06 / 05 / 2024

Malatya Yeni Fuar Merkezi nerede

Malatya Yeni Fuar Merkezi nerede

Malatya Mişmişpark Fuar alanı içerisinde inşa edilecek Malatya Yeni Fuar Merkezi'nin temeli yarın atılacak.

Malatya Yeni Sanayi Sitesi'nde 2 bin 400 iş yeri inşa edilecek!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, 2021 projeleri için sunum yaptı. Belediyenin yeni projeleri içerisinde Yeni Sanayi Sitesi için 2 bin 400 inşaatı da yer alıyor. 

Malatya Yeni Kongre ve Fuar Merkezi'nin kaba inşaatı tamamlanıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Malatya Büyükşehir Belediyesi Yeni Kongre ve Fuar Merkezi inşasına devam ediyor. 100 dönümlük Mişmişpark Fuar Alanında hayata geçirilen 12 bin metrekarelik yeni merkezin kaba inşası büyük oranda tamamlandı.

Malatya yeni kongre ve fuar merkezinin inşaatı ne durumda?

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yeni Kongre ve Fuar Merkezi inşaatını inceledi. Belediye Başkanı Gürkan; "Malatya'nın kendisine yakışır bir fuar alanı için çalışmalar gerçekleşiyor" dedi...

Malatya Yeni İtfaiye Merkezi'nin yüzde 70'i tamamlandı!

Malatya halkına daha hızlı ve kaliteli bir hizmet vermek amacıyla Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşaat çalışmaları süren yeni İtfaiye Merkezinde çalışmalar yüzde 70 olarak tamamlandı.

Malatya Yeni Fuar Merkezi'nin temeli atılıyor!

Malatya Mişmişpark Fuar alanı içerisinde inşa edilecek Malatya Yeni Fuar Merkezi'nin temeli yarın atılacak.

Malatya yeni itfaiye merkezinin inşaatı yükseliyor!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yeni İtfaiye Merkezi inşaat çalışmalarını yerinde denetleyerek, çalışanlar ile görüştü.

MOSDER, Atatürk Havalimanı'na talip!

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği, yaşadıkları sıkıntıları ve çözüm önerilerini kaleme aldıkları bir mektubu Cumhurbaşkanı Recep Tayyio Erdoğan’a gönderdi. Dernek, Atatürk Havalimanı’nın kendilerine yeni fuar alanı olarak tahsis edilmesini talep etti...

Malatya Kitap Fuarı'nın alanına1,5 milyon lira kira ödendi!

Malatya'da 1 hafta- 10 gün süreli’ fuar organizasyonlarının yapıldığı fuar çadırları için, İstanbul merkezli iki yüklenici firmaya toplam 1 milyon 51 bin TL kira ödendi.

6. Malatya Yapı Fuarı kent ekonomisini hareketlendirdi!

6. Malatya Yapı ve Dekorasyon Fuarı’nı ziyaret eden Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi (ESKKK) Başkanı Ali Evren, fuarın kent ekonomisini de hareketlendirdiğini belirtti..

Bursa'ya yeni fuar alanı müjdesi!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası, Bursa'daki fuar kapasitesini beşe katlayacak bir proje hazırlıyor. Hayata geçirilecek olan projenin 50 bin metrekarelik ilk etabı 50 milyon dolara mal olacak. M

Malatya Yeni Köy Sosyal Tesisleri açıldı!

Geçtiğimiz yıl inşaatına başlanan Darende Yeni Köy sosyal tesislerinin inşaatı geçtiğimiz günlerde tamamlandı. 

İzmir Yeni Fuar alanı imar planı kriz yarattı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Gaziemir Belediye Meclisleri'nde 2005 yılında kabul edilen Yeni Fuar alanının ve Ege Serbest Bölgesi'nin mekansal ihtiyacını karşılamak amacıyla Serbest Bölge Alanı'nın belirlendiği 1/1000 ve 1/5000 ölçekli imar planları 12 yıl sonra kriz yarattı.

Afyonkarahisar'a yeni fuar alanı müjdesi!

AfyonkarahisarBelediye Başkanı Burhanettin Çoban Afyonkarahisar'a yeni bir fuar alanı müjdesi verdi. Çoban arazinin ayrıldığını, imar planlarının askıya çıktığını belirtti

Malatya Yeni Fuar Merkezi nerede Haberi

Malatya Yeni Fuar Merkezi nerede

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım ayı olağan toplantısının VIII. Birleşimi dün Malatya Büyükşehir Belediye Meclis Salonunda yapıldı.

Malatya Büyükşehir Meclis toplantısına, Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Selim Pilten Başkanlık etti.

Malatya Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, saat 14.00’de başlayan Meclis toplantısında gündem ilanından sonra mazeret dilekçelerinin okunmasının ardından gündem maddelerinin konuşulmasına geçildi.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Selim Pilten; “28 Kasım 2019 – Perşembe günü saat 11.30’da Mişmişpark Fuar alanı içerisinde, Yeni Fuar Merkezi temel atma törenimiz olacaktır. Siz kıymetli meclis üyelerimizi orada görmek istiyoruz” ddiye konuşu.

Gerçekleştirilen Meclis Toplantısında, gündemdeki maddeler konuşuldu. Konuşulan bazı gündem maddeleri karara bağlanırken, bazı maddeler de bir sonraki toplantıda görüşülmek üzere ertelendi.

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisinin Kasım Ayı IX. birleşiminin, yarın saat 14.30’da yapılmasına karar...