17 / 05 / 2024

Malatya Levent Vadisi turizme mi kazandırılacak

Malatya Levent Vadisi turizme mi kazandırılacak

Akçadağ Belediyesi, Malatya Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB) ortak çalışması ile Levent Vadisi Seyir Terası'nda geçtiğimiz günlerde başlatılan çevre düzenleme çalışmalarında sona gelindi.

Plazalar vadisi boşalıyor!

İstanbul'un plazalar vadisi Levent, Maslak, Zincirlikuyu ve Gayrettepe'de çok sayıda iş yeri ve plaza satılığa çıkarıldı. Yetkililer bu satışların birincil nedeni olarak şirketlerin operasyonlarını küçültmesi, daha uygun bölgeye taşınması ve yabancı firmaların Türkiye'den çıkması olduğunu belirtiyor

Eskişehir Vadisi'nde imar planları tamamlandı!

Malatya’nın önemli turizm alanlarından biri olan Arapgir ilçesindeki Eskişehir Vadisi ile ilgili olarak Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından sürdürülen planlama çalışmalarında son aşamaya doğru gelindi.

Malatya'daki Eskişehir Vadisi turizme kazandırılıyor!

Malatya’nın önemli turizm alanları arasında yer alan Arapgir İlçesindeki Eskişehir Vadisi ile ilgili olarak yapılan planlama çalışmalarında son aşamaya gelindi.

Malatya Aşudi Vadisi planlama çalışmaları tamamlandı!

Malatya’daki dere yatağının geçtiği Aşudi Vadisinde başlatılan yeniden planlama çalışmaları tamamlandı.

Seyrantepe-Cendere Vadisi ve Kağıthane aksı değerleniyor!

Fabrikadan dönüşümün hız kazandığı İstanbul'da Seyrantepe-Cendere Vadisi ve Kağıthane aksı ön plana çıktı. Bölge Levent ve Maslak hattına yakınlığı ile dikkat çekiyor.

Malatya Horata Vadisi projesi devam edecek!

Horata Projesi ile ilgili konuşan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, “Projemiz devam edecek, Horata Vadisi Malatya’daki şehircilik ve konut anlayışını üst seviyeye taşıyacak. " dedi.

Malatya Levent Vadisi turizme kazandırılıyor!

Akçadağ Belediyesi, Malatya Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB) ortak çalışması ile Levent Vadisi Seyir Terası’nda geçtiğimiz günlerde başlatılan çevre düzenleme çalışmalarında sona gelindi.

Malatya Levent Vadisi turizme kazandırılıyor!

Akçadağ Belediyesi, Malatya Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB) ortak çalışması ile Levent Vadisi Seyir Terası'nda geçtiğimiz günlerde başlatılan çevre düzenleme çalışmalarında sona gelindi.

Horata Vadisi'nde 2 milyon metrekarelik yeşil doku tamam!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Türkiye'nin en büyük ikinci Vadi Projesini bünyesinde barındıran Malatya Horata Vadisi'nde 2 milyon metrekarelik yeşil dokunun tamamının projelendirildiğini söyledi.

Gökçek: Dikmen Vadisi'nde yıkımı yapacağız

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, CHP'li Levent Gök'e yönelik mesajında Dikmen Vadisi'ndeki yıkım işlerinin bu yıl içinde yapılacağını ve inşaatlara başlanacağını duyurdu. İşte açıklama..

Dap Vadisi'nde ofisiniz 8 ila 12 yılda kendini amorti ediyor!

Lokasyon olarak Mecidiyeköy, Şişli, Beşiktaş, Taksim, Zincirlikuyu, Levent, Maslak gibi merkezlere 5 - 10 dakika mesafede konumlanan Dap Vadisi projesinde fiyatlar 193 bin liradan başlıyor...

Dünyada bir ilk! Dap Vadisi projesinde bedava ofis!

Lokasyon olarak; Mecidiyeköy, Şişli, Beşiktaş, Taksim, Zincirlikuyu, Levent, Maslak gibi merkezlere ise 5- 10 dakika mesafede inşa edilen DAP Vadisi'nde fiyatlar 193 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Dap Vadisi satış fiyatları!

Dap Vadisi satış fiyatları haberimizin içerisinde bulunuyor. Dap Vadisi projesi Mecidiyeköy, Şişli, Beşiktaş, Taksim, Zincirlikuyu, Levent, Maslak gibi merkezlere ise 5- 10 dakika mesafede yer alıyor...

Malatya Levent Vadisi turizme mi kazandırılacak Haberi

Malatya Levent Vadisi turizme mi kazandırılacak

Levent Vadisi Seyir Terası bölgesinin turizm potansiyelini arttırmak, gelen ziyaretçilerin daha rahat dolaşımını sağlamak ve bölge dokusuna zarar vermeden bölgenin çekiciliğini arttırmak amacıyla sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyen Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan, yüklenici firma yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı.


Kazgan, Levent Vadisi Seyir Terası'nda sürdürülen çevre düzenleme çalışmalarının tamamlanmasının ardından, kafeterya, kamelya, düğün salonu, yol bağlantıları, otopark gibi donatılarla bölgeyi cazibe merkezi haline getirmeyi planladıklarını söyledi.


Levent Vadisi'nin bu güne kadar turizme kazandırılamamasının büyük bir eksiklik olduğunu belirten Kazgan, "Bu eşsiz doğa harikası vadiyi turizme kazandırmak için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz" diye...