18 / 05 / 2024

Malatya Karaciğer Hastanesi

Malatya Karaciğer Hastanesi

İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik, “Çok iyi hekim kadrosu olan bir üniversite hastanesi, devletten Karaciğer Hastanesi için destek olunmasını talep etti. Şu anda Karaciğer Nakil Hastanemiz bitmiş durumda” dedi.

Malatya ve Adıyaman'daki depremlerin ardından uzmanlardan korkutan açıklama: ‘Artçılar 2-3 yıl sürecek’

AFAD, dün saat 17.46’da Malatya Battalgazi’de 3 dakika arayla 5,2 ve 4,7 büyüklüğünde iki deprem olduğunu paylaştı. Deprem; Elazığ, Şanlıurfa, Gaziantep ve diğer çevre kentlerden de hissedilirken Prof. Dr. Naci Görür'den ve Ahmet Ercan’dan peş peşe açıklama geldi. İşte detaylar...

Migros'ta çamaşır suyu 15,50 TL’ye, kuzu karaciğer 329,95 TL’ye, filtre kahve makinesi 279,90 TL’ye düştü!

Migros, eylül ayına çok konuşulacak indirimlerle giriyor. Bu kapsamda, Migros’ta çamaşır suyu 15,50 TL’ye, kuzu karaciğer 329,95 TL’ye, filtre kahve makinesi 279,90 TL’ye düştü. İşte 1 Eylül 2023 Migros fiyat listesi...

Ne İstanbul ne İzmir! Türkiye’de satılık konutlarda en fazla değer artışı yüzde 172 ile o ilde!

Endeksa tarafından açıklanan Mayıs 2023 verilerine göre, Türkiye’de son 1 senede satılık konutlarda en fazla değer artışı yüzde 172’lik artışla Kırklareli’de, kiralık konutlarda ise en fazla değer artışı yüzde 249’luk artışla Hatay ve Malatya’da gerçekleşti. 

Veli Ağbaba: Esnafımızın kira ve diğer borçlarını devlet üstlenmeli!

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Ramazan ayında restoran ve lokantaların kapatılma kararına ilişkin açıklamalarda bulundu. Veli Ağbaba, "Esnafımızın kira, fatura ve diğer borçlarını devlet bizzat kendi üstlenmelidir" dedi.

Battalgazi Devlet Hastanesi 2021'de tamamlanacak!

AK Parti Milletvekili Öznur Çalık, Malatya’nın gelişimini hızlandıracak yeni projelerin yolda olduğunu belirtiyor. Çalık, Malatya Havalimanı'na 2. bir terminal binasının yapılacağını ve Battalgazi Devlet Hastanesi'nin 2021'de tamamlanacağını açıkladı.

ERÜ Çocuk Hematoloji Onkoloji ve Kemik İliği Nakli Hastanesi'nin yüzde 40'ı tamamlandı!

ERÜ Çocuk Hematoloji Onkoloji ve Kemik İliği Nakli Hastanesinde incelemelerde bulunan AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, neredeyse 1,5 yıl önce başlayan ve büyük ümitlerle yola koyuldukları inşaatı gezdiklerini söyledi.

Malatya'da 217 yataklı onkoloji hastanesi hizmete açıldı!

İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi bünyesinde kurulan 217 yataklı onkoloji hastanesi hizmet vermeye başladı. 

Malatya'daki Asker Hastanesi için yıkım ihalesi düzenlendi!

Çalışmalarına devam eden Malatya Büyükşehir Belediyesi şehirdeki Asker Hastanesi için yıkım ihalesi düzenledi...

Türkiye'nin en büyük onkoloji hastanesi açılışa hazır!

Malatya İnönü Üniversitesi bünyesinde yapımı tamamlanan Türkiye'nin en büyük onkoloji hastanesi açılışa hazır. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın online olarak açılışı yapacağı hastane, bu ay içerisinde hizmet verecek.

Başakşehir'e 'Başakşehir Şehir Hastanesi' dopingi!

Açılışı gerçekleşen Başakşehir Şehir Hastanesi, Başakşehir'de yatırım yapan gayrimenkul yatırımcılarının yüzünü güldürdü. İlçe değer üstüne değer kazandı. 

Çıldır-Aktaş ve Türkgözü sınır kapılarına 8 tane sahra hastanesi kuruldu! 

Türkiye ile Gürcistan arasında bulunan Çıldır-Aktaş Gümrük Kapısı ile Türkgözü Sınır Kapısı'na 4'er şekilde olmak üzere 8 sahra hastanesi kuruldu...

Malatya İtfaiye Merkezi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından, eski SSK Hastanesi’nin karşısında bulunan Alpaslan Türkeş Bulvarı girişinde inşa edilen itfaiye merkezinin inşaatı tamamlanıyor.

Malatya İtfaiye Merkezi önümüzdeki yıl tamamlanacak!

Malatya Beydağı Devlet Hastanesi’nin karşısında inşa edilen ‘İtfaiye Merkezi’nin inşaatında çalışmalar hızla devam ediyor ve önümüzdeki yıl tamamlanacağı açıklandı.

Malatya Karaciğer Hastanesi Haberi

Malatya Karaciğer Hastanesi

İnönü Üniversitesi Prof. Dr. Cemil çelik, TRT GAP Diyarbakır Radyosu’na yaptığı açıklamada, Karaciğer Nakil Hastanesi ile ilgili olarak değerlendirmelerde bulundu.


"12 AMELİYATHANESİ OLACAK”

Karaciğer Nakil Hastanesi’nin önemli  ve büyük bir yatırım olduğuna işaret eden Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik, “Karaciğer Nakil Hastanemiz, Türkiye Cumhuriyeti hükümetinin verdiği destek ile yapılan büyük bir yatırım. Karaciğer Nakil Hastanesi Turgut Özal Tıp Merkezi bünyesinde 160 yataklı, tek kişilik odaları olan ve 12 ameliyathanesi bulunan bir hastane” dedi.


“BU HASTANENİN BÖLGEDE OLMASI ÇOK ANLAMLI”

Turgut Özal Tıp Merkezi’nin karaciğer naklinde çok iyi bir hekim kadrosuna sahip olduğunu belirten Prof. Dr. Çelik şöyle konuştu:“Tabi hastane kurulmadan önce İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi, yılda 300 karaciğer nakli yapan bir hastane konumuna geldi. Bu durumu ile Avrupa’da en çok karaciğer...