14 / 05 / 2024

Malatya Kurşunlu sosyal tesis projesi

Malatya Kurşunlu sosyal tesis projesi

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Malatya genelindeki çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor. Büyükşehir statüsüyle birlikte il sınırlarından sorumlu olan Büyükşehir Belediyesi, kapatılan Kurşunlu Belediyesi’nin eski binasında tadilat çalışmaları yapıyor.

İŞKUR açıkladı! Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personel alımına başladı

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları, İŞKUR üzerinden yaptığı açıklamada personel alımlarına başladığını bildirdi. Yapılan açıklamaya göre SYD Vakfı 21-45 yaş arası personel alımı yapacak. İşte haberin ayrıntıları...

Malatya'da 400 yeni sosyal konutun temeli atıldı!

"Asrın felaketi" şeklinde nitelendirilen 6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli depremlerin büyük yıkıma sebep olduğu Malatya'da, toplamda 400 sosyal konutun temeli atıldı.

Çankırı İl Özel İdaresi 49 adet gayrimenkulü satıyor! Arsa ve arazi alacaklar hemen bakın! 

Çankırı İl Özel İdaresi, Çankırı ili, Merkez, Ilgaz, Kurşunlu, Orta ve Yapraklı ilçelerinde yer alan 49 adet gayrimenkulü satıyor. İşte ayrıntılar...

TOKİ'den Çankırı'ya 150 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Çankırı Kurşunlu projesinin ihalesi yarın yapılacak. Projede 150 konut yer alacak.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alacak! KPSS'li ve KPSS'siz başvurular İŞKUR üzerinden olacak!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı İŞKUR üzerinden, personel alımı yapacağını açıkladı. Başvurular KPSS'li ve KPSS'siz olarak yapılacak. 

Bursa İnegöl'de 2 adet arsa satılıyor! Fiyatı gören inanamadı! 

Bursa İnegöl Belediye Başkanlığı, Bursa ili, İnegöl ilçesi, Akhisar ve Kurşunlu mahallelerinde yer alan 2 adet arsayı satıyor. Peki Bursa İnegöl'deki arsaların fiyatları ne kadar? 

Malatya Yazıhan TOKİ'de 3 bin 187 TL taksitle 3+1!   

TOKİ Malatya Yazıhan 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Malatya Yazıhan'da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Malatya Yazıhan'da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Malatya Yazıhan sosyal konut projesi... 

TOKİ Çankırı Kurşunlu’da 2+1 608 bin liraya!

TOKİ'nin Çankırı Kurşunlu projesinde yer alan dairelerin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Çankırı Kurşunlu projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Çankırı Kurşunlu 2022 sosyal konut projesi...

İŞKUR Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı işçi alım ilanları yayımlandı!

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları 2 Mart işçi alım ilanları yayınlandı! Türkiye İş Kurumları (İŞKUR), Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarının 2 Mart tarihli işçi alım ilanlarını yayımladı. İşte detaylar...

Malatya Altay Kışlası Sosyal Tesisleri inşaatında sona gelindi! 

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan,  Altay Kışlası içerisinde Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden sosyal tesislerin inşaatında inceleme gerçekleştirdi. 

TOKİ Eskişehir Sivrihisar 209 konut ihalesi bugün!

Eskişehir İli Sivrihisar İlçesi Kurşunlu Mahallesi 209 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ'den Eskişehir'e 209 yeni konut müjdesi!

Eskişehir İli Sivrihisar İlçesi Kurşunlu Mahallesi 209 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 10:30'da yapılacak.

TOKİ'den Eskişehir'e 209 yeni konut!

Eskişehir İli Sivrihisar İlçesi Kurşunlu Mahallesi 209 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 11 Aralık 2020 tarihinde saat 10:30'da yapılacak.

Malatya Kurşunlu sosyal tesis projesi Haberi

Malatya Kurşunlu sosyal tesis projesi


Malatya Büyükşehir Belediyesi, Malatya genelindeki çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor. Büyükşehir statüsüyle birlikte il sınırlarından sorumlu olan Büyükşehir Belediyesi, kapatılan Kurşunlu Belediyesi’nin eski binasında tadilat çalışmaları yapıyor.

Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Hekimhan Kurşunlu Mahallesinde 585 m2 kapalı alana sahip eski Belediye binası, çok amaçlı sosyal tesis olarak hizmet vermek üzere tadilata alındı.

2 kattan oluşan binada; zemin katta 2 salon, mutfak, lavabo-wc ile normal katta mescid koridor ve lavabo-wc grupları bulunuyor.

İhalesi yapılan tadilat işi ile ilgili olarak geçtiğimiz hafta yer tesliminin yapıldığı, söküm işlerinin ardından tadilata başlanarak, yaklaşık 4 aya yakın bir zaman içerisinde tadilatın bitirileceği kaydedildi.



Malatya Büyükşehir...