15 / 05 / 2024

Malatya teleferik projesi

Malatya teleferik projesi

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Eylül ayı Olağan Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda, Teleferik Projesi’ne Sivas Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü’nün onay verdiği belirtildi.

Malatya Çarşı Projesi resmen başladı! İşte 220 dönümlük dev projede son durum!

Malatya'da, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Malatya Büyükşehir Belediyesi ve Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı iş birliğiyle Çarşı Projesi kapsamında ihale işlemlerinin tamamlanarak, çalışmalara başlandığı kaydedildi.

5 soruda TOKİ Malatya Sosyal Konut Projesi 2022! Malatya ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak...

TOKİ Malatya konut projesi merakla araştırılıyor. İşte Malatya ucuz konut projesinde hangi ilçelerde yapılacak kaç konut sayısı!

TOKİ Malatya projesi için tarih belli oldu! TOKİ'den o ilçeye 513 yeni konut müjdesi!

Dar gelirli aileleri düşük taksitler ve peşinatlarla konut sahibi yapmayı sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Malatya projesi için ihale tarihini açıkladı. İşte TOKİ Malatya projesi detayları...

TOKİ Malatya projesi için tarih belli oldu! O ilçeye yüzlerce ucuz konut müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Malatya projesi için merakla beklenen tarihi açıkladı. TOKİ'nin Malatya projesinde 513 konut yer alacak. İşte konu ile ilgili detaylar...

TOKİ'den Malatya'ya 541 konutluk kentsel dönüşüm projesi müjdesi!

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapmayı sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Malatya'a 541 kentsel dönüşüm projesi inşa edecek.

İzmir Agora - Kadifekale Teleferik Projesi'nde son durum ne?

İzmir Agora‘dan Kadifekale’ye yapılacak olan teleferik projesinde son durum ne? İşte ayrıntılar...

TOKİ Malatya Battalgazi'de 479 yeni konut inşa edecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Malatya Battalgazi projesi için düğmeye bastı.

Hatay'a teleferik geliyor! İhalesi 3 Kasım'da!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı, Antakya İlçesi Habib-İ Neccar Dağı arasında teleferik projesi inşa edecek. Projenin ihalesi 3 Kasım 2020 tarihinde gerçekleştirilecek.

İzmit’e teleferik müjdesi!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını sebebiyle uzun süre yapılamayan İzmit Belediyesi Temmuz ayı Meclis Toplantısında teleferik projesi masaya yatırıldı...

Fethiye Babadağ Teleferik Projesi'ne bakanlıktan onay!

21 yıldır Fethiye Babadağ'da uçuş yapan Yamaç Paraşütü Eğitmeni ve Tandem Pilotu Sinan Tarakcı, teleferiğin geçeceği yol boyunca çok fazla alanın traşlandığını ve aynı zamanda giriş ücretlerine yapılan zamlar yüzünden de Babadağ'ı protesto ederek uçuşlarını oradan yapmadığını belirtti.

Sapanca Kırkpınar'daki teleferik inşaatı durduruldu!

Sapanca Kırkpınar'da yapılmaya başlanan teleferik projesi için Sakarya 2. İdare Mahkemesi, yürütmenin durdurulması kararını verdi...

İsrail teleferik projesi Kudüs'ü Yahudileştirecek!

Mescid-i Aksa İmamı ve Kudüs Yüksek İslam Heyeti Başkanı Şeyh İkrime Sabri, İsrail'in işgal altında bulunan Doğu Kudüs'te hayata geçireceği teleferik projesinin şehri Yahudileştireceğini kaydetti.

TOKİ Malatya Darende projesi satışa çıktı! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Malatya Darende projesi bugün itibariyle satışa çıktı.

Malatya teleferik projesi Haberi

Malatya teleferik projesi

Büyükşehir Belediye Meclisi Eylül ayı Olağan Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda, Teleferik Projesi’ne Sivas Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü’nün onay verdiği belirtildi. Meclis, geçtiğimiz aylarda yaptığı toplantıda, teleferiğin koruma altında olan eserlerin yanından geçecek olması üzerine Müdürlükten görüş alınmasını kararlaştırmıştı.


Büyükşehir Belediye Meclis Salonu’nda dün gerçekleştirilen toplantıya, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Şahin Özer başkanlık yaptı. Toplantıda ilk olarak 16 Ağustos 2016 tarihli toplantıda alınan karar özetinin okunması ve kabulü gerçekleştirildi. Daha sonra gündem maddelerine geçildi. Gündem maddelerinden bazıları kabul reddedildi, bazıları ilgili komisyonlara havale edildi, bazı maddeler de kabul edildi.


TELEFERİK PROJESİ

  Dün gerçekleştirilen Meclis toplantısında, en dikkat çeken gündem maddelerinden biri ise Teleferik Projesi’yle ilgili madde oldu. Büyükşehir Belediye Meclisi Mayıs ayı Olağan Toplantısı’nın 2. oturumunda Malatya’da yapılması planlanan Teleferik Projesi...