21 / 05 / 2024

malatya emitt fuarı katılımı

malatya emitt fuarı katılımı

Malatya, bu yıl 18.’si düzenlenecek Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarında (EMITT) temsil edilecek. Malatya Valiliği, 30 Ocak-2 Şubat 2014 tarihleri arası İstanbul TÜYAP’ta düzenlenecek fuar için gerekli hazırlıkları yapıldığını bildirdi...

EMITT Fuarı, 8 Şubat 2023’de kapılarını açıyor! İşte fuarda bizleri bekleyenler…

Türkiye’nin ve bölgenin bir numaralı turizm ve seyahat fuarı EMITT, Şubat ayında kapılarını açacak. Peki fuarda bizleri neler bekliyor. İşte ayrıntılar…

Malatya Kongre ve Fuar Merkezi inşaatında sona gelindi!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Kongre ve Fuar Merkezi inşaatında çalışmalar tamamlanmak üzere. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan söz konusu fuar merkezi ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

Malatya'da kongre ve fuar merkezi inşa ediliyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, yaklaşık 20 bin metrekarelik alanda kongre ve fuar merkezi inşa ediyor. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan söz konusu kongre merkezinin inşaat alanını ziyaret etti. 

Malatya Yeni Kongre ve Fuar Merkezi'nin kaba inşaatı tamamlanıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Malatya Büyükşehir Belediyesi Yeni Kongre ve Fuar Merkezi inşasına devam ediyor. 100 dönümlük Mişmişpark Fuar Alanında hayata geçirilen 12 bin metrekarelik yeni merkezin kaba inşası büyük oranda tamamlandı.

Malatya yeni kongre ve fuar merkezinin inşaatı ne durumda?

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yeni Kongre ve Fuar Merkezi inşaatını inceledi. Belediye Başkanı Gürkan; "Malatya'nın kendisine yakışır bir fuar alanı için çalışmalar gerçekleşiyor" dedi...

Malatya Kongre ve Fuar Merkezi'nin temeli atıldı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Malatya  Kongre ve Fuar Merkezi'nin temeli atıldı.

Malatya Yeni Fuar Merkezi'nin temeli atılıyor!

Malatya Mişmişpark Fuar alanı içerisinde inşa edilecek Malatya Yeni Fuar Merkezi'nin temeli yarın atılacak.

Malatya Kitap Fuarı'nın alanına1,5 milyon lira kira ödendi!

Malatya'da 1 hafta- 10 gün süreli’ fuar organizasyonlarının yapıldığı fuar çadırları için, İstanbul merkezli iki yüklenici firmaya toplam 1 milyon 51 bin TL kira ödendi.

EMITT Fuarı için geri sayım başladı!

Dünyanın dört büyük turizm fuarı arasında bulunan EMITT – Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı 31 Ocak – 3 Şubat 2019 tarihleri arasında düzenlenecek.

6. Malatya Yapı Fuarı kent ekonomisini hareketlendirdi!

6. Malatya Yapı ve Dekorasyon Fuarı’nı ziyaret eden Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi (ESKKK) Başkanı Ali Evren, fuarın kent ekonomisini de hareketlendirdiğini belirtti..

6. Malatya Yapı ve Dekorasyon Fuarı başladı!

Malatya'da 6'ncısı düzenlenen Yapı ve Dekorasyon Fuarı kapılarını açtı. İnşaat, yapı, mobilya ve dekorasyon sektöründen yaklaşık 55 firmanın katılacağı fuar, 7 Ekim'e kadar devam edecek.

5. Malatya Yapı ve Dekorasyon Fuarı 4 Ekim'de açılıyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş tarafından organize edilen 5. Malatya Yapı ve Dekorasyon Fuarı kapılarını 4 Ekim'de açıyor.

Ankapark EMITT Fuarı'nda tanıtıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, İstanbul’da düzenlenen 21. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT), yapımını sürdürdüğü ve dünyanın en önemli tema parkları arasına girecek olan ANKAPARK'ı tanıtıyor.

malatya emitt fuarı katılımı Haberi

malatya emitt fuarı katılımı


Malatya, bu yıl 18.’si düzenlenecek Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarında (EMITT) temsil edilecek.


Malatya Valiliği’nden yapılan açıklamaya göre, 30 Ocak-2 Şubat 2014 tarihleri arası İstanbul TÜYAP’ta düzenlenecek fuar için gerekli hazırlıkları yapıldı. Fuarda kentin tarihi, turistik, kültürel ve doğal değerleriyle en iyi şekilde tanıtılması amacıyla stant oluşturulacak. İki ayı aşkın süredir hazırlanılan fuarda Malatya’yı tanıtıcı Türkçe ve İngilizce broşür, CD ve posterler ziyaretçilere dağıtılacak. 


Dünyanın 5. büyük turizm fuarı olan EMITT’e tur operatörleri, seyahat acentaları, oteller ve zincir oteller, hava yolları, kültür ve turizm müdürlükleri, kalkınma ajansları, uluslararası tanıtım ofisleri katılıyor.


Malatya Son...