27 / 04 / 2024

Malatya TOKİ Konutları

Malatya TOKİ Konutları

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Malatya TOKİ konutlarını ihtiyaç dışı kullananlar tahliye ediliyor!

Malatya’da dar gelirli vatandaşlar için TOKİ tarafından hayata geçirilen 1+1 konutlarını ihtiyacı olmadığı halde kullanan ve evlerini kiraya verdiği tespit edilen vatandaşlar tahliye ediliyor. 

TOKİ Malatya'da 3 bin 387 konut üretti!

Malatya'da toplu açılış töreninde yer alan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOKİ'nin bugüne kadar bölgede 3 bin 387 konut yaptığını ifade etti.

Malatyalı emeklilere TOKİ müjdesi!

Emeklilerin bekledikleri müjde sonunda geldi. Başbakanlık Toplu Konut idaresinin emeklilere konut yapması için geçen yıl girişimde bulunan ve 6 bin emeklinin ev sahibi olması için kayıt alan Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Malatya Şubesinin çalışmaları boşa gitmedi.

Malatya'da vatandaşlar TOKİ için sabahladı!

Malatya'da vatandaşlar, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından, başvuru önceliğine göre satılacak 79 konut için şimdiden banka önünde sıraya girdi.

Malatya TOKİ konutları kura çekimi ile satıldı!

Malatya’da yapımı tamamlanan Beydağı Kentsel Yenileme Projesi kapsamında bin 83 konut kura çekilişi sonucu sahiplerini buldu.

Malatya'da bin 83 TOKİ konutu kurayla sahibini buldu!

Malatya’da yapımı tamamlanan Beydağı Kentsel Yenileme Projesi kapsamında bin 83 konut kura çekilişi sonucu sahiplerini buldu.

TOKİ Malatya Merkez konut fiyatları!

Toplam 53 adet konutun açık satışa sunulduğu TOKİ Malatya Merkez konut fiyatları 128 bin 765 TL'den başlangıç gösteriyor.

Malatya TOKİ konutlarında anahtar teslimi ne zaman?

Malatya’nın Akçadağ ilçesinde Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapımı tamamlanan konutlarının anahtar teslimi 30 Ekim Cuma günü yapılacağı bildirildi.

Toki Malatya'da 70 konutu satışa çıkardı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca (TOKİ), Malatya'da yapılan 568 konut Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 70 adet konut; ön şartsız, başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunuldu.

Malatya TOKİ Konutları'nın teslimine başlanıyor!

Alınan bilgiye göre, İnönü Üniversitesi ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) işbirliği ile yapılan 48 adet C1 (3+1) konutun ve 96 adet B1 (2+1) konutun teslimi 13-15 Ekim tarihleri arasında yapılacak.

Mehmet Ergün Turan, Malatya TOKİ Konutları'nı inceledi!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Malatya’da sürdürülen çalışmaları incelemek üzere ilimize geldi. Turan, Sabah erken saatlerden itibaren incelemelere başladı...

TOKİ Malatya deprem konutları kura sonucu sorgulama ekranı 2024! AFAD TOKİ Malatya deprem konutu sonucu nasıl öğrenilir?

TOKİ Malatya deprem konutları kura sonucu sorgulama ekranı 2024 pek çok kişi tarafından merak ediliyor. İşte AFAD - TOKİ Malatya deprem konutu sonuçları öğrenme detayları...

Malatya Deprem Konutları'nın bir kısmı teslime hazır!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen Malatya Deprem Konutları teslime hazır hale geldi.

Malatya Gelincik Tepe ve Alacakapı TOKİ projeleri sahiplerini buldu!

Malatya'da konutları hasar gören vatandaşlar için inşa edilen Gelincik Tepe ve Alacakapı TOKİ'de yer alan toplam 345 konutun kurayla dağıtım töreni gerçekleştirildi.

Malatya deprem konutları teslim için gün sayıyor!

Malatya'da depremzedeler için inşa edilen deprem konutları için geri sayım başladı. 10 Eylülde Cumhurbaşkanlığı Kararı ile Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığına atanan Vali Yunus Sezer konutları inceledi.

Malatya deprem konutlarının birinci etabı Ekim sonunda tamamlanacak!

Rönesans Holding'in Proje Müdürü Toygun Keskin, Malatya'da Gelincik Tepesi'nde inşa edilen deprem konutlarının ilk etabının Ekim sonunda tamamlanacağını açıkladı. 

Malatya deprem konutlarında son durum ne?

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, TOKİ tarafından Gelincik'te yapılan konutların inşaat alanını ziyaret ederek projenin son durumu hakkında bilgi aldı.

TOKİ Malatya kura çekilişi 2020 tarihleri!

TOKİ Malatya kura çekilişi 2020 tarihleri haberimizde yer alıyor. Malatya TOKİ 100 bin konut projesinde yer alan konutlar 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı.

Malatya TOKİ konutlarını ihtiyaç dışı kullananlar tahliye ediliyor!

Malatya’da dar gelirli vatandaşlar için TOKİ tarafından hayata geçirilen 1+1 konutlarını ihtiyacı olmadığı halde kullanan ve evlerini kiraya verdiği tespit edilen vatandaşlar tahliye ediliyor. 

TOKİ Malatya'nın 3 bölgesinde emekliler için konut yapacak!

TOKİ konutları için 1,5 yıl önce müracaat eden emeklilerin yüzü gülecek. Tüm işçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Malatya Şube Başkanı Mehmet Tangüner,3 yere konut yapılacağı müjdesini verdi.

Malatya Beydağı'na yeni yol açılıyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Fahri Kayahan Bulvarı ve Tecde yolunu, eski TOKİ konutları ile kentsel dönüşüm projesinin gerçekleştirildiği Beydağı Mahallesi'ne bağlayacak yeni bir yol açıyor.

TOKİ Malatya Beydağı Konutları başvuru dönemi!

TOKİ Malatya Beydağı Konutları başvuru dönemi 30 Haziran 2016 tarihine devam ediyor. Konut alanlarının 82,31 metrekareden başladığı projede 144 aya kadar vade sağlanıyor.

TOKİ Malatya Beydağı Konutları satılık!

Daire alanlarının 82,31 metrekareden başladığı Malatya Beydağı TOKİ projesinde toplamda 377 adet konut satışta. TOKİ Malatya Beydağı Konutları satılık dairelerin fiyatları 106 bin 943 TL'den başlıyor.

TOKİ Malatya Beydağı Konutları başvuruları!

Ödemelere göre 144 aya varan vade sağlanan projede toplamda 377 adet konut açık satış yöntemiyle satışa çıkarılıyor. TOKİ Malatya Beydağı Konutları başvuruları 28 Mart 2016 tarihinde başlıyor.

Malatya TOKİ Konutları Haberi

Malatya TOKİ Konutları

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nı ziyaret etti. TOKİ'nin resmi internet sitesinde yer alan habere göre, Bakan Murat Kurum, TOKİ Başkanı Ömer Bulut ile bir araya gelerek, idarenin faaliyetleri ve projeleri hakkında bilgi aldı. 

Yapılan görüşmede; inşaatları süren 50 bin ve 100 bin sosyal konut, Elazığ ve Malatya’da yapımı tamamlanma aşamasına gelen deprem dönüşüm konutları, İzmir’de hayata geçirilecek projeler, Giresun’daki uygulamalar, millet bahçeleri ve diğer projeler masaya yatırıldı.

TOKİ'den 500 TL taksitle ev sahibi olma...