03 / 05 / 2024

Malatya park yenileme çalışmaları

Malatya park yenileme çalışmaları

Yeniden düzenlenen Hürriyet (İsmetpaşa) Parkı herkesin beğenisini kazanıyor. Hizmete girmesiyle birlikte vatandaşların yoğun ilgi ve beğenisine maruz kalan Hürriyet Parkı’na bürokrat ve siyasilerden de yoğun ilgi geliyor.

Gültepe K-Park Otoparkı yenilendi!

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin yerel seçimlerde verdiği otopark için verdiği sözü yerine getirerek K-Park Otopark'ında yenileme çalışmaları yaptırdı.

Malatya'daki dev şehir parkı 2023'te açılacak!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Malatya’ya dev bir şehir parkı inşa ediliyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 300 dönümlük mega şehir parkının Cumhuriyetin 100’ncü yılı olan 2023’te hizmete sunulacağını belirtti...

Malatya Yeni Kongre ve Fuar Merkezi'nin kaba inşaatı tamamlanıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Malatya Büyükşehir Belediyesi Yeni Kongre ve Fuar Merkezi inşasına devam ediyor. 100 dönümlük Mişmişpark Fuar Alanında hayata geçirilen 12 bin metrekarelik yeni merkezin kaba inşası büyük oranda tamamlandı.

​Malatya'da hasar gören tarihi yapılar restore ediliyor!

Vakıflar Genel Müdürlüğü'nce Elazığ Sivrice merkezinde yaşanan depremde, Malatya'da hasar alan Ulu Camii ile Yeni Cami'de yenileme çalışmalarına başlandı.

Malatya Yeni Fuar Merkezi'nin temeli atılıyor!

Malatya Mişmişpark Fuar alanı içerisinde inşa edilecek Malatya Yeni Fuar Merkezi'nin temeli yarın atılacak.

Malatya'da inşaat mağdurları eylem yaptı!

Malatya'da bir inşaat firması tarafından 2011 yılında yapımına başlanan hala bitirilemeyen inşaata vatandaşlar tepki gösterdi. 300-350 kişi Soykan Parkı'nda bir araya geldi.

Malatya Yeşilyurt'ta 5 yılda 247 bina yıkıldı!

Malatya Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, "Vizyonel projelerle donatılmış, yaşam standardı yüksek, her yönüyle modern Yeşilyurt'u gelecek nesillere bırakmak adına ilçemizin her noktasında değişim ve yenileme hizmetlerimize ağırlık veriyoruz" diye konuştu.

Malatya Meydanı'nda yıkım başladı!

Malatya Emekliler Parkı ve civarındaki binaların yıkılacağı ve alanın yeşil alan olarak değerlendirileceği kararı sonrası yıkım çalışması başaldı. Çalışmalar kapsamında ilk olarak Ziraat Bankası yıkıldı.

Malatya Kavacık Caddesi'nde dönüşüm devam ediyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Yıldıztepe Mahallesi sınırlarında bulunan Kavacık Caddesi’nde değişim dönüşüm ve yenileme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Malatya Beydağı Tabiat Parkı’nın inşası başladı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi İnderesi Mevkii’nde bulunan ve Jandarma İl Komutanlığı tarafından hayata geçirilecek tabiat parkın inşası başladı.

Malatya Yazıhan'da değişim dönüşüm çalışması!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Yazıhan ilçesinde değişim- dönüşüm ve yenileme çalışmaları başladı. Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk, hayata geçirilecek yatırımlardan bahsetti.

Malatya Beydağı Tabiat projesinin yapımına başlanıyor!

Kent yaşamının vazgeçilmez unsurlarından biri olan yeşil alanları Malatya’da çoğaltıp, koruyan ve gelecek nesillere aktarılmasını sağlayan Malatya Büyükşehir Belediyesi, Malatya’ya bir tabiat parkı daha kazandırıyor.

Malatya'da yenileme çalışmaları devam ediyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Battalgazi ilçesine bağlı Kaldırım Mahallesinde sürdürdüğü kent yenileme çalışmaları devam ediyor.

Malatya park yenileme çalışmaları Haberi

Malatya park yenileme çalışmaları


Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından yeniden düzenlenen Hürriyet (İsmetpaşa) Parkı herkesin beğenisini kazanıyor. Hizmete girmesiyle birlikte vatandaşların yoğun ilgi ve beğenisine maruz kalan Hürriyet Parkı’na bürokrat ve siyasilerden de yoğun ilgi geliyor.

Son olarak parkta incelemelerde bulunan Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, parkın düzenlenmesinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ile emeği geçenlere teşekkür etti.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci’nin Hürriyet Parkı’ndaki inceleme gezisine, Malatya Valisi Süleyman Kamçı, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı ile birlikte kalabalık bir heyet de eşlik etti.

Malatya tarihinde önemli bir yeri var


Yeniden düzenlenen parkı beraberindekilerle birlikte gezen Bakan Tüfenkci, gezi sonrasında açıklamalarda bulundu. Hürriyet Parkı’nın Malatya tarihinde önemli bir yeri olduğunu belirten Tüfenkci, Malatya’da yetişen herkesin Hürriyet Parkı’nda...