29 / 04 / 2024

Malatya Kavacık Caddesi kentsel dönüşüm

Malatya Kavacık Caddesi kentsel dönüşüm

Malatya Büyükşehir Belediyesi Yıldıztepe Mahallesi sınırlarında bulunan Kavacık Caddesi’nde değişim dönüşüm ve yenileme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Beykoz Kavacık, Rüzgarlıbahçe ve Göztepe Mahallelerinin imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Kavacık, Rüzgarlıbahçe ve Göztepe Mahallelerinin bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım ve Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Beykoz Kavacık, Yenimahalle ve Göztepe mahallelerinin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Kavacık, Göztepe ve Yenimahalle Mahallelerinin bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Muğla'da belediyeden kiralık akaryakıt istasyonu! İhalesi 27 Temmuz'da!

Muğla İli Ula Belediye Başkanlığı, Muğla Köprübaşı Mahellesi Kavacık Mevkii'nde yer alan akaryakıt istasyonu için kiralama ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Özgü Namal, Kavacık'ta ev kiraladı!

Ünlü oyuncu Özgü Namal eşinin vefatından sonra Kavacık'ta bahçeli bir eve taşınma kararı aldı.

Ankara Keçiören'de 17.7 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. Ankara Satış Memurluğu, Ankara ili, Keçiören ilçesi, Kavacık Subayevleri Mahallesi, Geziyolu Sokak, 5474 ada 30 parselde yer alan arsayı 17 milyon 684 bin TL'ye satıyor...

Kavacık'taki arsa Medipol Üniversitesi için Milli Emlak'a mı devredildi?

Kavacık'taki Karayolları Genel Müdürlüğü'ne ait 256 bin metrekarelik arsa Medipol Üniversitesi için Milli Emlak'a mı devredildi? Sözcü Gazetesi köşe yazarı Uğur Dündar anlattı...

Malatya Altay Kışlası Sosyal Tesisleri inşaatında sona gelindi! 

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan,  Altay Kışlası içerisinde Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden sosyal tesislerin inşaatında inceleme gerçekleştirdi. 

Malatya Tohma Köprüsü açıldı! 

Malatya ile Sivas arasındaki Karakaya Baraj Gölü üzerinde "itme sürme yöntemi" ile inşa edilen yeni Tohma Köprüsü açıldı. 

Malatya Tohma Köprüsü bugün açılıyor! 

Malatya ile Sivas arasındaki Karakaya Baraj Gölü üzerinde "itme sürme yöntemi" ile inşa edilen yeni Tohma Köprüsü bugün açılıyor. 

Emlak Katılım Kavacık ve Beşyüzevler şubeleri açıldı!

Köklü geçmişinden aldığı güçle katılım finans sektöründe yeniden hayat bulan Emlak Katılım, mega kent İstanbul’da iki yeni şubesini daha açtı. 

Beykoz Belediyesi'nden kiralık iş yeri!

İstanbul İli Beykoz Belediye Başkanlığı, Beykoz Kavacık Mahallesi'nde yer alan iş yerini kiraya veriyor.

Malatya Sultansuyu Tarım İşletmesi'ndeki tarihi binalar yıkılacak mı?

Malatya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Akçadağ ilçesinde bulunan Sultansuyu Tarım İşletmesinde tarihi nitelikte olduğu belirtilen binalarla ilgili açıklama yaptı.

Malatya'daki köy konutları inşaatında son durum ne?

Malatya Valisi Aydın Baruş, Elazığ'ın Sivrice ilçesi olan 6,8 büyüklüğündeki depremden etkilenen Doğanyol ilçesinde incelemeler yaptı.

Malatya Kavacık Caddesi kentsel dönüşüm Haberi

Malatya Kavacık Caddesi kentsel dönüşüm

Malatya Büyükşehir Belediyesi Yıldıztepe Mahallesi sınırlarında yer alan Kavacık Caddesi’nde kentsel dönüşüm sürüyor. 685 metre uzunluğundaki caddede kaldırım, yol, aydınlatma ve ağaçlandırma çalışmaları yapan Büyükşehir Belediyesi, kaldırım çalışmalarının büyük bölümünü tamamladı. 

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre 7 metre genişliğindeki Kavacık Caddesi’nde tüm altyapı çalışmalarını tamamlayan Büyükşehir Belediyesi, üstyapı çalışmalarını kısa bir sürede tamamlamayı hedefliyor. 

Büyükşehir Belediyesi, Malatya’nın doğusunda bulunan ve hızlı bir gelişim gösteren Tandoğan, Yıldıztepe ve Göztepe Mahallesi’nin bulunduğu bölgede Yeşilçam Caddesini prestij caddesine dönüştürürken, Kavak Caddesi ile Göztepe bağlantı yolunda işlerin sonuna gelindi. 

Bölgenin hızla geliştiğine dikkat çeken vatandaşlar, “Bundan birkaç yıl önce burası Malatya’nın en gelişmemiş en değersiz bölgesi olarak görülüyordu. Yapılan imar çalışmaları sonunda bölgenin kaderi değişti. Şimdi büyük bir yapılaşma var. Yeşilçam Caddesindeki düzenlemeler bölgeye ayrı...