19 / 05 / 2024

Malatya OSB okulu

Malatya OSB okulu

Malatya 2. Organize Sanayi Bölgesi alanına yaptırılan Organize Sanayi Meslek Yüksekokulu’nun inşaatı hızla devam ediyor. 30 bin 800 metrekarelik alanda yükselen Malatya OSB Meslek Yüksekokulu’nda sona geliniyor. 

12 yeni OSB geliyor!

Ara malı üretimine yönelik verilen teşvikler yatırımlarına da hız verdi. İzmir ve Malatya gibi kentlerde kurulacak 12 yeni OSB, 1 yılda tamamlanacak

Malatya OSB'ye MYO inşa ediliyor!

Malatya 2. Organize Sanayi Bölgesi alanına yaptırılan Organize Sanayi Meslek Yüksekokulu’nun inşaatı hızla devam ediyor. 30 bin 800 metrekarelik alanda yükselen Malatya OSB Meslek Yüksekokulu’nda sona geliniyor. 

Malatya OSB'de fabrika sayısı artacak!

AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Malatya’da yatırım yapmak isteyen firma sayısının her geçen gün arttığını söyledi. Tüfenkci, “OSB’de 363 olan fabrika sayısı iki sene sonra 600’lere çıkacak” diye konuştu.

Çorum OSB'ye Meslek Yüksek Okulu açılacak!

Çorum Valisi Necmettin Kılıç, Çorum Organize Sanayi Bölgesi’ne Meslek Yüksek Okulu inşa edileceğini açıkladı. Vali Kılıç, Türkiye’de çok sayıda Organize Sanayi Bölgesi’nde olmayan bir çalışma içerisinde olduklarını dile getirdi. 

Malatya'da 100 odalı konuk evi ve özel eğitim okulu yapılacak!

Milletvekili Nurettin Yaşar, Malatya'da en az 100 odalı, 3 yıldızlı otel konforunda hasta yakınlarının ve ihtiyaç sahiplerinin kalacağı yeni konuk evi ve özel eğitim okulu yapacaklarının müjdesini verdi.

Karaman OSB TOKİ'de sözleşmeler imzalanıyor!

TOKİ Karaman OSB projesinde 428 adet konut yer alıyor. Projede konutlarına yanı sıra 32 derslikli ilköğretim okulu, spor kompleksleri, 300 kişilik bir cami, ve yeşil alanlar da mevcut. Karaman OSB TOKİ'de sözleşmeleri 9 Ocak 20 Ocak tarihleri arasında imzalanacak.

Malatya Doğanşehir'de hastane ve meslek yüksek okulu yapılacak!

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Doğanşehir ilçesine 5 yıldızlı otel konforunda bir hastanenin yanısıra Meslek Yüksekokulu’nun yapımına başladığını söyledi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi'nden Kaynarca'ya anaokulu!

Malatya genelinde gerek fiziki, gerek araç gereç ve gerekse de çevre düzenlemesi ve yeşillendirme faaliyetlerinde eğitime büyük destekler veren Malatya Büyükşehir Belediyesi, Kaynarca’da yaptırdığı Ana Okulu’nu bitirme aşamasına getirdi.

OSB'lerde 4 yılda 100 özel meslek okulu açılacak!

Milli Eğitim Bakanlığı, şimdi de Organize Sanayi Bölgelerinde (OSB) özel meslek liselerinin sayılarının artırılması için kolları sıvadı. Üç yılda 20 okul açan Bakanlık, 100 adet yeni özel mesleki ve teknik lisenin açılmasını daha sağlayacak.

İstanbul'daki arsa bütçesi Malatya OSB'de fabrikayı bitiriyor!

İSTANBUL Sanayi Odası'nın (İSO) Malatyalı meclis üyeleri Rıdvan Mertöz, Mustafa Tecdelioğlu, İsmail Kısacık ve Mehmet Demezoğlu öncülük yaptı, oda meclisinin geleneksel Anadolu turunun adresi bu kez Malatya oldu.

Malatya’da arsa fiyatına fabrika kurulabiliyor!

İstanbul Sanayi Odası Meclisi’nin ziyaret ettiği Malatya’ya 3 yeni yatırım için kollar sıvandı. İSO Meclis Üyeleri Mesan ve Çağdaş Çorap için Malatya OSB’de yer tahsisi yapılırken, Erensan da yatırım olanaklarını inceliyor..

Malatya Tarıma Dayalı İhtisas OSB projesi halk toplantısı 5 Mayıs'ta!

Malatya ili Yazıhan ilçesinde Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Malatya Valiliği tarafından yapılması planlanan Malatya Tarıma Dayalı İhtisas (Besi) Organize Sanayi Bölgesi projesi ile ilgili halk toplantısı 5 Maıs 2015'de gerçekleşecek.

Malatya'ya tarıma dayalı OSB kurulacak!

Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından Yazıhan bölgesinde kurulması planlanan Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’ne (TDİOSB) Büyükşehir Belediyesi destek veriyor..

Malatya OSB okulu Haberi

Malatya OSB okulu

Temeli geçtiğimiz Ocak ayında atılan Malatya OSB Meslek Yüksekokulu’nun yapımı hızla devam ediyor. Malatya 2. Organize Sanayi Bölgesi alanda yaptırılan projde sona yaklaşılıyor.

Malatya Haber Gazetesi'nde yer alan habere göre, toplam 30 bin 800 metrekarelik bir alana inşa edilen okul Türkiye’de Organize Sanayi Bölgeleri içinde inşa edilen 8 Meslek Yüksekokulu’ndan biri. Modern teknoloji ile donatılacak Yüksekokul müfredatı endüstriyel eğitim ve işletme ilişkisi çerçevesinde yapılandırılacak.

Butik üniversite kampüsü

Yerleşkede yapımı devam eden OSB Meslek Yüksekokulu, inşaatı tamamlandığında butik bir üniversite kampüsü görünümü kazanacak. 2. OSB Müdürü Mimar Vahap Erdem, okulun mevcut durumu hakkında bilgiler verdi. 

4 bloktan oluşacak

Okulun fiziki planı hakkında açıklamalarda bulunan Erdem “12 bin metrekare kapalı alan olacak. Dersli, atölye, idari bina ve sosyal hizmetler olmak üzere 4 ayrı bloktan oluşacak. MYO’nun...