13 / 05 / 2024

malatya dev yatırımlar

malatya dev yatırımlar

Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin gerçekleştirdiği yatırımların açılışının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılacağı, belirtilerek bu yatırımların hangileri olduğu duyuruldu.

Alarko gıda ve tarım yatırımlarında hızlanacak!

Gıda ve tarım sektörlerinin önemi tüm dünyada giderek artarken, Türkiye'nin dev kuruluşlarından biri olan Alarko Holding bu alanlardaki yatırımlarını hızlandıracağını açıkladı.

Gölcük'te dev sağlık yatırımları tek tek tamamlanıyor!

Gölcük'te yapımına başlanan dev sağlık yatırımları tek tek hayata geçiriliyor. Gölcük 112 Acil Servis binası ve Yeni Mahalle Sağlık Kompleksi tamamlanıp hizmete açıldı.

16 yılda Malatya'ya yapılan yatırımlar meclis gündeminde!

2002-2018 yılları arasında Malatya iline yapılan yatırımlar TBMM gündemine taşındı. CHP'li Ağbaba, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

2018 dev yatırımların yılı olacak!

2018’de dev yatırımlara devam edeceklerini söyleyen Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan, yeni havalimanı yatırımlarını gündeme aldıklarını da açıkladı..

Malatya yatırımları 2018'de de hız kesmeyecek!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Malatya'da yatırımların 2018 yılında da hız kesmeden devam edeceğini söyledi.

Bayburt'ta dev yatırımlar incelendi!

Bayburt Belediyesi tarafından hayata geçirilen yatırımlar Bayburt Valisi İsmail Ustaoğlu ve Belediye Başkanı Mete Memiş tarafından yerinde incelendi.

Kocasinan dev yatırımlarla cazibe merkezi oldu!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, inşaatı devam eden Kayseri Bölge Hastanesi’ni inceledi. Başkan Çolakbayrakdar, dev yatırımlar ve projeler ile Kocasinan’ın, her alanda cazibe merkezi haline dönüştüğünü belirtti.

Malatya Kuluncak’a 8.4 milyon TL’lik dev yatırım!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü tarafından Kuluncak İlçesi'ne 8,4 milyon TL'lik dev yatırım yapılıyor.

Bursa Mustafakemalpaşa'ya dev yatırımlar!

Daha yaşanabilir ve sağlıklı kent hedefiyle Bursa’da yatırım hamlelerini bir bir gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, ‘Bütünşehir’ uygulamasıyla birlikte ilçeleri de dev yatırımlarla buluşturuyor.

Malatya'da 8 dev yatırımın açılışı 7 Mayıs'ta yapılacak!

Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin gerçekleştirdiği yatırımların açılışının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılacağı, belirtilerek bu yatırımların hangileri olduğu duyuruldu.

İzmit'te iki yılda kentsel dönüşüm adına dev yatırımlar yapıldı!

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Cumhuriyet Parkı’nda yaptığı basın toplantısında İzmit’e iki yılda dev yatırım yaptıklarını, vizyon projelerinin ise kentsel dönüşüm olduğunu söyledi

Bafra spor yatırımlarıyla önem kazandı!

Türkiye'nin dört bir yanına dev yatırımlar yapan Gençlik ve Spor Bakanlığı, Samsun'un Bafra ilçesinde de önemli tesisler inşa etti.

Pendik'teki dev yatırımlar ilçenin gururu oldu!

Sabiha Gökçen Havaalanı’nın kapasitesini genişleterek Atatürk Havaalanı’ndan daha büyük hale getirecek 2. Pist için çalışmalar başladı. 2.Pist ile metro şantiyelerini ve tamamlanan Hükümet Konağı’nı ziyaret eden Belediye Başkanı Şahin, bu yatırımların Pen

malatya dev yatırımlar Haberi

malatya dev yatırımlar

7 Mayıs Cumartesi günü Toplu Açılış Töreni’ne katılmak üzere Malatya’ya gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın diğer kurum ve kuruluşlarca yapımı tamamlanan tesislerin açılışının yanı sıra Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan 8 dev yatırımın da açılışını yapacağı belirtildi. Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, 7 Mayıs Cumartesi günü saat 15.00’de Belediye Binası yanında düzenlenecek olan Toplu Açılış içerisinde; Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan ancak açılış töreni yapılmayan Hürriyet Parkı, Kernek Külliyesi, Kernek Meydanı ve Şelalesi, Yeni Nikah Sarayı, Şehit İbrahim Tanrıverdi Kültür ve Sanat Adası, Turgut Özal Tabiat Parkı, Yaşam ve Spor Merkezi, yapımı tamamlanan yol çalışmaları ile bisiklet yollarının açılışı yapılacak.


Yatırımların proje bedeli 170 milyon TL


Belediye tarafından yapılan açıklamada; Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açılışı yapılacak olan...