08 / 05 / 2024

malatya kredi

malatya kredi

Ali Özgül, kredi ile ev sahibi olma yöntemi ile ilgili, "İlimiz konut kredisi kullanmada bölgede birinci sırada. Kredilerin geri dönüşümünde en çok sıkıntı yaşanan illerin başında da Malatya geliyor" dedi.

Beydağı Kentsel Dönüşüm Projesi için 20 milyon TL kredi çekilecek!

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Toplantısı düzenlendi. Toplantıda, Beydağı Kentsel Dönüşüm Projesi için 3. ve 4. Etabın yapımı adına İller Bankası’ndan 20 milyon TL kredi çekilmesine karar verildi.

6. Malatya Yapı Fuarı kent ekonomisini hareketlendirdi!

6. Malatya Yapı ve Dekorasyon Fuarı’nı ziyaret eden Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi (ESKKK) Başkanı Ali Evren, fuarın kent ekonomisini de hareketlendirdiğini belirtti..

Malatya'da emlak satışları hareketlendi!

Malatya'da emlakçılar, emlak satışlarında hareketlenmenin yaşandığını bunun nedeninin bankaların kredi faizlerinin düşmesiyle yaşandığını söyledi.

Malatya'da emlak sektörü hareketlendi!

Malatya'da emlakçılar, bankaların kredi faizlerinin düşmesi nedeniyle emlak satışlarında hareketlenmenin yaşandığını söyledi.

Cevdet Zafer: Malatya'da emlak söktörü sıkıntı yaşıyor!

Malatya da emlakçılar, bankaların kredi faizlerinin yükseltmesi nedeniyle emlak satışlarını sekteye uğrattığını söyledi. Emlakçı Cevdet Zafer, Malatya'da şu anda emlak sektörü sıkıntılı dönemler yaşandığını belirtti.

En büyük güneş enerjisi tarlaları Malatya'da!

Malatya'da şu anda 200 dönüm bir arazide 5.3 megavat kapasite ile Türkiye'nin en büyük güneş enerjisi sistemi hayata geçiyor. 21 milyon liralık yatırımın 15 milyon lirası Ziraat Bankası'ndan kredi olarak kullanılıyor...

Malatya en çok konut kredisi kullanan il oldu!

Malatya Konut Kredisi Kullandırımında 2013 son Çeyreğinde de Doğu Anadolu Birincisi Oldu. Bölge ve ilbazında BDDK 2013 son çeyrek Kredi verileri açıklandı. İkinci ve üçüncü sırada Erzurum ve Elazığ yer alıyor...

Malatya konut kredisi kullandırımında 2013 son çeyreğinde de Doğu Anadolu birincisi!

Bölge ve il bazında BDDK 2013 son çeyrek kredi verileri açıklandı. 2012 yılında da konut kredisi kullandırımında ilk sırada yer alan Malatya, 2013 son çeyrek sonuçlarına göre de birinciliğini korudu.

Ali Özgül: Malatya konut kredisi kullanmada bölgede birinci sırada!

Ali Özgül, kredi ile ev sahibi olma yöntemi ile ilgili, "İlimiz konut kredisi kullanmada bölgede birinci sırada. Kredilerin geri dönüşümünde en çok sıkıntı yaşanan illerin başında da Malatya geliyor" dedi.

Yapı Kredi'nin konut kredisi faizi 60 ayda 0.95 oldu!

Yapı Kredi Bankası, bazı vadelerdeki konut kredi faizlerini indirdi

Tüketici kredisi ve kredi kartları 58,9 milyon lira azaldı!

Mevduat bankalarında tüketici kredileri ve kredi kartları tutarı bir haftada 58,9 milyon lira azalarak 126 milyar 256 milyon 46 bin liraya geriledi

Yapı Kredi ile çalışan emlak ofisleri kazanıyor

Yapı Kredi, konut sektöründe faaliyet gösteren emlak ofisleri için "Emlak Ofisleri Destek Programı"nı hizmete sundu

Malatya Bölge Başkanlık binası satıldı!

Malatya Bölge Başkanlık binasının ekonomik sıkıntı nedeniyle satıldığı bildirdi

malatya kredi Haberi

malatya kredi
Emlakçılar Odası Başkanı Ali Özgül, kredi ile ev sahibi olma yöntemi ile ilgili, "İlimiz konut kredisi kullanmada bölgede birinci sırada. Kredilerin geri dönüşümünde en çok sıkıntı yaşanan illerin başında da Malatya geliyor" dedi.
Konuya ilişkin açıklama yapan Emlakçılar Odası Başkanı Ali Özgül, "İlimiz konut kredisi kullanmada bölgede birinci sırada. Kredilerin geri dönüşümünde en çok sıkıntı yaşanan illerin başında da Malatya geliyor. Bu da vatandaşların ayaklarını yorganına göre uzatmadıklarını gösteriyor.
Bankadan aldıkları konut kredisi taksitlerde ödeme sıkıntısı yaşayınca, icra takibine düşüî uygun ev alın yorlar. Krediye ve faize rağbet etmeden bütçelerine göre ev almalarını tavsiye ediyoruz" diye konuştu.
Konut satışları hakkında da bilgi veren Özgül, Fahri Kayahan civarındaki konutların daha ilgi gördüğünü belirterek, "İkinci el konut satışlarında durgunluk gözlenmektedir.
Bunun sebebi de, kentsel dönüşüm...