28 / 04 / 2024

Malatya Yazıhan'da değişim dönüşüm çalışması!

Malatya Yazıhan'da değişim dönüşüm çalışması!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Yazıhan ilçesinde değişim- dönüşüm ve yenileme çalışmaları başladı. Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk, hayata geçirilecek yatırımlardan bahsetti.



Malatya Büyükşehir Belediyesi, Yazıhan'da değişim- dönüşüm ve yenileme çalışmalarına başladı. İlçe merkezinin altyapısı Büyükşehir Belediyesi büyük ölçüde yenilenmişti. 

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, ilçe merkezinin en önemli caddeleri olan Hastane ve 15 Temmuz Caddelerinde, kaldırım, yol, peyzaj ve aydınlatma çalışmaları yapılıyor. 

Yazıhan'da büyük yatırımlar yapıldığını söyleyen Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk, "15 kilometre uzunluğundaki Durucasu, Kömüşhan, Bereketli, Mısırdere grup yolunu geçtiğimiz yıl genişleten Büyükşehir Belediyemiz bu yıl yolu asfaltladı. Yenimahalle, Böğürtlen, Göğük mahallelerimiz de yolları asfaltlandı. Şuana kadar 20 kilometrelik sathi asfalt çalışması yapıldı. İlçe merkezimizde içme suyu ve kanalizasyon çalışmaları tamamlanarak üstyapı çalışmaları başladı. Büyükşehir Belediye Başkanımız Hacı Uğur Polat Hastane ve 15 Temmuz caddelerimizi prestij caddelere dönüştürüyor. Düzenlemelerin yapıldığı noktalarda perde duvar çalışmaları da yapılıyor. Yazıhan Belediyesi olarak Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte el ele hizmet üretiyoruz. Bu çalışmaların yapılmasında emeği olan başta Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat olmak üzere herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.  


Geri Dön