24 / 05 / 2024

Malatya Yazıhane yatırımları

Malatya Yazıhane yatırımları

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, ilçelerde kanalizasyon ve içmesuyu alt yapı yatırımlarına devam ediyor.

Arsa yatırımları neden önemli?

Dünya gazetesi yazarı Prof. Dr. Ali Hepşen bugünkü yazısında arsa yatırımlarının önemini yazdı. İşte o yazı...

Kamunun konut yatırımları azaldı mı?

Dünya Gazetesi köşe yazarı İsmet Özkul, bugünkü köşesinde kamunun konut yatırımlarını kaleme aldı. İşte İsmet Özkul'un 'COVID-19 yılında kamu yatırımlarındaki garip denge' başlıklı yazısı...

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları'nın esas sözleşme tadili onaylandı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları'nın esas sözleşmesi tadil tasarısı SPK'nın 2 Mart 2020 tarih ve 29833736-110.03.03 - E.2530 sayılı yazısı ile uygun bulunarak onaylandı...

16 yılda Malatya'ya yapılan yatırımlar meclis gündeminde!

2002-2018 yılları arasında Malatya iline yapılan yatırımlar TBMM gündemine taşındı. CHP'li Ağbaba, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Çin demiryolu yatırımlarını hızlandırdı!

Çin, demiryolu yatırımlarını hızlandırma kararı aldı. Çin’in demiryolu işletmicisi China Railway Corporation konu ile ilgili yazılı açıklama yayınladı.

Malatya yatırımları 2018'de de hız kesmeyecek!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Malatya'da yatırımların 2018 yılında da hız kesmeden devam edeceğini söyledi.

Teşvik belgeli yatırımlar yüzde 30.92 arttı!

Dünya Gazetesi köşe yazarı olan Osman Arolat, bugünkü yazısında teşvikli yatırımlar ve Cazibe merkezlerine yatırım başvurularını değerlendirdi. İşte o haber...

Ukrayna'daki Türk yatırımları 2.5 milyar dolara ulaştı!

Dünya Gazetesi köşe yazarı olan kerim Ülker, bugünkü yazısında Türklerin Ukrayna'daki projelerinden bahsetti. Ülker, Ukrayna'daki Türk yatırımlarının toplamı 2.5 milyar dolara ulaştığını söyledi.

Türk şirketlerin Katar yatırımları tam gaz devam ediyor!

Sabah Gazetesi köşe yazarı olan Şelale Kadak bugünkü yazısında Türklerin Katar'daki yatırımlarından söz etti. İşte o haber...

Avrasya GYO Metro Ticari ve Mali Yatırımlar ödemeleri bildirisini yaptı!

Avrasya GYO tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Avrasya GYO Metro Ticari ve Mali Yatırımlar ödemeleri bildirisini yaptı.

Malatya'daki 26 yatırımın 6'sı inşaat halinde!

Malatya'da sağlık sektörüyle ilgili faaliyet ve yatırımlar hakkında toplantı yapıldı. İl genelinde 26 yatırım buluduğunu 6'sının inşaat aşamasında olduğu bildirildi.

Malatya Yazıhane'ye 9.5 milyon TL'lik altyapı yatırımı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, ilçelerde kanalizasyon ve içmesuyu alt yapı yatırımlarına devam ediyor.

Doğu’ya yapılacak yatırımların gerçekleştirilmesi zaman ister!

Milliyet Gazetesi Köşe Yazarı Güngör Uras, bugünkü yazısında Doğu'ya yapılacak yeni yatırımları ele aldı. Uras, yeni yatırımların projelendirilmesi, gerçekleştirilmesi, üretime geçmesi zaman ister dedi.

Malatya Yazıhane yatırımları Haberi

Malatya Yazıhane yatırımları

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, ilçelerde kanalizasyon ve içmesuyu alt yapı yatırımlarına devam ediyor. Yatırımlar kapsamında Yazıhan İlçesine maliyeti 9.5 milyon TL olan 73 kilometrelik içmesuyu ve kanalizasyon alt yapı çalışması yapılacak.

Yazıhan İlçesine yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgiler veren Malatya Büyükşehir Belediyesi MASKİ Genel Müdürü Dr. Özgür Özdemir, Malatya genelinde MASKİ Genel Müdürlüğü’nün çalışmalarına devam ettiğini belirtti.


MASKİ Genel Müdürü Dr. Özdemir, “Yazıhan merkez mahalleler başta olmak üzere diğer mahallerimizde çalışmalarımız devam ediyor. İriağaç ve Çavuş Mahallesinde 19 bin 195, Bahçelievler Mahallesinde 1.134 ve muhtelif mahallelerde ise 13 bin 479 metre içme suyu hattı çalışmasını tamamladık. Ayrıca muhtelif mahallelerde 4.075 metrelik kanalizasyon hattı alt yapı çalışmalarını bitirdik. Şuan Akyazı Mahallesinde 1.010 metrelik kanalizasyon hattı çalışmamız...