02 / 05 / 2024

Malatya Kanalboyu projesi son durum

Malatya Kanalboyu projesi son durum

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Malatya Büyükşehir Belediyesi Kanalboyu projesini tamamlıyor.

Malatya Kanalboyu projesinde kazı çalışmaları başladı!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Kanalboyu bölgesinde çok farklı proje çalışmaları yapacaklarını belirterek, “Malatya’nın kalbi olan bu bölge, birkaç yıl sonra bambaşka bir görünüme kavuşacak” dedi.

Malatya Kanalboyu'nun 2. etabı 2017'de tamamlanacak!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kanalboyu kavşağında menfez yapım çalışmalarını tamamlayarak, yolu trafiğe açtı.

Malatya Kanalboyu'na ilk kazma vuruluyor!

Malatyalıların 4 mevsim boyunca uğrak yerlerinden biri olan Kanalboyunun daha nezih bir görünüme kavuşturulması için proje çalışmalarını tamamlayan Malatya Büyükşehir Belediyesi, Kanalboyuna ilk kazmayı vuruyor.

Malatya Çarşı Projesi resmen başladı! İşte 220 dönümlük dev projede son durum!

Malatya'da, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Malatya Büyükşehir Belediyesi ve Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı iş birliğiyle Çarşı Projesi kapsamında ihale işlemlerinin tamamlanarak, çalışmalara başlandığı kaydedildi.

TOKİ'den Malatya Arapgir’de 2+1 608 bin liraya!     

TOKİ Malatya Arapgir 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Malatya Arapgir'de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Malatya Arapgir'de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Malatya Arapgir sosyal konut projesi... 

Malatya Merkez TOKİ'de 850 bin TL'ye 3+1! 

TOKİ Malatya Merkez 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Malatya Merkez'de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Malatya Merkez'de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Malatya Merkez sosyal konut projesi... 

5 soruda TOKİ Malatya Sosyal Konut Projesi 2022! Malatya ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak...

TOKİ Malatya konut projesi merakla araştırılıyor. İşte Malatya ucuz konut projesinde hangi ilçelerde yapılacak kaç konut sayısı!

TOKİ Malatya projesi için beklenen gün geldi! O ilçeye tam 513 ucuz konut geliyor! 

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliiği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Malatya projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ Malatya projesi için tarih belli oldu! TOKİ'den o ilçeye 513 yeni konut müjdesi!

Dar gelirli aileleri düşük taksitler ve peşinatlarla konut sahibi yapmayı sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Malatya projesi için ihale tarihini açıkladı. İşte TOKİ Malatya projesi detayları...

TOKİ Malatya projesi için tarih belli oldu! O ilçeye yüzlerce ucuz konut müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Malatya projesi için merakla beklenen tarihi açıkladı. TOKİ'nin Malatya projesinde 513 konut yer alacak. İşte konu ile ilgili detaylar...

TOKİ'den Malatya'da 1047 TL taksitle 2+1 ve 3+1 konutlar! Malatya TOKİ başvuruları 3 gün sonra başlıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Malatya Pütürge projesi için başvuru dönemi 16 Mayıs tarihinde başlıyor. İşte TOKİ Malatya Pütürge projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ'den Malatya'ya 541 konutluk kentsel dönüşüm projesi müjdesi!

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapmayı sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Malatya'a 541 kentsel dönüşüm projesi inşa edecek.

TOKİ'den Malatya'ya 541 konutluk kentsel dönüşüm projesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Malatya Yeşilyurt kentsel dönüşüm projesinin ihalesini 2 Mart 2022 tarihinde saat 11:30'da gerçekleştirecek.

TOKİ'den Malatya'ya 541 yeni konut müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Malatya Yeşilyurt projesi için düğmeye bastı. Projede 541 konut yer alacak.

TOKİ Malatya Battalgazi'de 479 yeni konut inşa edecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Malatya Battalgazi projesi için düğmeye bastı.

Malatya Gelinciktepe deprem konutları kuraları çekildi!

Malatya Gelinciktepe'de hayata geçirilen deprem konutları projesi için kura çekilişi gerçekleştirildi.

Malatya Kanalboyu projesi son durum Haberi

Malatya Kanalboyu projesi son durum

Malatya kimliğinde önemli bir yeri olan Kernek-Kanalboyu-Hürriyet Parkı düzenlemesinin son etabı olan Kanalboyu ikinci kısım düzenleme çalışmalarında sona gelindi.


Özellikle yaz aylarında Malatya’nın vazgeçilmez mekânlarından biri olan Kanalboyunu etap etap yapan Büyükşehir Belediyesi, Hürriyet Parkı ile Atatürk Kapalı Spor Salonunun bulunduğu 600 metrelik bölümde üst yapı çalışmalarına son sürat devam ediyor.

Kaldırım, ağaçlandırma ve aydınlatma çalışmalarının büyük oranda tamamlandığı bölümde, asfaltlama çalışmalarına geçildi. Kanalı 5 metre genişliğe çıkaran Büyükşehir Belediyesi, kanal yanlarına ise ahşap pervaz montajı yapacak.  Derinliği 2.5 metreolan kanalın altına ise yağmur drenaj kanalları yapıldı. 



Malatya Büyükşehir...