandarma Komutanlığının destekleriyle onarılıyor.

Malatya'da evi hasar gören veya yıkılanlara nakdi yardım ödemesi yapıldı!

Malatya Valiliği tarafından depremde evi ağır hasar alan veya yıkılan ev sahiplerine 11 bin lira, kiracılara ise 5 bin lira acil yardım ödemesi yapıldığı açıklandı.

Malatya Valiliği'nden depremzedelere kira yardımı açıklaması! 

Merkez üssü Elazığ Sivrice ilçesinde meydana gelen depremde birçok kişinin evi ağır hasar aldı. Deprem sonrası evleri ağır hasar alan vatandaşlar için kira yardımları yapılmaya başlandı. Malatya Valiliğinden yapılan açıklamada; "1 milyon 936 bin lira kira yardımı yapıldı." denildi...

İBB Kadın Dayanışma Evi açtı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından Kadın Dayanışma Evi, sosyal sorumluluk projesi kapsamında açıldı. İBB, Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Şube Müdürlüğü ile Çocuk ve Aile Şube Müdürlüğü de kuracaklarının bilgisini paylaştı...

Kayseri Engelsiz Çocuk Evi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç yaptığı açıklamada Mimarsinan Parkı içerisinde hayata geçirilen Engelsiz Çocuk Evi’nin tamamlanmak üzere olduğunu ve en kısa sürede hizmete açılacağını müjdeledi.

Kayseri'ye engelsiz çocuk evi inşa edilecek!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’de örneği olmayan Engelsiz Çocuk Evi projesinin ikincisini inşa ediyor.

Malatya Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nin kaba inşaatı bitti!

AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nde incelemelerde bulundu. Çalık, hastanenin kaba inşaatının tamamlandığını söyledi.

Finike Çocuk ve Gençlik Evi tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin inşaatını tamamladığı Finike Çocuk ve Gençlik Evi, öğrencileri ağırlamaya başladı.

Kayseri'de engelsiz çocuk evi hizmete açıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Engelsiz çocuk evi hizmete açıldı.  4-12 yaşlarındaki 53 çocuğa hizmet verecek "Engelsiz çocuk evi"nin açılışı gerçekleştirildi.

malatya çocuk evi Haberi

malatya çocuk evi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi tarafından bir ilk hayata geçiriliyor. Sanat Sokağı’nda yer alan konaklardan biri “Çocuk Oyun Evi ve Oyuncak Müzesi” olarak düzenleniyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Malatya Meslek Yüksekokulu yanında 7 konak inşası ile Sanat Sokağı oluşturduklarını anımsatarak, “Şehrimize ait kültürün bir özetini sunmak için hazırlıklarımızı sürdürdüğümüz Sanat Sokağı’nda bir konağımızı da Çocuk Oyun Evi ve Oyuncak Müzesi olarak düzenliyoruz. Burada öncelikle yöremize özgü çocuk oyunlarının objeleri sergilenecek. Konakta, yerli üretim koleksiyon oyuncaklar yer alacak. Bununla birlikte Anadolu’nun çeşitli yerlerinde elde üretilen ve üretildiği bölgenin geleneksel motiflerini yansıtan el işçiliği bez bebek koleksiyonu ziyaretçilere sunulacak” açıklamasında bulundu.

Başkan Çakır, konakta çocukların, pedagojik olarak yaş gruplarına göre uygunluğu tespit edilmiş eğitim amaçlı zeka oyunlarını oynayabileceği uygun...