19 / 05 / 2024

Malatya OSB Meslek Yüksekokulu son durum

Malatya OSB Meslek Yüksekokulu son durum

Malatya 2. Organize Sanayi Bölgesi alanına yaptırılan Organize Sanayi Meslek Yüksekokulu’nun inşaatı hızla devam ediyor. 30 bin 800 metrekarelik alanda yükselen Malatya OSB Meslek Yüksekokulu’nda sona geliniyor. 

İzmir Torbalı'da Mobilya OSB inşa ediliyor! 

İzmir'in Torbalı ilçesinde içerisinde meslek yüksekokulunun da yer aldığı Mobilya OSB’nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, çalışmaların son aşamaya geldiğini dile getirdi.

Konya OSB’ye Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu kurulacak!

Konya Organize Sanayi Bölgesi (KOS) ile Necmettin Erbakan Üniversitesi arasında yapılan anlaşma ile Konya OSB’ye Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu kurulacak.

Boş stadyumlara meslek liseleri açılacak!

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, boş stadyumlara meslek liseleri açmaya hazırlanıyor. OSB’leri gezen Selçuk, “Hangi sektörde nasıl bir insan kaynağına ihtiyaç var, rapor hazırladık” diyor..

12 yeni OSB geliyor!

Ara malı üretimine yönelik verilen teşvikler yatırımlarına da hız verdi. İzmir ve Malatya gibi kentlerde kurulacak 12 yeni OSB, 1 yılda tamamlanacak

Anadolu OSB MYO eylülde kapılarını açacak

Anadolu Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) inşa edilen Türkiye'nin iş garantili ilk meslek yüksekokulu eylül ayı itibariyle kapılarını açacak.

İncesu OSB Bölgesi’ne Meslek Yüksekokulu kurulacak!

Kayseri Üniversitesi (KAYÜ), Kayseri Organize Sanayi Bölgesi ve Mimarsinan Organize Sanayi Bölgesi’nin ardından İncesu OSB Bölgesi’ne de Meslek Yüksekokulu kurulması için çalışmalar başladı. 

Malatya OSB'ye MYO inşa ediliyor!

Malatya 2. Organize Sanayi Bölgesi alanına yaptırılan Organize Sanayi Meslek Yüksekokulu’nun inşaatı hızla devam ediyor. 30 bin 800 metrekarelik alanda yükselen Malatya OSB Meslek Yüksekokulu’nda sona geliniyor. 

Malatya OSB'de fabrika sayısı artacak!

AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Malatya’da yatırım yapmak isteyen firma sayısının her geçen gün arttığını söyledi. Tüfenkci, “OSB’de 363 olan fabrika sayısı iki sene sonra 600’lere çıkacak” diye konuştu.

Çorum OSB'ye Meslek Yüksek Okulu açılacak!

Çorum Valisi Necmettin Kılıç, Çorum Organize Sanayi Bölgesi’ne Meslek Yüksek Okulu inşa edileceğini açıkladı. Vali Kılıç, Türkiye’de çok sayıda Organize Sanayi Bölgesi’nde olmayan bir çalışma içerisinde olduklarını dile getirdi. 

Çerkezköy OSB'de baraj ve okul kurulacak!

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, istihdam ve eğitimde gelişme yaşatacak projeleri açıkladı. Çerkezköy OSB yönetimi, meslek lisesinden sonra bir de meslek yüksekokulu kurmaya hazırlanıyor.

Başkent OSB Hacettepe Üniversitesi Meslek Yüksekokulu açılıyor!

Başkent Organize Sanayi Bölgesi (OSB), sanayicilerin ihtiyaç duyduğu teknik insan gücü yetiştirmek üzere eğitim kurumları açıyor.

Malatya'daki 17 okul yenilendi!

Dr. İbrahim Bodur Kale Seramik Eğitim, Sağlık ve Sosyal Yardım Vakfının (KSV) "İlk İşim Okullarda Değişim" projesi kapsamında, Malatya'da meslek edindirme kursunu bitiren kursiyerlere sertifikaları verildi.

Malatya Doğanşehir'e 5 yıldızlı hastane ve MYO geliyor!

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Doğanşehir ilçesine 5 yıldızlı otel konforunda bir hastanenin yanısıra Meslek Yüksekokulu’nun yapımına başladığını söyledi.

Malatya OSB Meslek Yüksekokulu son durum Haberi

Malatya OSB Meslek Yüksekokulu son durum

Temeli geçtiğimiz Ocak ayında atılan Malatya OSB Meslek Yüksekokulu’nun yapımı hızla devam ediyor. Malatya 2. Organize Sanayi Bölgesi alanda yaptırılan projde sona yaklaşılıyor.

Malatya Haber Gazetesi'nde yer alan habere göre, toplam 30 bin 800 metrekarelik bir alana inşa edilen okul Türkiye’de Organize Sanayi Bölgeleri içinde inşa edilen 8 Meslek Yüksekokulu’ndan biri. Modern teknoloji ile donatılacak Yüksekokul müfredatı endüstriyel eğitim ve işletme ilişkisi çerçevesinde yapılandırılacak.

Butik üniversite kampüsü

Yerleşkede yapımı devam eden OSB Meslek Yüksekokulu, inşaatı tamamlandığında butik bir üniversite kampüsü görünümü kazanacak. 2. OSB Müdürü Mimar Vahap Erdem, okulun mevcut durumu hakkında bilgiler verdi. 

4 bloktan oluşacak

Okulun fiziki planı hakkında açıklamalarda bulunan Erdem “12 bin metrekare kapalı alan olacak. Dersli, atölye, idari bina ve sosyal hizmetler olmak üzere 4 ayrı bloktan oluşacak. MYO’nun...