18 / 05 / 2024

malatya engelli spor merkezi

malatya engelli spor merkezi

Malatya Büyükşehir Belediyesince engelliler için spor merkezi açılacağı bildirildi. Şeyhbayram Mahallesi Çok Amaçlı Sosyal Tesisi'nde yürütülen çalışmayla spor yapmak isteyen engelliler, artık özel bir mekana kavuşacak.

Rönesans Eğitim Vakfı'ndan Malatya'ya Fen Lisesi!

Malatya'nın merkez Yeşilyurt ilçesinde Rönesans Eğitim Vakfınca içerisinde 16 derslikli fen lisesi, spor salonu ve yurt binasının yer alacağı eğitim kompleksi inşa ettirilecek.

Malatya'ya yeni kültür merkezi!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Kernek Külliyesi altında bayan, engelli ve çocuklar için inşaatı devam eden kültür merkezindeki inşaat çalışmalarını inceledi.

Malatya'nın yeni stadı için 10 milyon TL harcandı!

Doğu ve Güneydoğu bölgesinin süper ligdeki tek temsilcisi olan Evkur Yeni Malatya Spor, ligin ilk yarısını 22 puanla tamamladı. İnşaatında sorunların yaşandığı yeni stadyum, Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin fedakâr çalışmalarıyla tamamlandı ve hizmete açıldı.

Malatya'nın yeni stadı hazır hale geldi!

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdür Yardımcısı Dursun Türk, TOKİ yetkilileriyle birlikte Malatya'da yeni yapılan 25 bin kişilik statyumda inceleme yapıldı.

Antalya'ya engelli yakınları için mola evleri geliyor!

Antalya'da 10-16 Mayıs Dünya Engelliler Haftası kapsamında Özel Çocuklar Bilim Sanat ve Spor Festivali etkinliği başladı. Etkinlikte konuşan Belediye Başkanı Türel, engelli yakını olan aileler için Mola Evleri yapılacağını söyledi.

Malatya Yaşam ve Spor Merkezi açıldı!

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Malatya Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Malatya Yaşam ve Spor merkezinde incelemelerde bulundu.

Yeni Malatya Stadyumu'nda son durum!

Malatya Valisi Mustafa Toprak ve Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Sadi Fındıklı ve yüklenici firma yetkilileri Yeni Malatya Stadyumu'nda incelemelerde bulundu.

Malatya'ya iki yeni spor kompleksi inşa edilecek!

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Şubat Ayı Toplantısı, 14 Şubat Salı günü yapılan ikinci birleşimle sona erdi.

Malatya'nın yeni stadı Mayıs'ta açılabilir!

Malatya Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Sadi Fındıklı, Malatya’ya yeni yapılan statla ilgili yaptığı açıklamada yeni stadın Nisan sonu Mayıs başı gibi açılabileceğini dile getirdi.

Malatya Yazıhan’a atlı spor kompleksi müjdesi!

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi'nde Yazıhan ilçesinde 48 dönüm alanda Atlı Spor Kompleksi projesinin Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılması ile ilgili madde kabul edildi.

Malatya Engelsiz Spor ve Yaşam Merkezi'nin inşaatı başlıyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi yaptığı yatırım ve hizmetlerle insanların yaşamlarını kolaylaştırmaya devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi, şimdi de engelliler için dev bir projeyi etaplar halinde hayata geçiriyor.

Malatya Engelsiz Spor ve Yaşam Merkezi projesi başlıyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi engelliler için dev bir projeyi etaplar halinde hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Malatya'daki spor tesislerinde inceleme!

Gençlik ve spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ile Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Malatya’daki spor tesislerini gezerek incelemelerde bulundu.

malatya engelli spor merkezi Haberi

malatya engelli spor merkezi

Malatya Büyükşehir Belediyesince engelliler için spor merkezi açılacağı bildirildi.


Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, çok sayıda sosyal , kültürel merkezin yanı sıra, ilk kez ve sadece kadınlara yönelik Kadın Kültür ve Spor Merkezi ve 4-7 yaş grubu çocuklara özel Cemal Aslan Temel Beceri ve Eğitim Merkezi'ni hizmete sunan Büyükşehir Belediyesi, şimdi de engellilere özel bir spor merkezini hizmete sunmaya hazırlanıyor.


Şeyhbayram Mahallesi Çok Amaçlı Sosyal Tesisi'nde yürütülen çalışmayla spor yapmak isteyen engelliler, artık özel bir mekana kavuşacak.


Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi bünyesinde kurulan merkez, Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Engelliler Koordinasyon Şube Müdürlüğü ve Kent Konseyi Engelliler Spor Kulübü iş birliğinde hizmete girecek.


Merkezin kurulumu, engellilerin sporla hayata tutunmalarını sağlamak amacıyla yürütülen çalışmalar kapsamında kondisyon aletleri, barfiks, ağırlık...