19 / 05 / 2024

Malatya Gelincik Tepesi imara açılıyor

Malatya Gelincik Tepesi imara açılıyor

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Orduzu Mahallesi’nde bulunan Gelincik Tepesi için uydu kent projesi hazırladıklarını söyledi.

Malatya Gelincik Tepe ve Alacakapı TOKİ projeleri sahiplerini buldu!

Malatya'da konutları hasar gören vatandaşlar için inşa edilen Gelincik Tepe ve Alacakapı TOKİ'de yer alan toplam 345 konutun kurayla dağıtım töreni gerçekleştirildi.

Malatya deprem konutlarının birinci etabı Ekim sonunda tamamlanacak!

Rönesans Holding'in Proje Müdürü Toygun Keskin, Malatya'da Gelincik Tepesi'nde inşa edilen deprem konutlarının ilk etabının Ekim sonunda tamamlanacağını açıkladı. 

Malatya deprem konutlarında son durum ne?

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, TOKİ tarafından Gelincik'te yapılan konutların inşaat alanını ziyaret ederek projenin son durumu hakkında bilgi aldı.

Malatya'da depremzedeler için yapılan konutların rezerv alanı genişletilecek!

Malatya'nın Battalgazi ilçesinde evleri ağır hasar gören vatandaşlar için Gelincik Tepesi'nde yapımına başlanan konutların rezerv alanının genişletileceği açıklandı.

Malatya Gelincik'te 1500 konut yapılacak!

Elazığ'da meydana gelen 6.8 şiddetindeki depremden etkilenen Malatya Gelincik'te 1500 konut yapılacak. Malatya Valisi Aydın Baruş, depremden etkilenen bölgelerin yenilenmesi kapsamında Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca ilk aşamada 4 bin 432 konut yapılmasının planlandığını belirtti...

Malatya Arapgir'e milli park alanı!

Malatya Arapgir'in Geyikpınar ve Uzunsay Tepesi arasındaki vadideki 40 KM'lik alanın 'Milli Park' ilan edilmesi için başlatılan çalışmada son aşamaya gelindi.

Malatya Gelincik Tepesi imara açılıyor!

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Orduzu Mahallesi’nde bulunan Gelincik Tepesi için uydu kent projesi hazırladıklarını söyledi.

İstanbul'un yedi tepesi nerede

İstanbul 7 tepe söyencesi çok yaygın olsa da sokakta durdurup sorduğunuzda aldığınız ilk cevap Çamlıca Tepesi oluyor. Ama sanılanan aksine İstanbul'un 7 tepesi bildiklerimizden ve tahminlerimizden çok farklı...

Malatya İl Özel İdaresi'nden satılık iş hanı! 10 milyon 400 bin TL'ye!

Malatya İl Özel İdaresi Hüseyin Bey Mahallesi'nde bulunan Özel İdare İşhanı'nı birkaç dükkan haricinde satacak

Malatya Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi hatıra ormanı dikiyor!

Malatya Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi sosyal sorumluluklarını hız kesmeden yerine getiriyor. Bu kapsamda , 21 Mart Dünya Ormancılık Günü Etkinlikleri dolayısıyla 21-27 Mart tarihleri arasında hergün binikiyüz fidan dağıtımı gerçekleştirildi

Malatya OSB'de, Grup İnşaat Makine'ye ait fabrika 3 milyon TL'ye icradan satılık!

T.C. Malatya 1. İcra Dairesi, Malatya ili merkez ilçeye bağlı Cihadiye köyü sınırları içinde kalan Malatya 2. Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan ve Grup İnşaat Makine'ye ait olduğu belirtilen fabrikayı 3 milyon 52 bin 476 TL'den satışa çıkardı. Satış, 30

Çamlıca, radyasyon tepesi oldu! Kimse orada oturmak istemiyor!

İstanbul'un şiirlere, şarkılara ilham veren tepesi Çamlıca Tepesi, televizyon vericilerinin adeta istilasına uğramış durumda

Malatya Belediyesi kat karşılığı bina yaptıracak! 1 milyon 266 bin TL'ye!

Malatya Belediye Başkanlığı, Yeşiltepe'de 14 bin 68 metrekare yüzölçümündeki arsayı, kat karşılığı ihaleye çıkardı

Malatya Gelincik Tepesi imara açılıyor Haberi

Malatya Gelincik Tepesi imara açılıyor

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Orduzu Mahallesi’nde bulunan Gelincik Tepesi için uydu kent projesi hazırladıklarını söyledi.


Vuslat TV’de yayınlanan programda gazetecilerin sorularını cevaplayan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Gelincik Tepesi ilgili hazırladıkları projeleri anlattı.


Büyük projelerin hayata geçmesi için çalışacaklarını belirten Gürkan, “Biz Malatyalılar olarak yeni hükümeti ve kabineyi iyi değerlendiremediğimiz zaman, yarın kuzey çevre yolunu aşamayız, kuşak yolları açamayız, yeni uydu kentler kuramayız. Bu hükümet iyi değerlendirilmesi lazım. En acil şekilde kuzey çevreyolunun açılması için gerekli adımlar atılmalı. Kuşak yolları büyükşehir belediyesi üstlendi. Ama kuzey çevreyolu için Ulaştırma Bakanlığı’nın kamulaştırmaya para vermeyiz anlayışını ortadan kaldırması gerekiyor. Başka illerde sahiller doldurulup otobanlar ve havaalanları yapılıyor da Malatya’da neden kuzey çevreyolu yapılamasın” diye konuştu.


Orduzu’nun Bahçebaşı Mahallesi’ndeki Arslantepe Höyüğü’nün arkasında bulunan Gelincik Tepesi...