22 / 07 / 2024

malatya Konakspora çim saha

malatya Konakspora çim saha

Amatör ve bazı branşlarda bölgesel liglerde mücadele eden Konakspor yeni sahasına kavuşmak için gün sayıyor. Konak Mahallesi’nin en güneyinde yer alan toprak zeminli sahada başlayan süreç yeni bir suni çim sahanın inşasıyla son bulacak.

Malatya'da kentsel dönüşüm kararı!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu Kararı gereğince Malatya'da bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı olarak ilan edildi...

Malatya Girişim Grubu, Mövenpick ile anlaştı!

Malatya Girişim Grubu, 240 milyon TL yatırımla inşa edilen otel için ünlü otel zinciri Mövenpick ile anlaşmaya varmış...

Malatya'da 240 milyon TL'lik otel için görüşmeler başladı!

Yaklaşık 6 yıl önce Malatya Girişim Grubu tarafından Malatya’da 240 milyon TL’ye inşa edilen ve işletmesi için Hilton Grubu ile anlaşılan otelde, Hilton ile yollar ayrıldı...

Malatya Yeşilyurt'ta 5 yılda 247 bina yıkıldı!

Malatya Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, "Vizyonel projelerle donatılmış, yaşam standardı yüksek, her yönüyle modern Yeşilyurt'u gelecek nesillere bırakmak adına ilçemizin her noktasında değişim ve yenileme hizmetlerimize ağırlık veriyoruz" diye konuştu.

Malatya Kavacık Caddesi'nde dönüşüm devam ediyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Yıldıztepe Mahallesi sınırlarında bulunan Kavacık Caddesi’nde değişim dönüşüm ve yenileme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Malatya Yazıhan'da değişim dönüşüm çalışması!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Yazıhan ilçesinde değişim- dönüşüm ve yenileme çalışmaları başladı. Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk, hayata geçirilecek yatırımlardan bahsetti.

Malatya Yeşilyurt TOKİ 383 konut ihalesi bugün!

Malatya İli Yeşilyurt İlçesi Hoca Ahmet Yesevi Mah. 1.Etap Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 383 Adet Konut, 6 Adet Dükkan, 1 Adet Camii, 1 Adet Mahalle Odası ve Okuma Odası İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Malatya Büyükşehir Meclisi'nde imar görüşüldü!

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Eylül ayı toplantısının II. birleşimi bugün gerçekleşti, toplantıda Yeşilyurt ilçesi Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Alanına yönelik hazırlatılan 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı görüşüldü.

Malatya Battalgazi yolunda dönüşüm başlıyor!

Malatya'daki Battalgazi ilçesi sınırları içinde yer alan Battalgazi yolunda değişim-dönüşüm ve yenileme çalışmaları başlıyor.

Malatya Tevfik Temelli Caddesi'nde dönüşüm başladı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Malatya Büyükşehir Belediyesi, Tevfik Temelli Caddesinde değişim-dönüşüm ve yenileme çalışmalarına başladı.

Ankara ve Malatya'da riskli alan kararı!

Bakanlar Kurulu ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Ankara'nın Altındağ ilçesindeki bazı alanları riskli alan, Malatya'nın Battalgazi ilçesindeki bazı alanları ise kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı olarak belirledi.

Malatya Battalgazi'de kentsel dönüşüm kararı!

Malatya Battalgazi'deki 2 mahalle sınırları içerisinde bulunan alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı olarak ilan edildi..

Malatya yeni stadına kavuşuyor!

Malatya’ya yapılan ve henüz ismi netleştirilmeyen yeni statta bir süredir devam eden çim serme işlemi bugün itibariyle tamamlandı.

malatya Konakspora çim saha Haberi

malatya Konakspora çim saha

Amatör ve bazı branşlarda bölgesel liglerde mücadele eden Konakspor yeni sahasına kavuşmak için gün sayıyor. Konak Mahallesi’nin en güneyinde yer alan toprak zeminli sahanın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne devredilmesiyle başlayan süreç yeni bir suni çim sahanın inşasıyla son bulacak.

Seçtiğimiz aylarda bir adet suni yüzeyli çim saha, tel örgüler, sporcular ve hakemler için soyunma odaları ile istinat duvarları için ihaleye çıkan ve yaklaşık 1 milyon maliyetle bu işleri ilgili firmaya veren Gençlik Hizmetleri İl Müdürlüğü yer teslimini de gerçekleştirdi. Firmanın temel atma işlemini gerçekleştirdiği görülürken, kot farkı nedeniyle toprak kaymasını engellemek için bazı bölümlere istinat duvarı çekildi. Duvarların yükselmesiyle birlikte sahanın zemini ve alt yapısı işine başlanacak. Tel örgüyle etrafı çevrilecek sahanın yüksek standartlara sahip olması bekleniyor.


4 AY...