10 / 08 / 2024

malatya deprem Doğanyol

malatya deprem Doğanyol

Sivrice üssü 6.8 büyüklüğündeki deprem sonrası  Malatya Valisi Aydın Baruş, Bulutlu Mahallesini ziyaret ederek değerlendirmelerde bulundu...

Malatya'da 7'den büyük deprem olur mu? Deprem Araştırmacısı, Yedisu Fayına dikkat çekti ve 7.4'lük deprem uyarısı yaptı

Deprem Araştırmacısı Baturhan Öğüt, Malatya’nın depremselliği ile ilgili konuştu ve Yedisu Fayına dikkat çekti. İşte o açıklama...

Malatya'da 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde öğlen saatlerinde 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldiği açıklandı.

Prof. Dr Osman Bektaş'tan Malatya depremine ilişkin yorum geldi!Yaşanan bu deprem Malatya için 'Tehdit unsuru'

Malatya'da dün akşam saatlerinde 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 7 kilometre derinlikte gerçekleşen deprem kısa süreli paniğe neden olurken deprem uzmanlarından açıklamalar geldi.

Deprem uzmanı Naci Görür'den son dakika deprem açıklaması! 4.1 şiddetindeki Malatya depremi 6 Şubat depremlerinin sonucu

Bugün saat 08.44 sıralarında,  Malatya'nın Battalgazi ilçesinde 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin hemen ardından deprem uzmanı Naci Görür'den son dakika açıklaması geldi. İşte ayrıntılar...

Prof. Dr. Naci Görür uyardı! Malatya'da 4.7'lik deprem sonrası dikkatli olunmalı...

Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanlığı tarafından, Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde saat 10.48'de, 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldiği kaydedildi. Çevre şehirlerden de hissedilen depremin ardından Prof. Dr. Naci Görür, fay hatlarını dikkat çekerek stres transferine dikkati çekti. Görür, "

Malatya Doğanşehir 4.5 büyüklüğünde sallandı! Şehirde büyük korku!

Malatya Doğanşehir'de 4.5 büyüklüğünde deprem oldu. AFAD'ın sitesinde yer alan bilgilere göre, saat 10.48'de yaşanan depremin derinliği 13.9 kilometre şeklinde belirlendi. İşte ayrıntılar... 

Son dakika! Malatya'da 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi!

AFAD, Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı. Depremin saat 17.43'te meydana geldiğini ve 7.31 kilometre derinlikte olduğunun tespit edildiği belirtildi.

TOKİ Malatya deprem konutları kura sonucu sorgulama ekranı 2024! AFAD TOKİ Malatya deprem konutu sonucu nasıl öğrenilir?

TOKİ Malatya deprem konutları kura sonucu sorgulama ekranı 2024 pek çok kişi tarafından merak ediliyor. İşte AFAD - TOKİ Malatya deprem konutu sonuçları öğrenme detayları...

Son dakika! Malatya'da korkutan deprem!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Malatya Akçadağ'da bu sabah saatlerinde 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. Depremin yerin 8,9 kilometre derinlikte gerçekleştiği bildirildi.

Veli Ağbaba'dan deprem konutları çıkışı: Malatya'da 103 bin konuttan 6 bin 672'si yapıldı!

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, deprem bölgelerindeki konut sayısı ile ilgili bir paylaşım yaptı. Veli Ağbaba, paylaşımında Malatya'da 103 bin konuttan 6 bin 672 tanesinin yapıldığını belirtti.

Yedisu fayında 7.2 büyüklüğünde deprem bekleniyor! Doç. Dr. Taylan Sançar, riskli yerleri bir bir açıkladı!

Dersim, uzmanların 7 üzerindeki büyüklükte deprem beklediği bölgeler arasında yer alıyor. Munzur Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Taylan Sançar, konuyla ilgili konuştu ve riskli yerleri bir bir açıkladı.

Son dakika! Malatya'da 5,2 büyüklüğünde deprem! 

AFAD, Malatya'da 5.2 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı. Merkezi Battalgazi ilçesi olan deprem pek çok ilde de hissedildi.

Son Dakika! Malatya'da 4 büyüklüğünde deprem...

Malatya'nın Kale ilçesinde 4 büyüklüğünde deprem meydana geldiği açıklandı. Malatya'da saat 15.41'de merkez üssü Kale olan 4 büyüklüğünde sarsıntı hissedildi. 

malatya deprem Doğanyol Haberi

malatya deprem Doğanyol

Vali Baruş beraberinde Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ile Bulutlu Mahallesine giderek, evleri hasar gören vatandaşları ziyaret etti. Soruları cevaplayan Baruş, Doğanyol, Pütürge, Kale ile Battalgazi ilçelerinin depremden etkilendiğini, çok sayıda yapıda ağır hasar oluştuğunu söyledi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Malatya Doğanyol'da deprem zedeleri ziyaret eden Malatya Valisi Baruş, Doğanyol ilçesinde 4 vatandaşın hayatını kaybettiğini, 54 yıl yıkılmış konut olduğunu birçok da hasarlı bina olduğunu ifade eden Baruş şöyle devam etti:

"462 vatandaşımız hastanelere müracaat etti, şu an 22 vatandaşımız halen tedavi altında ancak hayati tehlikeleri yok. Hasar tespit çalışmalarına 60 teknik ekiple başladık. Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ve Büyükşehir Belediyesi teknik elemanları ekiplere dahil edildi. Şu an sahada 60 ekip, 180 personel ile hasar tespit çalışmaları...