02 / 05 / 2024

Malatya Hekimhan metruk bina yıkım

Malatya Hekimhan metruk bina yıkım

Malatya Hekimhan Belediyesi metruk binaların yıkımına devam ediyor. Konuyla ilgi Hekimhan Belediye Başkanı Turan Karadağ, 'Vatandaşlarımız yıkım sırasında gerekli önlemlerini alsın ve yıkım ekibine zorluk çıkartmadan yardımcı olsunlar' açıklamasını yaptı.

Malatya Hekimhan TOKİ'de 60 bin 800 TL peşinatla!   

TOKİ Malatya Hekimhan 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Malatya Hekimhan'da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Malatya Hekimhan'da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Malatya Hekimhan sosyal konut projesi... 

Malatya'da akşam saatlerinden şiddetli deprem meydana geldi! Bölgedeki son durumu AFAD açıkladı

Malatya'nın Hekimhan ilçesinde saat 22:04 sıralarında şiddetli bir sarsıntı meydana geldi. AFAD ve Kandilli Rasathanesi depremin gücüyle ilgili iki farklı açıklama yaptı. Bölgede yaşanan son durumla ilgili ilk bilgiler geldi. İşte detaylar...

Malatya'daki depremde 56 konut yıkıldı!

Elazığ'da meydana gelen depremden etkilenen Malatya'da Doğanyol ilçesinde 29'u metruk olmak üzere 54, Battalgazi ilçesinde 1, Pütürge ilçesinde ise 1 konutun yıkıldığı açıklandı...

Malatya Hekimhan Belediyesi metruk binaları yıkıyor!

Malatya Hekimhan Belediyesi metruk binaların yıkımına devam ediyor. Konuyla ilgi Hekimhan Belediye Başkanı Turan Karadağ, 'Vatandaşlarımız yıkım sırasında gerekli önlemlerini alsın ve yıkım ekibine zorluk çıkartmadan yardımcı olsunlar' açıklamasını yaptı.

Malatya'da depremde hasar gören 157 bina yıkılacak!

Malatya'nın Arguvan ve Hekimhan ilçelerinde meydana gelen, büyüklükleri 3.0 ile 4.5 arasında değişen depremlerde ağır hasar gören 157 bina yıkılacak.

Malatya Yeşilyurt'ta 206 metruk ev yıkıldı!

Malatya Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, kent estetiğini bozan, çalışmalarımıza engel teşkil eden 206 adet metruk evin yıkımını tamamladıklarını söyledi.

Malatya Güzelyurt Merkez Camisi açıldı!

Malatya'nın Hekimhan ilçesinde meydana gelen 5 büyüklüğündeki depremde zarar gördüğü için yıkılan  Güzelyurt Merkez Camisi yeniden ibadete açıldı.

TOKİ Malatya Hekimhan son başvuru tarihi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Malatya Hekimhan projesi için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Hekimhan başvuruları bugün sona eriyor!

Toplam 73 adet konutun yer aldığı Malatya Hekimhan TOKİ için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Malatya Hekimhan başvuruları bugün başlıyor!

Malatya Hekimhan TOKİ projesinde yer alan 73 adet konut için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Malatya Hekimhan kurası çekildi!

Malatya'nın Hekimhan ilçesinde Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen ve inşaat çalışmalrı devam eden projede kuralar çekildi. 

Malatya Kurşunlu eski belediye binası restore edildi!

Malatya'nın Hekimhan ilçesine bağlı Kurşunlu Mahallesi’nin eski belediye binası, Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından restore edildi.

Malatya Battalgazi'deki eski devlet hastanesi yıkılıyor!

Battalgazi Belediyesi tarafından metruk haldeki Malatya eski Devlet Hastanesinin yıkımına başlandı. Malatya Valisi Mustafa Toprak ve Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, yıkım çalışmalarını yerinde inceledi.

Malatya Hekimhan metruk bina yıkım Haberi

Malatya Hekimhan metruk bina yıkım

Hekimhan Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde kalan emniyet ve sağlık açısından risk oluşturan metruk binaları yıkmaya devam ediyor. Mahallelerde bulunan atıl binalar belediye ekiplerimiz tarafından yıkılarak ilçede bu binaların tehdit oluşturulmasının önüne geçilmek isteniyor. 

Hekimhan Belediyesi'nin resmi sitesinde yer alan habere göre, mahalleleri tehdit eden binalar Hekimhan belediyesi Fen işleri ve Zabıta ekipleri tarafından yıkılıyor. Vatandaşların can ve mal güvenliğini tehdit eden, metruk binalara müdahale edilmesini isteyen Hekimhan Belediye Başkanı Turan Karadağ, 'Vatandaşlarımız yıkım sırasında gerekli önlemlerini alsın ve yıkım ekibine zorluk çıkartmadan yardımcı olsunlar' şeklinde konuştu.

Bu yıkımların yasal olduğunu açıklayan Başkan Karadağ, 'Mahallelerimizde, terk edilmiş, yıkılmaya yüz tutmuş, yangın ve göçme tehlikesi arz eden binaları, olumsuz bir durumla karşılaşmadan önce yıkıyoruz. Metruk binaları muhtarlarımız aracılığıyla tespit edip, incelemelerimiz ve yine...