16 / 05 / 2024

malatya Salköprü Spor Salonu

malatya Salköprü Spor Salonu

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Haziran ayı ilk toplantısı, 8 Haziran Çarşamba günü Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır başkanlığında yapıldı.

Salköprü Spor Salonu hizmete girdi!

Malatya İl Özel İdaresi tarafından yapımına başlanan, ancak Malatya'nın büyükşehir olmasıyla birlikte Büyükşehir Belediyesine devredilen Salköprü Kapalı Spor Salonu, Büyükşehir Belediyesi'nce tadil edilerek hizmete açıldı...

Malatya'daki tarihi Taş Köprü'nün restore edilmesi talebi mecliste!

Malatya'nın Arapgir ilçesinde yer alan tarihi Taş Köprü'nün restore edilmesi talebi meclis gündemine taşındı. CHP'li Ağbaba, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Malatya Tohma Köprüsü açıldı! 

Malatya ile Sivas arasındaki Karakaya Baraj Gölü üzerinde "itme sürme yöntemi" ile inşa edilen yeni Tohma Köprüsü açıldı. 

Malatya Tohma Köprüsü bugün açılıyor! 

Malatya ile Sivas arasındaki Karakaya Baraj Gölü üzerinde "itme sürme yöntemi" ile inşa edilen yeni Tohma Köprüsü bugün açılıyor. 

Malatya'ya 2 yeni ulaştırma projesi müjdesi!

Malatya Havalimanı'nda hayata geçirilecek olan yeni terminal binasının temel atma ve Tohma Köprüsü'nün açılış töreni yarın yapılacak.

Kömürhan Köprüsü ve Bağlantı Tüneli yarın açılıyor!

Elazığ ile Malatya'nın ulaşım ihtiyacını karşılayacak olan 5 bin 155 metre uzunluğundaki "Kömürhan Köprüsü ve Bağlantı Tüneli"nin açılışı yarın Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun katılımıyla gerçekleştirilecek. 

Yeni Kömürhan Köprüsü, Bağlantı Tüneli ve Yolu Yapım Projesi tamamlandı!

Malatya ile Elazığ arasındaki Karakaya Baraj Gölü üzerinde yapılan ve türkülere konu olan "Kömürhan Köprüsü", bağlantı tüneli ve yeni yüzüyle Doğu Anadolu'yu Güneydoğu Anadolu, İç Anadolu ve Akdeniz bölgeleriyle bağlayacak..

Malatya Kömürhan ve Tohma köprüleri Aralık'ta açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada "Önemli projelerden bir tanesi olan dünya için de örnek projelerden bir tanesi Kömürhan Köprüsü ve Tohma Köprüsü'nü inşallah aralık ayında açmak için bütün ekibimizle burada olacağız." dedi.

Rönesans Eğitim Vakfı'ndan Malatya'ya Fen Lisesi!

Malatya'nın merkez Yeşilyurt ilçesinde Rönesans Eğitim Vakfınca içerisinde 16 derslikli fen lisesi, spor salonu ve yurt binasının yer alacağı eğitim kompleksi inşa ettirilecek.

Şanlıurfa Karaköprüspor'un stadı yenilendi!

Şanlıurfa Karaköprüspor'un stadının TFF standartlarına uygun hale gelmesi için başlatılan yıkım çalışmaları tamamlandı. Yenilen yeni statta ilk maç yarın oynanacak.

Malatya'ya yeni köprü inşa ediliyor!

Yaklaşık 45 sene hizmet veren 5 metre genişliğindeki köprünün yerine Malatya Büyükşehir Belediyesi, 7 metre yüksekliğinde, 10 metre genişliğinde,  15 metre uzunluğunda kemerli köprü inşa ediyor.

Malatya'nın yeni stadı için 10 milyon TL harcandı!

Doğu ve Güneydoğu bölgesinin süper ligdeki tek temsilcisi olan Evkur Yeni Malatya Spor, ligin ilk yarısını 22 puanla tamamladı. İnşaatında sorunların yaşandığı yeni stadyum, Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin fedakâr çalışmalarıyla tamamlandı ve hizmete açıldı.

Malatya'nın yeni stadı hazır hale geldi!

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdür Yardımcısı Dursun Türk, TOKİ yetkilileriyle birlikte Malatya'da yeni yapılan 25 bin kişilik statyumda inceleme yapıldı.

Malatya Yaşam ve Spor Merkezi açıldı!

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Malatya Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Malatya Yaşam ve Spor merkezinde incelemelerde bulundu.

malatya Salköprü Spor Salonu Haberi

malatya Salköprü Spor Salonu


Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Haziran ayı ilk toplantısı, 8 Haziran Çarşamba günü Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır başkanlığında yapıldı.

Saat 14.00’de Büyükşehir Meclis Salonu’nda saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardındanyapılan toplantı sırasında, Ramazan ayının hayırlar getirmesi temennisinde bulunan Başkan Çakır, “Ramazan ayı inşallah tüm İslam coğrafyasına huzur ve barış getirsin. Ramazan dayanışma, kaynaşma ayıdır. Yetimlerin, öksüzlerin komşuların gözetildiği özel aylar. İnşallah bizlere de ramazanı dolu dolu geçirmek nasip olur” dedi.

İstanbul ve Mardin Midyat’ta meydana gelen terör olaylarını da kınayan Başkan Çakır, “Terörle hiçbir yere varılamayacağının bilinmesi gerekmektedir.  Ülkemizin birlik, bütünlüğü, istikrarı ve düzeni için kenetlenmemiz lazım. Allah böyle bir acıyı bir daha milletimize yaşatmasın. Şehit olmuş bütün güvenlik güçlerimize ve vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.

Ayrıca Alman...