02 / 05 / 2024

malatya mezbahane

malatya mezbahane

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, "11 ilçemizin tamamını sağlık ve hijyen kurallarına uygun standartları yüksek mezbahanelere kavuşturacağız" dedi.

Malatya Doğanşehir Mezbahanesi açıldı!

Malatya’nın en önemli geçim kaynaklarından biri olan hayvancılık sektörünün önemli eksiklerinden biri olan mezbahana sorununa Malatya Büyükşehir Belediyesi neşter vuruyor. Her ilçeye bir mezbahane projesinin ilki Doğanşehir’de tamamlanarak, hizmete girdi.

Malatya Doğanşehir Mezbahanesi'nin inşaatı tamamlandı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi yatırım ve hizmetlerine ara vermeden devam ediyor. Doğanşehir ilçesinde geçtiğimiz yıl Kasım ayında temeli atılarak inşaatına başlanan Mezbahane, tamamlanarak hizmet verme aşamasına getirildi.

Malatya'nın 11 ilçesine mezbahane inşa edilecek!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, "11 ilçemizin tamamını sağlık ve hijyen kurallarına uygun standartları yüksek mezbahanelere kavuşturacağız" dedi.

Malatya Doğanşehir'deki mezbahane binası tamamlanıyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Doğanşehir Savaklı mevkiinde AB Standartlarında yaptırılan mezbahane inşaatında çalışmalar son aşamaya getirildi.

Malatya Doğanşehir'de AB standartlarında mezbahane inşa edilecek!

Malatya Büyükşehir Belediyesi , Doğanşehir ilçesinde Avrupa Birliği (AB) standartlarında mezbahane inşa edecek. Doğanşehir mezbahanesinin temel atma töreni bugün gerçekleşti.

Malatya Doğanşehir'e modern mezbahane geliyor!

Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde modern bir mezbahane geliyor. Yapılacak olan mezbahanenin, günlük 25 adet büyükbaş ve 50 adet küçükbaş hayvan kesimi yapılabilecek kapasiteye sahip olacağı belirtildi.

Malatya 1. İcra Dairesi'nden satılık un fabrikası! 2 milyon TL!

Malatya Battalgazi'de 8424,00 metrekare alanlı arsa üzerinde bulunan un fabrikası binası açık artırma usulü ile satılacak...

Malatya'da 1 milyon 860 TL'ye icradan bahçeli ev satılıyor!

Malatya'da 983 metrekare alana sahip 1 milyon 860 TL değerinde olan bahçeli ev açık arttırmayla satılacak...

Malatya'da 1 milyon 90 bin TL'ye satılık iş yeri!

Malatya'da 301 bin metrekare yüz ölçümlü brüt 500 bin metrekare inşaat alanına sahip iş yeri satılıyor

TOKİ Malatya Doğanşehir'de Anadolu Lisesi inşaatı ihalesi yarın!

Malatya Doğanşehir Altıntop Mahallesi'nde yer alan 16 derslikli Anadolu Lisesi'nin inşaatı altyapı ve çevre düzenlemesi işinin ihalesi yarın 14.30'da yapılıyor...

TOKİ Malatya Doğanşehir'de Anadolu Lisesi ihalesi 3 Ekim'de!

TOKİ Malatya Doğanşehir Altıntop Mahallesi'nde yer alan Anadolu Lisesi'nin inşaatı ve çevre düzenlemesi ihalesi 3 Ekim Çarşamba günü saat 14.30'da yapılıyor...

Malatya-Kayseri kara yolu ulaşıma kapatıldı!

Yol genişletme çalışması nedeniyle Malatya-Kayseri kara yolu geçici olarak ulaşıma kapatıldı

Malatya hekimhan'da TOKİ bugün ihale açıyor!

T.C. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Malatya Hekimhan'da yapılacak olan hastane yapım işleri ihalesi bugün saat 14.00'te başlıyor...

malatya mezbahane Haberi

malatya mezbahane


Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır beraberinde Darende Belediye Başkan Vekili Durmuş Doğan, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Zeki Sarılar, AK Parti Darende İlçe Başkanı Süleyman Şimşek ve bazı Daire Başkanları ile birlikte yapımı devam eden Darende mezbahanesinde incelemelerde bulundu.

Doğan: Darende, sağlıklı ve hijyenik bir mezbahaneye kavuşmuş oluyor


Darende gibi büyük bir ilçenin önemli eksikliklerinden birinin de Mezbahane olduğunu belirten Darende Belediye Başkan Vekili Durmuş Doğan, “Darende Uluveren mevkiinde Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan ve büyük oranda tamamlanan mezbahanemiz yılların eksikliğini giderecek.  Mezbahanenin hizmete girmesi ile birlikte Darende hijyenik ve sağlıklı bir mekana kavuşmuş olacak. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Çakır’a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Çakır: Mezbahanesi olmayan ilçelerimizin bu eksikliğini gidereceğiz


Hijyen ve standartlara uygun bir mezbahaneyi...