02 / 10 / 2024

Malatya Köklükaya mahallesi okulu

Malatya Köklükaya mahallesi okulu

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Malatya'nın Pütürge ilçesine bağlı Köklükaya Mahallesi'ndeki okul sorununa ilişkin soru önergesi hazırladı..

Miras paylaşımında sistem sil baştan değişti! Yapılan köklü değişiklikler neler? 

Tapu işlemleri ve miras paylaşımı konusundaki düzenlemelerde köklü değişikliklerin yürürlüğe girdiği kaydedildi. Yapılan bu değişiklikle beraber, mirasın eşit paylaşım zorunluluğunun tamamen kaldırıldığı belirtildi. 

Konut ve dükkan elektrik sisteminde köklü değişikliğe gidiliyor! Büyük cezalar yolda!

Konut ve dükkanlardaki elektrik sistemlerini değiştirecek köklü değişikliğe gildiliyor. Milli akıllı sayaç sistemi yolda. İşte ayrıntılar...

Küçükçekmece Kanarya Mahallesi'ndeki 92 bin metrekarelik riskli alanın imar uygulaması askıda!

İstanbul ili,Küçükçekmece İlçesi,Kanarya Mahallesi 5514(eski 5011) sayılı parsel ve çevresini kapsayan Alana ilişkin 1/1000 ölçekli UİP na göre 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi hükümlerince hazırlanmış olan İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayımlandı.

Doğalgazda yeni dönem başlıyor! 81 ilde faturalara köklü değişiklik geliyor...

81 ilde uygulanan bedava doğalgaz uygulaması sona erdi. Fakat hükümet kaynaklarına göre faturalarda yeni dönemin başlayacağı kaydedildi. Doğalgaz faturalarında köklü değişiklik yapılacağı kaydedildi.

Necati Köklü kimdir? Hangi şirketlerin yönetim kurullarında yer aldı? Ne iş yapıyor?

Necati Köklü nereden mezun oldu? Hangi şirketlerin yönetim kurullarında yer aldı? İşbir Holding’te ne iş yapıyor? İşte Necati Köklü ile ilgili tüm merak edilenler...

Çin'in en köklü otomobil üreticisi Faw Group'tan yeni otomobil! Elektrikli lüks Suv HONGQI E-HS9 Türkiye'de!

Çin'in en köklü otomobil üreticisi Faw Group'un lüks markası elektirkli HONGQI E-HS9 modelinin Türkiye lansmanını Swissotel Bosphorus’da yapıldı.

Küçükçekmece Kartaltepe Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Küçükçekmece ilçesi, Kartaltepe (Sefaköy) Mahallesi, 119 ada, 3 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 30.11.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Seçim sonrası para politikalarında köklü değişim şart! Yanlışa devam edilirse TL krizi kapıda!

Piyasalarda bu hafta heyecan dorukta. İkinci tur seçimler öncesi borsa ve dövizde volatil seyrin devam etmesi bekleniyor. Uzmanlar, seçimi kim kazanırsa kazansın para politikalarında köklü bir değişimin kaçınılmaz olduğunu savunurken, seçim sonrasına ilişkin önemli bir uyarı da geldi…

Tuncer Köklü Kimdir? 

ATP Ticari Bilgisayar Ağı ve Elektrik Güç Kaynakları Üretim Pazarlama ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Tuncer Köklü kimdir? Tuncer Köklü daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Tuncer Köklü hakkında merak edilenler...

Köklü Ve Doldur İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Köklü Ve Doldur İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İsmail Köklü ve Salim Hakan Doldur ortsaklığında kuruldu.

Küçükçekmece Atakent Mahallesi 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıda!

Küçükçekmece ilçesi, Atakent Mahallesi, 564 ada, 2 parsele (Eski: 564 ada 1 parselin kuzeyindeki tescil dışı alan) ilişkin 1/1000 ölçekli 30.11.2022 tasdik tarihli Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

İmar affına köklü düzenleme geliyor! Adalet Bakanı Bozdağ resmen açıkladı!

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, imar affına ilişkin yaptığı son dakika açıklamasında imar affında köklü düzenleme yapılacağını söyledi.

Büyükçekmece Kumburgaz Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı askıya çıkarıldı!

Büyükçekmece ilçesi, Kumburgaz Mahallesi, 756 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 09.12.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Malatya Köklükaya mahallesi okulu Haberi

Malatya Köklükaya mahallesi okulu


CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Malatya'nın Pütürge ilçesine bağlı Köklükaya Mahallesi'ndeki okul sorununa ilişkin soru önergesi hazırladı. Ağbaba sorularının Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz tarafından yanıtlandırılmasını talep etti.


Ağbaba önergesinde "Malatya Pütürge İlçesi Köklükaya Mahallesi’nde(Köyü) inşa edilen yeni ilkokul binası, okulun yerleşim merkezine 3 km uzakta yapılınca, köyde bulunan 19 öğrenci eğitim-öğretim hakkından mahrum kalmaya başlamıştır. Yeni yapılan okulun ulaşım güzergâhı uzak, coğrafi bakımdan zor ve tehlikeli bir noktaya yapıldığını belirten mahalle sakinleri, Milli Eğitim Bakanlığının yaptığı yanlış yatırım nedeniyle kendilerinin ve öğrencilerinin cezalandırıldığını belirtmektedir. Köklükaya Mahallesi sakinleri, ilkokul çağındaki çocukların yaya ve sorunsuz biçimde okula ulaşmasının mümkün olmadığı gerekçesiyle, çocuklarını yeni yapılan okula göndermezken, yerleşim merkezindeki eski okulu kendi olanakları ile onardıkları ve eğitime hazır getirdikleri belirtilmektedir." dedi.


Ağbaba'nın...