03 / 05 / 2024

malatya yeni yollar

malatya yeni yollar

Kuluncak ilçesine bağlı Karaçayır, Karıncalık ve Ciritbelen mahallelerinde çalışmalar kapsamında 16 kilometrelik yeni yol açma çalışması yapılıyor. 10 metre genişliğinde açılan yollar mahalle sakinlerinin hayatlarını kolaylaştıracak.

Kiraya yüzde 25 zam sınırı piyasayı hareketlendirdi! Ev sahipleri yüksek kira almak için yeni yollar arıyor! 

Konutunu yeni kiraya verecekler ‘İleride istediğim artışı yapamam’ diyerek zammı yolun başında yapmaya başladı. Boş dairesi olan kimi mülk sahipleri bu dönemde kiraları yükseltti, eski kiracısı olanlar da düşük fiyat sebebiyle evini satışa sundu. 

Twitch’de yayıncıların para kazanmasını sağlayacak yeni yollar belli oldu! İşte detaylar!

Twitch'e 2023'te eklenecek özellikler belli oldu. Yayıncıların para kazanmasını sağlayacak yeni yollar geliyor. İşte haberin detayları…

Malatya Yeni Sanayi Sitesi'nde 2 bin 400 iş yeri inşa edilecek!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, 2021 projeleri için sunum yaptı. Belediyenin yeni projeleri içerisinde Yeni Sanayi Sitesi için 2 bin 400 inşaatı da yer alıyor. 

Malatya Yeni Kongre ve Fuar Merkezi'nin kaba inşaatı tamamlanıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Malatya Büyükşehir Belediyesi Yeni Kongre ve Fuar Merkezi inşasına devam ediyor. 100 dönümlük Mişmişpark Fuar Alanında hayata geçirilen 12 bin metrekarelik yeni merkezin kaba inşası büyük oranda tamamlandı.

Malatya yeni kongre ve fuar merkezinin inşaatı ne durumda?

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yeni Kongre ve Fuar Merkezi inşaatını inceledi. Belediye Başkanı Gürkan; "Malatya'nın kendisine yakışır bir fuar alanı için çalışmalar gerçekleşiyor" dedi...

Malatya Yeni İtfaiye Merkezi'nin yüzde 70'i tamamlandı!

Malatya halkına daha hızlı ve kaliteli bir hizmet vermek amacıyla Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşaat çalışmaları süren yeni İtfaiye Merkezinde çalışmalar yüzde 70 olarak tamamlandı.

Malatya Yeni Fuar Merkezi'nin temeli atılıyor!

Malatya Mişmişpark Fuar alanı içerisinde inşa edilecek Malatya Yeni Fuar Merkezi'nin temeli yarın atılacak.

Malatya yeni itfaiye merkezinin inşaatı yükseliyor!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yeni İtfaiye Merkezi inşaat çalışmalarını yerinde denetleyerek, çalışanlar ile görüştü.

Aksaray'da yeni imar yolları açılıyor!

Aksaray Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü planlanan bölgelerde yeni yollar açmak adına çalışmalarını devam ettiriyor. 

Malatya Yeni Köy Sosyal Tesisleri açıldı!

Geçtiğimiz yıl inşaatına başlanan Darende Yeni Köy sosyal tesislerinin inşaatı geçtiğimiz günlerde tamamlandı. 

Manisa yeni yollarına kavuşuyor!

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi 75. Yıl Mahallesi’ni de yeni yollarına kavuşuyor.

Çatalca Kaleiçi yeni yollarına kavuştu!

İlçede geçirdiği yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çatalca Belediyesi Kaleiçi mahallesini de yeni yollarına kavuşturdu.

Hatay Büyükşehir yeni yollar açıyor!

Kentte hayata geçirdiği yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Hatay Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda Gülkent Mahallesi’nde halkın kullanımına sunmak üzere yeni yol açma, genişletme çalışması gerçekleştirdi.

malatya yeni yollar Haberi

malatya yeni yollar


Malatya Büyükşehir Belediyesi ilçelerin sağlıklı gelişip büyümesinde büyük önem arz eden yeni yol açma çalışmalarını Kuluncak ilçesinde de sürdürüyor.

Kuluncak ilçesinde geçtiğimiz yıl56 kmasfaltlama çalışması,19 km. yol genişletme,7 kmyeni yol açma,8 kmstabilize,38 km. de yol bakım onarım çalışması yapan Büyükşehir Belediyesi 2016 yılında planladığı çalışmalara ara vermeden devam ediyor.

Kuluncak ilçesine bağlı Karaçayır, Karıncalık ve Ciritbelen mahallelerinde çalışmalar kapsamında 16 kilometrelik yeni yol açma çalışması yapılıyor.10 metregenişliğinde açılan yollar mahalle sakinlerinin hayatlarını kolaylaştıracak.

2016 sezonu içerisinde Kuluncak’ta yol genişletme ve asfalt çalışmaları da yapacak olan Büyükşehir Belediyesi ilçe merkezinde de değişim-dönüşüm ve yenileme çalışmaları yapıyor.

Yapılan çalışmaları değerlendiren mahalle sakinleri, çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirerek, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a teşekkür ettiler.

Büyükşehir Belediyesinin hizmetlerinden memnun olduklarını ifade eden vatandaşlar, “Büyükşehir Belediyemiz ile Kuluncak...