17 / 05 / 2024

Malatya Havalimanı Müdürlüğü

Malatya Havalimanı Müdürlüğü

Malatya Havalimanı Müdürlüğü’nden konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada, Erhaç Havalimanı’nın aşınan banketlerinin yenileme çalışmalarına başlanıldığı bildirildi.

İstanbul Havalimanı Gar Müdürlüğüne 42 işçi alınacak! TCDD tek tek açıkladı! Şimdi başvuru şartlarına bakın!

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) İşletmesi Genel Müdürlüğü tarafından İstanbul Havalimanı Gar Müdürlüğüne 42 işçi alımı yapılacak. İşte tüm detaylar...

Vakıflar Malatya Bölge Müdürlüğü, kira gelirleriyle eski eserleri onarıyor!

Vakıflar Malatya Bölge Müdürlüğü, vakıf mülklerinden aldığı kira gelirleriyle hem eski eserleri onarıyor hem de bazı sosyal yardımlar yapıyor.

Malatya İŞKUR İl Müdürlüğü binasının güçlendirme ihalesi mecliste!

Yüzde 50 çürük raporu olan Malatya İŞKUR İl Müdürlüğü binası için güçlendirme ihalesine çıkılması TBMM gündemine taşındı. CHP'li Ağbaba, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Fırat Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü yeni hizmet binasını açıldı!

Malatya'da Fırat Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü ile Ticaret İl Müdürlüğü yeni hizmet binası açıldı. Açılışa Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci katıldı.

Mehmet Çolak, Malatya İl Müdürlüğü görevinden alındı!

Mehmet Çolak, 29 Ocak 2017 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan karar ile Malatya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü görevinden alındı.

Malatya'da tapu müdürlükleri mal kaçırmalara karşı alarmda!

15 Temmuz darbe girişiminden sonra tapu müdürlükleri alarma geçti. FETÖ üyelerinin mal kaçırmalarını engellemek için ülke genelinde olduğu gibi Malatya’da da tedbir alındı.

Nurettin Canikli, Giresun Gümrük Müdürlüğü binasının inşaatını inceledi!

Ankara'daki Bakanlar Kurulu'nun ardından uçakla geldiği Ordu-Giresun Havalimanı'ndan Giresun şehir merkezine giden Canikli, burada yapımına devam edilen, Giresun Gümrük Müdürlüğü Hizmet Binası inşaatında incelemede bulundu.

Darende İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne yeni bina!

Malatya Darende İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün hizmet binası yapım çalışmaları sürüyor. Başbakanlık TOKİ tarafından ihalesi yapılan Darende İlçe Emniyet Müdürlüğü hizmet binası inşa çalışmaları devam ediyor.

Malatya Temizlik İşleri Müdürlüğü yeni hizmet binası hizmete açıldı!

Yeşilyurt Belediyesi tarafından hizmetlerin daha verimli ve hızlı bir şekilde halka ulaşmasını sağlamak adına fiziki yapılanma çerçevesinde başlattığı çalışmalar kapsamında Temizlik İşleri Müdürlüğüne yeni bir bina tahsis edildiği bildirildi.

Malatya Erhaç Havalimanı yenileniyor!

Malatya Havalimanı Müdürlüğü’nden konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada, Erhaç Havalimanı’nın aşınan banketlerinin yenileme çalışmalarına başlanıldığı bildirildi.

Aile ve Sosyal Politikalar Malatya İl Müdürlüğü yeni yerinde!

Aile ve Sosyal Politikalar Malatya İl Müdürlüğü Mücelli Caddesindeki yeni binasında hizmet vermeye başladı. 2013 yılında inşaatına başlanan bina için 3,9 Milyon TL harcandı.

Adana Emniyet Müdürlüğü binası neden yıkıldı?

ADANA’da havalimanı yakınında 5 yıl önce yapımına başlanan 14 katlı Emniyet Müdürlüğü yeni hizmet binasındaki 6 katın, uçakların güvenliğini tehlikeye attığı (mania sahasını ihlal) gerekçesiyle yıkımına başlandı. Yıkım için 3 milyon 135 bin lira harcanaca

Adana Emniyet Müdürlüğü binasının 6 katı yıkılacak!

Adana'da havalimanı yakınında 5 yıl önce yapımına başlanan 14 katlı Emniyet Müdürlüğü yeni hizmet binasındaki 6 katın, uçakların güvenliğini tehlikeye attığı gerekçesiyle yıkımına başlandı. Yıkım için 3 milyon 135 bin lira harcanacak.

Malatya Havalimanı Müdürlüğü Haberi

Malatya Havalimanı Müdürlüğü

Açıklamada, “Havalimanımız pist-apron bağlantısını sağlayan G(Golf)-Taxiway(Taksiyolu) banketlerinin aşınması ve deforme olması nedeniyle, bu bölgelerin tamiri için inşaat çalışmalarına başlanmıştır. İnşaat çalışmaları süresince uçak ve yolcu trafiğinde olumsuzluk yaşanmaması için Havalimanı Müdürlüğümüzce gerekli tedbirler alınmıştır. Aynı zamanda daha önce kamulaştırılarak havalimanımız arazisine dahil edilen arazilerin etrafının perde beton ve tel örgü ile çevrilmesine yönelik inşaat çalışmaları da başlamış olup, sözü edilen arazilerde havalimanımız yerleşkesine dahil edilecektir. Yaklaşık yatırım maliyet tutarı 1.500.000 TL olan bu işlerin yıl sonuna bitirilmesi planlanmaktadır” ifadelerine yer...