21 / 05 / 2024

malatya Hekimhan Park Beşiktaş Sosyal Tesisi

malatya Hekimhan Park Beşiktaş Sosyal Tesisi

Hekimhan Belediyesi ile İstanbul Beşiktaş Belediyesi arasındaki kardeş belediye protokolü kapsamında Hekimhan İlçesi’nde inşa edilecek olan 3 bin 500 metrekare alan üzerinde Hekimhan Park Beşiktaş sosyal tesislerinin temeli atıldı.

Malatya Hekimhan TOKİ'de 60 bin 800 TL peşinatla!   

TOKİ Malatya Hekimhan 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Malatya Hekimhan'da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Malatya Hekimhan'da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Malatya Hekimhan sosyal konut projesi... 

Malatya'da akşam saatlerinden şiddetli deprem meydana geldi! Bölgedeki son durumu AFAD açıkladı

Malatya'nın Hekimhan ilçesinde saat 22:04 sıralarında şiddetli bir sarsıntı meydana geldi. AFAD ve Kandilli Rasathanesi depremin gücüyle ilgili iki farklı açıklama yaptı. Bölgede yaşanan son durumla ilgili ilk bilgiler geldi. İşte detaylar...

Malatya'daki dev şehir parkı 2023'te açılacak!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Malatya’ya dev bir şehir parkı inşa ediliyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 300 dönümlük mega şehir parkının Cumhuriyetin 100’ncü yılı olan 2023’te hizmete sunulacağını belirtti...

Malatya Yeni Kongre ve Fuar Merkezi'nin kaba inşaatı tamamlanıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Malatya Büyükşehir Belediyesi Yeni Kongre ve Fuar Merkezi inşasına devam ediyor. 100 dönümlük Mişmişpark Fuar Alanında hayata geçirilen 12 bin metrekarelik yeni merkezin kaba inşası büyük oranda tamamlandı.

Malatya Yeni Fuar Merkezi'nin temeli atılıyor!

Malatya Mişmişpark Fuar alanı içerisinde inşa edilecek Malatya Yeni Fuar Merkezi'nin temeli yarın atılacak.

Malatya Hekimhan Belediyesi metruk binaları yıkıyor!

Malatya Hekimhan Belediyesi metruk binaların yıkımına devam ediyor. Konuyla ilgi Hekimhan Belediye Başkanı Turan Karadağ, 'Vatandaşlarımız yıkım sırasında gerekli önlemlerini alsın ve yıkım ekibine zorluk çıkartmadan yardımcı olsunlar' açıklamasını yaptı.

Malatya'da depremde hasar gören 157 bina yıkılacak!

Malatya'nın Arguvan ve Hekimhan ilçelerinde meydana gelen, büyüklükleri 3.0 ile 4.5 arasında değişen depremlerde ağır hasar gören 157 bina yıkılacak.

Malatya'da inşaat mağdurları eylem yaptı!

Malatya'da bir inşaat firması tarafından 2011 yılında yapımına başlanan hala bitirilemeyen inşaata vatandaşlar tepki gösterdi. 300-350 kişi Soykan Parkı'nda bir araya geldi.

Malatya Meydanı'nda yıkım başladı!

Malatya Emekliler Parkı ve civarındaki binaların yıkılacağı ve alanın yeşil alan olarak değerlendirileceği kararı sonrası yıkım çalışması başaldı. Çalışmalar kapsamında ilk olarak Ziraat Bankası yıkıldı.

Malatya Güzelyurt Merkez Camisi açıldı!

Malatya'nın Hekimhan ilçesinde meydana gelen 5 büyüklüğündeki depremde zarar gördüğü için yıkılan  Güzelyurt Merkez Camisi yeniden ibadete açıldı.

Malatya Beydağı Tabiat Parkı’nın inşası başladı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi İnderesi Mevkii’nde bulunan ve Jandarma İl Komutanlığı tarafından hayata geçirilecek tabiat parkın inşası başladı.

TOKİ Malatya Hekimhan son başvuru tarihi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Malatya Hekimhan projesi için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Hekimhan başvuruları bugün sona eriyor!

Toplam 73 adet konutun yer aldığı Malatya Hekimhan TOKİ için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

malatya Hekimhan Park Beşiktaş Sosyal Tesisi Haberi

malatya Hekimhan Park Beşiktaş Sosyal Tesisi


Hekimhan Belediyesi ile İstanbul Beşiktaş Belediyesi arasındaki kardeş belediye protokolü kapsamında Hekimhan İlçesi’nde Hekimhan Park Beşiktaş sosyal tesisinin temeli atıldı. Temel atma töreninde açılış konuşmasını yapan Hekimhan Belediye Başkanı Aliseydi Millioğulları, Hekimhan’ın tarihi bir gün yaşadığını ifade etti.


Millioğulları, belediyecilik çalışmaları noktasında Hekimhan’ın en büyük yatırımının temelini attıklarını kaydederek, “3 bin 500 metrekare alan üzerinde Hekimhan Park Beşiktaş sosyal tesislerinin temeli atacağız. Bu tesisin maliyeti 600 bin TL’nin üzerindedir. Bütün masraflar kardeş belediyemiz Beşiktaş belediyesi tarafından karşılanmaktadır” dedi.


Hekimhan’ın eğitim seviyesinin çok yüksek olduğunu dile getiren Millioğulları, “Büyük göç veriyoruz. Çok amaçlı böyle bir yaşam kompleksi ilçemiz için büyük önem taşımaktadır. İnsanlarımızın ve öğrencilerimizin günlerini geçireceği bir sosyal tesis yoktu. Bu tesis, Hekimhan’ın çok büyük bir ihtiyacını karşılayacaktır” ifadelerini kullandı.



“HER ZAMAN...