02 / 05 / 2024

malatya toki yapım ihalesi sonuç

malatya toki yapım ihalesi sonuç

Malatya İli Arapgir İlçesi 120 adet konut ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı işi için açılan ihalede sınır değer 10,182,070,00 TRY olarak belirlendi.

Malatya kayısısı, yapımı tamamlanan ticaret merkezi ile rekabet gücünü artıracak

Malatya Büyükşehir Belediyesi, şehirdeki kayısı üretici ve ihracatçılarının rekabet gücünü katlayacak Kayısı Ticaret Merkezi’nin yapımını bitirdi. Sektörde çağ atlatacak olan merkezin detayları...

Malatya Büyükşehir'den kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Malatya Battalgazi'de kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. Söz konusu ihale 26 Mayıs 2022 tarihinde saat 15:00'de gerçekleştirilecek...

Malatya'da 31 milyon TL'ye arsa devri karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Malatya Yeşilyurt'ta arsa devri karşılığı inşaat yapım işi ihalesi gerçekleştiriyor.

Malatya'da 38.1 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Malatya İli Yeşilyurt Belediye Başkanlığı, 38 milyon 62 bin 577 TL bedelle kat  karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor.

Malatya Kuzey Çevre Yolunun yapımına ilişkin 4 soru TBMM'de!

Malatya Kuzey Çevre Yolunun yapım süreci meclis gündemine taşındı. CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, yolun yapımına ilişkin olarak Bakan Arslan'a 4 soru sordu..

İşte kare kare Malatya Stadı'nın yapımı!

Malatya'da, iç ve dış cephesinde kayısıyı andıran obje ve renklerin kullanılacağı 25 bin seyirci kapasiteli stadın yüzde 95'i tamamlandı. İşte kare kare Malatya Stadı'nın yapımı....

Giresun Yağlıdere'de TOKİ yapımı planlanıyor!

Giresun Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu ilçede TOKİ konutu yapımı için girişimlerin sürdürüldüğünü söyledi.

Malatya TOKİ konutları kura çekimi ile satıldı!

Malatya’da yapımı tamamlanan Beydağı Kentsel Yenileme Projesi kapsamında bin 83 konut kura çekilişi sonucu sahiplerini buldu.

Malatya'da Beylerderesi Göleti’nin yapım ihalesi gerçekleşti!

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya’nın uzun bir dönemden beri Beylerderesi Göleti’nin Yeşilvadi Projesi yapım ihalesinin gerçekleştirildiğini açıkladı.

Malatya Yeşilvadi Projesi yapım ihalesi yapıldı!

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya’nın uzun bir dönemden beri Beylerderesi Göleti’nin Yeşilvadi Projesi yapım ihalesinin gerçekleştirildiğini açıkladı. İşte projenin ayrıntıları...

TOKİ Sarıkamış 2.etap projesinde 308 konutun yapımına başladı!

KARS'ın Sarıkamış İlçesi'nde Başbakanlık Toplu Konul idaresi (TOKI) tarafından dar gelirli vatandaşları konut edindirmek amacıyla 2. Etap Proje kapsamında 308 konutun yapımına başlandı.

Malatya Modern Yapı İnşaat Mühendislik Mimarlık Gıda Sanayi Ticaret Ltd.Şti.Kadıköy Şubesi açıldı!

Malatya Modern Yapı İnşaat Mühendislik Mimarlık Gıda Sanayi Ticaret Ltd.Şti.Kadıköy Şubesi 1 milyon TL sermaye ile 18 Haziran 2015 tarihinde Kadıköy'de açıldı.

Osmaniye Belediyesi Yaveriye TOKİ yapımı tamamlandı!

Osmaniye Belediyesi'nin Yeşilyurt Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Yaveriye TOKİ bölgesinde toplu konut yapım çalışmaları tamamlandı. Belediyeye ait 25 dönümlük arazide 10 blok halinde toplam 256 konut yapıldı.

malatya toki yapım ihalesi sonuç Haberi

malatya toki yapım ihalesi sonuç

T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ 2014/93521 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi. 


T.C.Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bilkent Plaza B1 Blok Bilkent 06800 Çankaya/ Ankara adresinde gerçekleşen ihaleye yedi firma teklif verdi. 


Kısmi teklifin verilemediği ihalede, yerli malı teklif eden istekli lehine fiyat avantajı uygulanmadı. 

Yaklaşık maliyeti 13.134.796,62 TRY olan ihaleye giren altı firmanın teklifi değerlendirmeye alındı. 


Malatya İli Arapgir İlçesi 120 adet konut ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı işi için açılan ihalede sınır değer 10,182,070,00 TRY olarak belirlendi. 


En yüksek teklifin 11.300.000,00 TRY olduğu ihaleye, en düşük teklif 10.379.000,00 TRY verildi.


ERENSAN İNŞ. MLZ. VE İNŞ. ORM. ÜRN. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ., CENTİLMEN İNŞAAT MAKİNA ELEKTRİK GIDA MADENCİLİK TAAHÜT SANAYİ VE TİCARET PAZARLAMA LİMİTED ŞİRKETİ....