05 / 05 / 2024

Malatya Tümişçi Emekliler Dul ve Yetimler Derneği konut

Malatya Tümişçi Emekliler Dul ve Yetimler Derneği konut

Malatya Tümişçi Emekliler Dul ve Yetimler Derneği (TÜMİŞDER) Malatya Şubesi üyeleri tarafından talep edilen 4.500 dolayında konut yapımı için Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’dan destek istediler.

Amerika kamu borçlarını ödeyemiyor! Bu Türkiye için bir fırsat olabilir mi?

Dolar sahibi borçlarını ödeyemiyor: Türkiye için gizli bir fırsat ortaya çıkıyor! İşte merak edilen habere dair detaylar..

Asgari ücrette yeni gelişme! Asgari ücrete ara zam gelecek mi? İşte son durum!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (TÜRK-İŞ) Başkanı Ergün Atalay ile görüştü. AK Parti Genel Merkezi'nde basına kapalı şekilde gerçekleşen görüşme sonrası konuşan Atalay, "Asgari ücretle ilgili bir şey gündeme geldi mi?" sorusuna da cevap verdi.

Tapunun geçmişi nasıl öğrenilir? Eski tapular e-devlette görünür mü? Ölen kişinin tapusu nasıl alınır?

Tapu geçmişi sorgulama, araştırma sıkça sorulan sorular arasındadır. Peki Tapunun geçmişi nasıl öğrenilir? İşte merak edilenler!

Kentsel dönüşümde deprem geçmişi olan binalara odaklanmalı!

Uluslararası gayrimenkul franchising şirketi ERA Gayrimenkul Türkiye Genel Müdürü Özhan Atalay, 1999 depreminden önce yapılan pek çok konutun risk altında olduğunu söyleyerek, kentsel dönüşümde önceliğin yaşlı ve deprem geçmişi olan yapılara verilmesi gerektiğini belirtti.

Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa Tüneli için ağaçlar kesilecek mi?

Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa tünelinin inşaatı için Maçka Parkı’nın bir bölümünden geçecek hattın imar planı değiştirildi. Peki, Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa Tüneli için ağalar kesilecek mi?

Arnavutköy Yeni Havalimanı Yakıt Çiftliği'nin ÇED toplantısı 8 Eylül'de!

İGA Havalimanı İşletmesi A.Ş., Arnavutköy'de İstanbul Yeni Havalimanı Yakıt Çiftliği ve Hidrant Hatları projesinin yapılmasını planlıyor. Projenin ÇED toplantısı 8 Eylül Perşembe günü Durusu Mahallesi'nde yapılacak.

Rusya inşaat sektöründe Türkler'i tercih ediyor!

KPMG Rusya ve Bağımsız Devletler Topluluğu Ülkeleri Türk Masası Başkanı Karakaş, "İnşaat, Türk şirketlerin rakiplerinden daha güçlü oldukları ve Rusya’nın da Türkler'i tercih ettiği bir sektör. " açıklamasında bulundu.

Kentsel dönüşüm Türkiye için bir devrim!

Areon Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Süha Yılmaz kentsel dönüşümün Türkiye için adeta bir devrim niteliğinde olduğunu söyledi. Yılmaz, kentsel dönüşüm sürecinin hızlanması için uzlaşmacı olmaları gerektiğini bildirdi.

Salih Bezci: Dış politikadaki olumlu gelişmeler Türkiye için umut verici!

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, dış politikadaki olumlu gelişmelerin Türkiye için umut verici olduğunu söyledi.

Mekteb-i Tıbbiye-i Şahane’nin binası restore edildi!

II. Abdülhamid’in inşa ettirdiği tıp okulu Mekteb-i Tıbbiye-i Şahane’nin binası bir asırdan sonra asıl hizmet amacına dönüştü. Binada kurulan Sağlık Bilimleri Üniversitesi’nde dünyaya örnek uygulamalar gerçekleştirilecek

Mekteb-i Tıbbiye-i Şahane binası restore edilecek

Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Sağlık Bilimleri Üniversitesi arasında, Mekteb-i Tıbbiye-i Şahane binasının bakımı, onarımı, restorasyonu ve hizmete alınmasına ilişkin protokol imzalandı.

Mükemmel Sarımsakçı, Türkler için Dallas’ta yeni proje yapacak!

Mükemmel Sarımsakçı, Amerika’da yenilediği ve satın aldığı binalarla adını ‘Türk Trump’ olarak duyurdu. Türk işadamı eylül ayında ABD’de ev sahibi olmak isteyen Türkler için Dallas’ta yeni projesini hayata geçirecek.

Türk iş adamları yatırım için ABD ve Çin'i tercih ediyor!

Türk iş adamlarının yurt dışı yatırımlarında en fazla dikkate aldığı unsur, Türkiye'nin muhatap ülkeyle ilişkisi oluyor. Yurtdışı Yatırım Endeksi'ne göre, en cazip ülkeler ise ABD ve Çin.

Malatya Tümişçi Emekliler Dul ve Yetimler Derneği konut Haberi

Malatya Tümişçi Emekliler Dul ve Yetimler Derneği konut


TOKİ ile Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Malatya’da gerçekleştirilen Toplu Konut ve Kentsel Dönüşüm projelerinde önemli mesafeler katedilirken, Malatya Tümişçi Emekliler Dul ve Yetimler Derneği (TÜMİŞDER) Malatya Şubesi üyeleri tarafından talep edilen 4.500 dolayında konut yapımı için Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’dan destek istediler.

29 Eylül Salı günü Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ı makamında ziyaret eden TÜMİŞDER Malatya Şube Başkanı Mehmet Tangüner, üyelerinin taleplerini içeren 4545 imzalı dosyayı Başkan Çakır’a sundu.

Dernek Başkanı Mehmet Tangüner yaptıkları çalışma kapsamında 4545 üyelerinin TOKİ’den imzalı olarak konut talebinde bulunduğunu belirterek, “Bunun için Büyükşehir Belediye Başkanımızdan yardım bekliyoruz. Sayın Valimize de sunacağız. İnşallah bu evleri Malatya’ya kazandırırsınız. Sizin de katkınız olur” dedi.

Emekliler size çok güveniyor


Emekliler ve kendilerinin Başkan Çakır’a çok...