07 / 05 / 2024

Malatya Stadyumu açılış

Malatya Stadyumu açılış

Temeli 2012 yılında atılan Malatya Stadyumu henüz hizmete açılmadı. Yeni stadın Bursaspor ile oynanacak maça yetişmeme gibi bir ihtimalin söz konusu olmadığı ifade edildi.

Malatya Stadyumu 11 Ağustos'a yetişecek!

Malatya Stadyumu'nda incelemelerde bulunuldu. Stadın 11 Ağustos'a yetiştirmesi için çalışmaların hızlandığı kaydedildi.

Deprem mağduru olan Hatay ve Malatya'nın 16 ilçesinde okullar açılıyor!

Hatay ve Malatya'nın ilçeleri, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilendi ve bu nedenle okullar 49 gün boyunca kapalı kaldı. Hatay ve Malatya'nın 16 ilçesinde okullar açılıyor!

Hatay Stadı yarın açılıyor!

Hatay'ın merakla beklenen yeni stadyumu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun katılımıyla yarın açılıyor.

Adana Stadyumu açıldı!

78 bin metrekare açık, 60 bin metrekare kapalı alana sahip olan Adana Stadyumu'nun açılışı gerçekleştirildi.

Malatya Tohma Köprüsü bugün açılıyor! 

Malatya ile Sivas arasındaki Karakaya Baraj Gölü üzerinde "itme sürme yöntemi" ile inşa edilen yeni Tohma Köprüsü bugün açılıyor. 

Kömürhan Köprüsü ve Bağlantı Tüneli yarın açılıyor!

Elazığ ile Malatya'nın ulaşım ihtiyacını karşılayacak olan 5 bin 155 metre uzunluğundaki "Kömürhan Köprüsü ve Bağlantı Tüneli"nin açılışı yarın Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun katılımıyla gerçekleştirilecek. 

Türkiye'nin en büyük onkoloji hastanesi açılışa hazır!

Malatya İnönü Üniversitesi bünyesinde yapımı tamamlanan Türkiye'nin en büyük onkoloji hastanesi açılışa hazır. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın online olarak açılışı yapacağı hastane, bu ay içerisinde hizmet verecek.

Göztepe Gürsel Aksel Stadı açılıyor!

İzmir Göztepe'de yeni yapılan Gürel Aksel Stadyumu 26 Ocak'ta açılıyor. Federasyonun yaptığı değişiklikle Göztepe Gürel Aksel Stadyumuna sevindirici bir haber geldi. Federasyonun ayakta maç izlemeye izin vermesiyle stadın kapasitesi 25 binden 30 bine yükseliyor.

Şehitkamil Beykent Stadyumu açıldı!

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi tarafından hayata geçirilen Beykent Stadyumu görkemli bir açılış töreniyle halkın hizmetine açıldı. 

Bodrum Şehir Stadyumu açıldı!

Bodrum Belediyesi tarafından baştan aşağı yenilenen Bodrum Şehir Stadyumu’nun açılışı gerçekleştirildi.

Yeni Sakarya Stadyumu bugün açılıyor!

Sakaryaspor yeni stadına kavuşuyor. Yeni Sakarya Stadyumu bugün açılıyor.

Yeni Malatya Stadyumu bugün açılıyor!

Merkez Battalgazi ilçesinde 136 bin 585 metrekarelik arazi üzerine inşa edilen Yeni Malatya Stadyumu'nun yapımı tamamlandı. 25 bin seyirci kapasiteli stat bugün açılıyor.

Vadistanbul Havaray hattı açılıyor!

Sarıyer Cendere Vadisi ve Seyrantepe İstasyonu- TT Arena Stadyumu güzergahı arasında hayata geçirilen Havaray hattı açılış için gün sayıyor.

Yozgat Sorgun Stadyumu açılışa hazır!

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından, Yozgat'ta temeli atılan Sorgun Stadyumu'nun inşaatı bitti. 5 bin seyirci kapasiteli stat açılışa hazır hale getirildi.

Malatya Stadyumu açılış Haberi

Malatya Stadyumu açılış

Temeli 2012 yılında atılan Malatya Stadyumu çalışma takviminde yaşanan aksaklıklardan dolayı henüz açılmadı. Futbol müsabakalarına açılamayan Malatya Stadyumu'nda yol ve passolig alt yapısı kurma çalışmaları sürüyor. 


Yeni stadın emektar İnönü Stadı'nın elektronik bilet ve güvenlik sistemi alt yapıları söküldüğü için Bursaspor ile oynanacak maça yetişmeme gibi bir ihtimalin söz konusu olmadığı...