05 / 05 / 2024

Malatya Kanalboyu kazı

Malatya Kanalboyu kazı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Kanalboyu bölgesinde çok farklı proje çalışmaları yapacaklarını belirterek, “Malatya’nın kalbi olan bu bölge, birkaç yıl sonra bambaşka bir görünüme kavuşacak” dedi.

Atabey İskelesi'ndeki kazı ve dolgu çalışmaları tamamlanıyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Atabey feribot iskelesindeki çevre düzenleme çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalar kapsamında dolgu ve kazı çalışmalarının büyük bir kısmı tamamlandı.

Malatya Kanalboyu projesi tamamlanıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Malatya Büyükşehir Belediyesi Kanalboyu projesini tamamlıyor.

Malatya Kanal Boyu projesinde üst yapı çalışmaları başladı!

Malatya'da hayata geçirilen Kanalboyu projesinin ikinci etabında da çalışmalar başladı. Projenin Malatya'nın çehresini değiştirmesi planlanıyor.

Malatya Engelsiz Yaşam Merkezi'nin kazı çalışması başladı!

Malatya Battalgazi Belediyesi, ilçeye Engelsiz Yaşam Merkezi kazandıracak. Temel kazı çalışmalarının başladığı merkezin temeli 15 gün sonra atılacak.

Malatya Kanal Boyu ikinci etapta üst yapı çalışmaları başladı!

Geçtiğimiz yıl sonbaharda Kanalboyu’nda Anıt ile Stat arasındaki II. Etapta düzenleme çalışmalarına başlayan Malatya Büyükşehir Belediyesi şimdi de üst yapı çalışmalarına başladı.

Malatya Kanalboyu projesinde kazı çalışmaları başladı!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Kanalboyu bölgesinde çok farklı proje çalışmaları yapacaklarını belirterek, “Malatya’nın kalbi olan bu bölge, birkaç yıl sonra bambaşka bir görünüme kavuşacak” dedi.

Malatya Kanalboyu'nun 2. etabı 2017'de tamamlanacak!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kanalboyu kavşağında menfez yapım çalışmalarını tamamlayarak, yolu trafiğe açtı.

Malatya Kanalboyu'nda 2. etap çalışmaları başlıyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından, Atatürk Anıtı önünde yapımı devam eden köprü menfez inşaatında çalışmalar yoğun bir şekilde sürdürülüyor.

Malatya Atatürk Anıtı Kavşağı'nda kazı çalışmaları tamamlandı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Atatürk anıtının olduğu Kanalboyu kavşağında menfez yapım çalışmalarına devam ediyor.

Malatya Büyükşehir'den yeni köprü!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Kanalboyu düzenleme çalışmaları kapsamında, Atatürk Anıtı önünde bulunan kanalı, alttan birleştirecek olan yeni köprünün yapımına başlandı.

Malatya Kanalboyu hizmete giriyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Kanalboyu’nda sürdürülen değişim-dönüşüm ve yenileme çalışmalarında son aşamaya gelindi. Kanalboyundaki çalışmalar ramazan ayında tamamlanacak...

Malatya Miralay Şah Ali Bey Camii'nin temel kazı çalışmaları başladı!

Malatya'nın Battalgazi ilçesine bağlı Alacakapı Mahallesi’ne yapılacak olan Miralay Şah Ali Bey Camii’nin temel kazı çalışmalarına başlandı. Caminin kısa sürede bitirilerek, ibadete açılacağı kaydedildi.

Malatya Kanalboyu'nda üst yapı çalışmaları başladı!

Malatya Kanalboyu projesi kapsamında kaldırım, yol ve kanal içi düzenleme çalışmaları devam ediyor. Üst yapı çalışmaları kapsamında 3,2 metre genişliğinde kaldırımlar,3 metre genişliğinde kanal yanı kaldırımı, 3,5 metre genişliğinde yollar yapılacak.

Malatya Kanalboyu kazı Haberi

Malatya Kanalboyu kazı

 

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından, Kanalboyu ikinci etap düzenleme çalışmaları yoğun bir şekilde sürdürülüyor.

Spor ve Yaşam Merkezi, Sanat Sokağı ve Sanat Galerisi, Nikah Sarayı, Kernek Şelalesi, Hürriyet Parkı, Fahri Kayahan Bulvarı projesi, Güney Kuşak yolu Derme Suyu projesi ve Kanalboyu birinci kısım gibi düzenlemelerle Malatya’da hizmet çıtasını yükselten Büyükşehir Belediyesi, şimdi de Kanalboyu ikinci kısımda düzenleme çalışmaları yapıyor.

Kazı çalışmaları yapılıyor

Atatürk Kız Lisesi ile Şehit Kemal Özalper Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin ön tarafından geçmekte olan kanalda kazı çalışmalarına başlayan Büyükşehir Belediyesi, ilk olarak kanalın altına drenaj hattı döşedi. Büyükşehir Belediyesi600 metreuzunluğundaki kanalı, hazırlanan proje kapsamında genişletiyor. Kanal5 metregenişliğinde,2.5 metrederinliğinde yapılacak. 

Bölgeyi ayrı bir görünüme kavuşturacak çalışmanın 2017 yılının yaz aylarında tamamlanması planlanıyor. Atatürk Anıtı önündeki kavşakta köprü menfez işlerini geçtiğimiz haftalarda...