04 / 05 / 2024

Malatya Temizlik İşleri Müdürlüğü yeni hizmet binası hizmete açıldı

Malatya Temizlik İşleri Müdürlüğü yeni hizmet binası hizmete açıldı

Yeşilyurt Belediyesi tarafından hizmetlerin daha verimli ve hızlı bir şekilde halka ulaşmasını sağlamak adına fiziki yapılanma çerçevesinde başlattığı çalışmalar kapsamında Temizlik İşleri Müdürlüğüne yeni bir bina tahsis edildiği bildirildi.

Malatya’da 4,3 büyüklüğünde deprem! Çevre illerden de hissedildi!

Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem yaşandı. Saat 10.55’te meydana gelen sarsıntı, çevre illerden de hissedildi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, depremden sonra ekiplerin saha çalışmasına başladığını söyledi.

O kurum temizlik görevlisi alacak! Son başvuru tarihi 27 Ekim!

Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü bünyesinde istihdam etmek üzere temizlik görevlisi alımı yapacağını duyurdu. 2 erkek adayın alınacağı başvuru kapsamında KPSS puan şartının bulunduğu öğrenildi.

Malatya'da 32 adet gayrimenkul satılıyor! Devlet Su İşleri tek tek açıkladı! 

DSİ 9. Bölge Müdürlüğü, Malatya ili, Battalgazi, Doğanşehir ve Yeşilyurt ilçelerinde yer alan 32 adet gayrimenkulü satıyor. İşte ayrıntılar...

BİM mob temizlik seti 109 TL’ye, banyo seti 199 TL’ye, paslanmaz çelik mutfak gereçleri 49 TL’ye düştü!

BİM’de herkesin çok seveceği indirimler başladı. Bu kapsamda, mob temizlik seti 109 TL’ye, banyo seti 199 TL’ye, paslanmaz çelik mutfak gereçleri 49 TL’ye düşecek. İşte 15 Eylül 2023 BİM fiyat listesi...

Dışişleri Bakanlığı ortaokul mezunu personel alacak! Şoför, temizlik görevlisi, destek personeli...

Dışişleri Bakanlığı, yayımladığı ilanla bünyesinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını duyurdu. Şoför, servis ve temizlik hizmetleri ve bakım hizmetleri kadrolarında görevlendirilmek üzere toplam 50 personel alınacağı öğrenildi.

Diyanet İşleri Başkanlığı personel alımı sonuçları ne zaman açıklanacak? DİB 4 bin 538 personel alımı sınavı ne zaman? 

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından başlatılan aşçı, temizlik personeli, şoför ve koruma güvenlik görevlisi alımı başvuruları bitti. Peki Diyanet İşleri Başkanlığı personel alımı sonuçları ne zaman açıklanacak?

Roman Yapı İnşaat Ve Temizlik İşleri Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Roman Yapı İnşaat Ve Temizlik İşleri Ticaret Sanayi Limited Şirketi Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Zeynep Çakır tarafından kuruldu.

Ada İnşaat Petrol Ürünleri Elektrik Enerji Temizlik İşleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ada İnşaat Petrol Ürünleri Elektrik Enerji Temizlik İşleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ada İnşaat Petrol Ürünleri Elektrik Enerji Temizlik İşleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Maltepe'de yapıldı. 

Ceska Kağıt Temizlik İşleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ceska Kağıt Temizlik İşleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da  100 bin TL sermaye bedeli  ile Emre    Akkaya tarafından kuruldu.

Elazığ ve Malatya'da 8 bin deprem konutu hak sahiplerine teslim edildi! 

Ekonomik İşbirliği Teşkilatı Afet Risk Azaltma 8. Bakanlar Konferansı'nda konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 2020'de meydana gelen deprem sonrasında Elazığ ve Malatya'da inşa edilen 8 bin deprem konutunun teslim edildiğini dile getirdi. 

Ankara Yenimahalle'de Temizlik İşleri Müdürlüğü binası inşa ediliyor!

Ankara Yenimahalle'de inşa edilen Temizlik İşleri Müdürlüğü binası inşaatında sona gelindi.

Elazığ ve Malatya'da deprem evleri teslim edildi!

Mülki İdare Amirlerine Yönelik Afet Yönetimi Eğitimi programında konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Elazığ ve Malatya'da biten konutlar sahiplerine teslim edildiğini açıkladı.

Elazığ'da 24 bin 670, Malatya'da 10 bin 607 ağır hasarlı bina tespit edildi!

İçişleri Bakanı Soylu, Elazığ'da AFAD Koordinasyon Merkezinde yaptığı açıklamada, Elazığ'da 24 bin 670, Malatya'da 10 bin 607 ağır hasarlı bina tespit edildiğini söyledi.

Malatya Temizlik İşleri Müdürlüğü yeni hizmet binası hizmete açıldı Haberi

Malatya Temizlik İşleri Müdürlüğü yeni hizmet binası hizmete açıldı

Kiltepe Mahallesi’nde Yeşilyurt Belediyesine ait yedi dönümlük arsa üzerine 500 metrekare kapalı alana sahip, tek kat olarak inşa edilen Temizlik İşleri Müdürlüğü yeni hizmet binasında her hizmet bölgesine ait odalar, toplantı odası, yemekhane, soyunma odaları bulunuyor. Yeşilyurt Kaymakamı Nesim Babahanoğlu ve Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat beraberinde Başkan Yardımcıları Mehmet Güner, Haydar Şahin, Meltem Kavuk, Mehmet Çınar, Muammer Zafer, R. Murat Türksoy ve Yeşil Yurt İnşaat Genel Müdürü Selahattin Üzmez, Temizlik İşleri Müdürü Adem Bedir Ergül ve birim müdürleriyle birlikte hizmet binasının hizmete başlaması dolayısıyla incelemede bulundu. 82 mahallesi ve 300 bine yakın nüfusuyla birçok kentten daha kalabalık olan Yeşilyurt ilçesinde hizmet anlayışının kaliteli bir şekilde halka ulaşması için yeni hizmet binalarına ihtiyaç duyduklarını ifade eden Başkan Polat,...