07 / 07 / 2024

Malatya Kuluncak park projesi

Malatya Kuluncak park projesi

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından, merkez ve ilçelerde alt yapı, yol, asfalt ve üst yapı çalışmaları devam ediyor. Proje çalışmaları bitirilerek ihale aşamasına getirilen Kuluncak Parkı, 3 bin 350 m2’lik alandan oluşuyor.

Malatya Kuluncak Belediyesi 39 adet gayrimenkul satıyor!

Malatya Kuluncak Belediye Başkanlığı 39 adet taşınmazın satış ihalesinin detaylarını açıkladı. İhale 11 Ekim'de Malatya Kuluncak'ta yapılacak.

Malatya Kuluncak TOKİ'de 85 bin 120 TL peşinatla 3+1!   

TOKİ Malatya Kuluncak 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Malatya Kuluncak'ta kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Malatya Kuluncak'ta inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Malatya Kuluncak sosyal konut projesi... 

Malatya'daki dev şehir parkı 2023'te açılacak!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Malatya’ya dev bir şehir parkı inşa ediliyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 300 dönümlük mega şehir parkının Cumhuriyetin 100’ncü yılı olan 2023’te hizmete sunulacağını belirtti...

Malatya Yeni Kongre ve Fuar Merkezi'nin kaba inşaatı tamamlanıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Malatya Büyükşehir Belediyesi Yeni Kongre ve Fuar Merkezi inşasına devam ediyor. 100 dönümlük Mişmişpark Fuar Alanında hayata geçirilen 12 bin metrekarelik yeni merkezin kaba inşası büyük oranda tamamlandı.

Malatya Yeni Fuar Merkezi'nin temeli atılıyor!

Malatya Mişmişpark Fuar alanı içerisinde inşa edilecek Malatya Yeni Fuar Merkezi'nin temeli yarın atılacak.

Malatya'da inşaat mağdurları eylem yaptı!

Malatya'da bir inşaat firması tarafından 2011 yılında yapımına başlanan hala bitirilemeyen inşaata vatandaşlar tepki gösterdi. 300-350 kişi Soykan Parkı'nda bir araya geldi.

Malatya Meydanı'nda yıkım başladı!

Malatya Emekliler Parkı ve civarındaki binaların yıkılacağı ve alanın yeşil alan olarak değerlendirileceği kararı sonrası yıkım çalışması başaldı. Çalışmalar kapsamında ilk olarak Ziraat Bankası yıkıldı.

Malatya Beydağı Tabiat Parkı’nın inşası başladı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi İnderesi Mevkii’nde bulunan ve Jandarma İl Komutanlığı tarafından hayata geçirilecek tabiat parkın inşası başladı.

Malatya Beydağı Tabiat projesinin yapımına başlanıyor!

Kent yaşamının vazgeçilmez unsurlarından biri olan yeşil alanları Malatya’da çoğaltıp, koruyan ve gelecek nesillere aktarılmasını sağlayan Malatya Büyükşehir Belediyesi, Malatya’ya bir tabiat parkı daha kazandırıyor.

Malatya Yeşilyurt’un çehresi değişiyor!

Malatya'nın Yeşilyurt İlçesinde Gedik Namazgâh’ın arka kısmındaki 25 dönümlük alana ‘Yeşilyurt Kent Park’ inşa ediliyor. Şehrin cazibe merkezi olması için çalışmalar sürüyor.

Malatya Kuluncak'ta meydan çalışmaları başladı!

Malatya’nın ilçeleriyle birlikte sağlıklı büyümesini sağlamak için projelerini bir bir hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, Kuluncak ilçesinde sürdürdüğü meydan düzenleme çalışmaları kapsamında üstyapı çalışmalarını da yüzde 50 seviyesinde tamamladı.

Malatya Akçadağ Parkı hizmete girdi!

Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan, daha önce mezbelelik olan yerin, şimdi bir güzellik olarak ortaya çıktığını belirterek, parkın yapılmasından dolayı Başkan Çakır ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Malatya Kuluncak'ın yolları asfaltlanıyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, kış aylarının yaklaştığı bugünlerde hava şartlarının elverdiği ölçüde asfaltlama çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Kuluncak ilçesinin 2 önemli grup yolu asfaltlandı.

Malatya Kuluncak park projesi Haberi

Malatya Kuluncak park projesi

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından, merkez ve ilçelerde alt yapı, yol, asfalt ve üst yapı çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda her ilçeye bir park yapmayı hedefleyen Malatya Büyükşehir Belediyesi, Arapgir, Arguvan ve Erkenek’ten sonra Kuluncak ilçesi için de park projesi hazırladı.

Proje çalışmaları bitirilerek ihale aşamasına getirilen Kuluncak Parkı, 3 bin 350 m2’lik alandan oluşuyor. Proje içerisinde 364 m2’lik mini futbol sahası, 140 m2’lik büyükler ve küçükler için ayrı ayrı fitness alanları, 203 m2’lik oyun grubu kompleksi ile 3 adet kamelya, ahşap oturma grupları, yürüyüş yolları ve bisiklet parkuru bulunuyor. Park içerisinde ayrıca yaklaşık 900 m2’lik de yeşil alan yer...