21 / 05 / 2024

Malatya Engelsiz Spor ve Yaşam Merkezi inşaatı

Malatya Engelsiz Spor ve Yaşam Merkezi inşaatı

Malatya Büyükşehir Belediyesi yaptığı yatırım ve hizmetlerle insanların yaşamlarını kolaylaştırmaya devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi, şimdi de engelliler için dev bir projeyi etaplar halinde hayata geçiriyor.

Rönesans Eğitim Vakfı'ndan Malatya'ya Fen Lisesi!

Malatya'nın merkez Yeşilyurt ilçesinde Rönesans Eğitim Vakfınca içerisinde 16 derslikli fen lisesi, spor salonu ve yurt binasının yer alacağı eğitim kompleksi inşa ettirilecek.

Malatya Engelsiz Yaşam Merkezi'nin yüzde 60'ı tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Malatya Büyükşehir Belediyesi, Engelsiz Yaşam Merkezi projesinin yüzde 60'ını tamamladı.

Malatya'nın yeni stadı için 10 milyon TL harcandı!

Doğu ve Güneydoğu bölgesinin süper ligdeki tek temsilcisi olan Evkur Yeni Malatya Spor, ligin ilk yarısını 22 puanla tamamladı. İnşaatında sorunların yaşandığı yeni stadyum, Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin fedakâr çalışmalarıyla tamamlandı ve hizmete açıldı.

Malatya'nın yeni stadı hazır hale geldi!

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdür Yardımcısı Dursun Türk, TOKİ yetkilileriyle birlikte Malatya'da yeni yapılan 25 bin kişilik statyumda inceleme yapıldı.

Malatya Battalgazi'de engelsiz yaşam merkezinin temeli atıldı!

Malatye Battalgazi'de inşa edilecek olan engelsiz yaşam merkezinin temeli atıldı.

Malatya Yaşam ve Spor Merkezi açıldı!

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Malatya Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Malatya Yaşam ve Spor merkezinde incelemelerde bulundu.

Malatya Engelsiz Yaşam Merkezi'nin kazı çalışması başladı!

Malatya Battalgazi Belediyesi, ilçeye Engelsiz Yaşam Merkezi kazandıracak. Temel kazı çalışmalarının başladığı merkezin temeli 15 gün sonra atılacak.

Yeni Malatya Stadyumu'nda son durum!

Malatya Valisi Mustafa Toprak ve Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Sadi Fındıklı ve yüklenici firma yetkilileri Yeni Malatya Stadyumu'nda incelemelerde bulundu.

Malatya'ya iki yeni spor kompleksi inşa edilecek!

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Şubat Ayı Toplantısı, 14 Şubat Salı günü yapılan ikinci birleşimle sona erdi.

Malatya'nın yeni stadı Mayıs'ta açılabilir!

Malatya Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Sadi Fındıklı, Malatya’ya yeni yapılan statla ilgili yaptığı açıklamada yeni stadın Nisan sonu Mayıs başı gibi açılabileceğini dile getirdi.

Malatya Yazıhan’a atlı spor kompleksi müjdesi!

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi'nde Yazıhan ilçesinde 48 dönüm alanda Atlı Spor Kompleksi projesinin Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılması ile ilgili madde kabul edildi.

Malatya Engelsiz Spor ve Yaşam Merkezi'nin inşaatı başlıyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi yaptığı yatırım ve hizmetlerle insanların yaşamlarını kolaylaştırmaya devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi, şimdi de engelliler için dev bir projeyi etaplar halinde hayata geçiriyor.

Malatya Engelsiz Spor ve Yaşam Merkezi projesi başlıyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi engelliler için dev bir projeyi etaplar halinde hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Malatya Engelsiz Spor ve Yaşam Merkezi inşaatı Haberi

Malatya Engelsiz Spor ve Yaşam Merkezi inşaatı


Malatya Büyükşehir Belediyesi yaptığı yatırım ve hizmetlerle insanların yaşamlarını kolaylaştırmaya devam ediyor. Bugüne kadar sağlık, sosyal ve kültürel alanlarda Türkiye’de örnek teşkil eden projeleri hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, şimdi de engelliler için dev bir projeyi etaplar halinde hayata geçiriyor.

Engelli vatandaşların sosyal, kültürel ve sportif alanlarda faydalanmalarını sağlamak amacıyla hazırlanan Engelsiz Spor ve Yaşam Merkezi projesinin etap etap hayata geçirileceği belirtildi.

Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Yeşiltepe bölgesinde toplam37.660 m2alan üzerine planlanan Engelsiz Spor ve Yaşam Merkezi; Spor Salonu, Fitness Salonu, Yüzme Havuzu, Eğitim Birimleri, Konferans Salonu ve idari birimleri kapsayan bir kompleks olarak etaplar halinde yapılacak. Engelli vatandaşların sosyal ve kültürel aktivitelere rahat bir şekilde katılmalarını amaçlayan proje, ayrıca engellilere meslek...