07 / 05 / 2024

malatya yolları temizlendi

malatya yolları temizlendi

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Yeşilyurt ve Battalgazi ilçelerinde asfaltlama çalışmalarına devam ediyor. Çalışmaları yapan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yollarda kısmi kaplamalar, yama çalışmaları, dolgu çalışmaları ve şarampol temizliği gerçekleştirdi

Depremden sonra hangi yollar kapalı? Kahramanmaraş, Hatay, Gaziantep, Malatya, Adıyaman KGM kapalı yollar haritası

Depremden sonra hangi yollar kapalı sorusu merakla sorulmaktadır. Kahramanmaraş merkezli 7.7 şiddetindeki deprem sonrası kapanan yollar araştırılıyor. İşte detaylar!

Malatya’nın deprem eylem planı masaya yatırıldı!

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi, Aralık ayı ilk toplantısı Malatya’nın deprem eylem planı, riskli ve zemini kötü binalar, çözüm yolları ve deprem anında toplanma alanları masaya yatırıldı.

Malatya'da 240 milyon TL'lik otel için görüşmeler başladı!

Yaklaşık 6 yıl önce Malatya Girişim Grubu tarafından Malatya’da 240 milyon TL’ye inşa edilen ve işletmesi için Hilton Grubu ile anlaşılan otelde, Hilton ile yollar ayrıldı...

Malatya Bostanbaşı'da yeni yollar açılıyor!

Bostanbaşı caddesinde çalışmalarına devam eden Malatya Büyükşehir Belediyesi, alt ve üst yapısı tamamlanan kısımda asfaltlama çalışmalarına başladı.

Malatya Pütürge'nin yolları genişletiliyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Pütürge ilçesinde 5 mahalleyi bir birine bağlayan grup yolunda yol genişletme ve güzergah değişikliği çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Malatya Kuluncak'ın yolları asfaltlanıyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, kış aylarının yaklaştığı bugünlerde hava şartlarının elverdiği ölçüde asfaltlama çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Kuluncak ilçesinin 2 önemli grup yolu asfaltlandı.

Malatya'da yeni imar yolları açılıyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Tecde-Yeşilyurt yolunu, çevre yolu Maşti kavşağına bağlayacak 3.5 kilometre uzunluğundaki yolda çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Malatya Darende'nin yolları genişletiliyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Darende ilçesinin en önemli grup yollarından biri olan ve Hekimhan’a bağlanan Başkaya-Üçpınar-Sakarya grup yolunda asfaltlama çalışmalarında sona yaklaştı.

Malatya'nın yolları asfaltla buluşuyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Battalgazi ilçesine bağlı Aşağı Karagöz Mahallesinin ulaşımını sağlayan mahalle yolunda asfaltlama çalışmaları yapıyor.

Malatya Büyükşehir'in hedefi bin kilometre asfalt!

Malatya’nın sağlıklı büyümesinde büyük önem arz eden yolları bir bir Malatyalıların hizmetine sunan Büyükşehir Belediyesi, havaalanını Malatya- Kayseri yoluna bağlayan grup yolundaki çalışmalarda sona yaklaştı.

Malatya'da yeni yollar açılıyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, kent içi ulaşımın daha sağlıklı yapılabilmesi için planlanan projeleri bir bir hayata geçirmeye devam ediyor. Malatya’nın batısında çevre yolu trafiğinin hafifletilmesinde önemli katkılar sağlayacak 2100 metre uzunluğunda yeni bir yol açılıyor.

Malatya Başpınar'a yeni köprü!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır Yazıhan ilçesine bağlı mahalle yollarında yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Malatya Güney'de yeni yollar açılıyor!

Sağlıklı kentleşmenin en vazgeçilmez unsuru olan yol çalışmalarını Malatya’da aralıksız sürdüren Malatya Büyükşehir Belediyesi, Malatya’nın güneyinde kent içi ulaşımın düzenli olmasını sağlayacak yeni yol açma çalışmalarına devam ediyor.

malatya yolları temizlendi Haberi

malatya yolları temizlendi

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Yeşilyurt ve Battalgazi ilçelerinde asfaltlama çalışmalarına devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Yeşilyurt ilçesine bağlı Tepeköy, Topraktepe ve Sütlüce grup yoluyla Battalgazi'ye bağlı Alışar ve Mahmudu grup yolu asfaltlandı.Grup yollarında ilk olarak altyapı çalışmaları yapan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yollarda kısmi kaplamalar, yama çalışmaları, dolgu çalışmaları ve şarampol temizliği gerçekleştirdi. Grup yollarında son olarak sathi kaplama asfalt çalışmaları yapan ekipler, yolları standartlara uygun hale getirdi.Bölge halkı, yapılan çalışmalardan dolayı Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ile emeği geçenlere teşekkür...