11 / 05 / 2024

malatya yazıhan yatırım

malatya yazıhan yatırım

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Yazıhan ilçesinde değişim- dönüşüm ve yenileme çalışmaları başladı. Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk, hayata geçirilecek yatırımlardan bahsetti.

Malatya Yazıhan'da yatırımlar artacak!

Yazıhan hükümet konağında İlçe Kaymakamı Akça, İlçe Belediye Başkanı Nevzat Öztürk ve Daire Müdürleri ve yetkililer tarafından karşılanan Vali Toprak, Kaymakamlık Makamında brifing aldı.

Sağlık Bakanlığı Malatya için kolları sıvadı! Toplam 50 yatırım planlanıyor!

Ak Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Malatya’daki sağlık yatırımlarıyla ilgili, Sağlık Bakanlığı tarafından toplam 50 adet planlanan yatırım olduğunu açıkladı.

Miraz Yazıcı İnşaat Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Miraz Yazıcı İnşaat Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi Pendik’de Nurhayat Tunç tarafından kuruldu.

Miraz Yazıcı İnşaat Gayirmenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu! 

Miraz Yazıcı İnşaat Gayirmenkul Yatırım Limited Şirketi bugün Pendik'te Nurhayat Tuç tarafından kuruldu.

Han İnvest Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Han İnvest Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Kağan Şahin tarafından kuruldu.

Malatya Yazıhan Kültür Merkezi tamamlandı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından inşa edilen Malatya Yazıhan Kültür Merkezi'nin inşaatı tamamlandı.

Başyazıcı İnşaat'tan 2 yeni yatırım!

Et, tekstil, gayrimenkul, inşaat, gıda, turizm, otelcilik, AVM ve perakende sektörlerinde faaliyet gösteren Başyazıcı Grup, inşaaqt sektöründe yatırıma odaklandı. Firma, 2 yeni kentsel dönüşüm yatırımına başlamayı planlıyor.

Kayseri'de yatırımı yapana bedava arsa!

Dünya Gazetesi köşe yazarı olan Mahmut Sabah, bugünkü yazısında Kayseri'de otomotiv yatırımı yapana bedava arsa verildiğini, 3.5 milyon metrekarelik bölümün yatırımcı beklediğini belirtti.

Yatırım teşvik belgesi nedir?

Para dergisi yazarı Yeminli Mali Müşavir Talha Apak, bu haftaki köşesinde "Yatırım teşvik belgesi nedir, nasıl alınır" başlıklı yazısına yer verdi.

Yatırım için ulaşım planlarını takip edin!

Yeni Birlik Gazetesi köşe yazarı olan Yıldıray Gökkaya bugün köşesinde ''Yatırım için ulaşım planlarını takip edin'' başlıklı yazısına yer verdi. İşte o yazı...

Yatırım teşvik belgesi kapsamındaki inşaat işlerinde KDV iadesi!

Dünya Gazetesi köşe yazarı olan Recep Bıyık bugünkü yazısında yatırım teşvik mevzuatında yapılan katma değer vergisi değişikliklerini anlattı. İşte o haber...

Yatırım teşviklerinde değişiklik!

Dünya Gazetesi köşe yazarı olan Recep Bıyık bugünkü yazısında, yatırım teşvikleriyle ilgili mevzuattaki önemli değişikliklerden bahsetti. İşte o haber...

Nisan'ın ilk yarısında 870 milyon dolarlık yabancı yatırımı!

Habertürk Gazetesi köşe yazarı olan Abdurrahman Yıldırım bugünkü yazısında, yabancıların Türkiye'deki yatırımını değerlendirdi. İşte o haber...

Konaklama sektöründe yatırım stratejileri nasıl şekillenecek?

Dünya Gazetesi köşe yazarı Mehmet Küçükkaya bugünkü yazısında konaklama sektöründe yatırım stratejilerinin nasıl şekilleneceğinden bahsetti. İşte o yazı...

malatya yazıhan yatırım Haberi

malatya yazıhan yatırım

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Yazıhan'da değişim- dönüşüm ve yenileme çalışmalarına başladı. İlçe merkezinin altyapısı Büyükşehir Belediyesi büyük ölçüde yenilenmişti. 

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, ilçe merkezinin en önemli caddeleri olan Hastane ve 15 Temmuz Caddelerinde, kaldırım, yol, peyzaj ve aydınlatma çalışmaları yapılıyor. 

Yazıhan'da büyük yatırımlar yapıldığını söyleyen Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk, "15 kilometre uzunluğundaki Durucasu, Kömüşhan, Bereketli, Mısırdere grup yolunu geçtiğimiz yıl genişleten Büyükşehir Belediyemiz bu yıl yolu asfaltladı. Yenimahalle, Böğürtlen, Göğük mahallelerimiz de yolları asfaltlandı. Şuana kadar 20 kilometrelik sathi asfalt çalışması yapıldı. İlçe merkezimizde içme suyu ve kanalizasyon çalışmaları tamamlanarak üstyapı çalışmaları başladı. Büyükşehir Belediye Başkanımız Hacı Uğur Polat Hastane ve 15 Temmuz caddelerimizi prestij caddelere dönüştürüyor. Düzenlemelerin yapıldığı noktalarda perde duvar çalışmaları da yapılıyor. Yazıhan Belediyesi olarak...