02 / 05 / 2024

Malatyada 14 okul yıkılıp tekrar inşa edilecek

Malatyada 14 okul yıkılıp tekrar inşa edilecek

Hakan Kahtalı,Cevdet Yılmaz,Binali Yıldırım,İsmet Yılmaz, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı ile Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal’ı ziyaret ettiklerini belirtip, görüşmelerin olumlu geçtiğini söyledi.

TOKİ Konya'da 4 yeni okul inşa edecek! İhalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya'da 4 yeni okul hayata geçirecek. Projelerin ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Diyarbakır'da 2 yeni okul inşa edecek! İhalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Diyarbakır'da 2 yeni okul inşa edecek. Projelerin ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Afyonkarahisar 2 yeni okul ihalesi bugün!

TOKİ Afyonkarahisar'da 2 yeni okul inşa edecek. Projelerin ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ, Eskişehir'de 3 yeni okul inşa edecek! İhalesi bugün!

Yatırımlarına son sürat devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Eskişehir'de 3 yeni okul inşa edecek. Projelerin ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Ankara ve Afyon'a 2 yeni okul müjdesi!

Ankara İli Kızılcahamam İlçesi Yenice Mahallesi 12 Derslikli Okul, Afyon İli, Merkez İlçesi, Çetinkaya Mahallesi (Kamil Miras Anadolu Lisesi) 32 Derslikli Eğitim Yapısı ve 200 Kişilik Pansiyon Binası ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den İzmir Karabağlar'a okul müjdesi!

İzmir İli Karabağlar İlçesi Duğrallar 32 Derslikli Okul, Vali Nevzat Ayaz 32 Derslikli Okul ve Konak İlçesi Başöğretmen 32 Derslikli Okul ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ'den İzmir Bucaya 32 derslikli okul!

İzmir İli Buca İlçesi İsmet Yorgancılar 32 Derslikli Okul ve Ötüken 32 Derslikli Okul ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

Konya Akşehir’deki 14 okul için yıkım kararı!

Konya Akşehir’de deprem güvenliği çalışması kapsamında okul binalarının beton kesit kolonlarından numune alınıp, inceleme yapıldı. İncelemelerin ardından bölgedeki 14 okul için yıkım kararı alındı.

Balıkesir'de 14.7 milyon TL'ye icradan satılık okul binası ve akaryakıt istasyonu!

Burhaniye İcra Dairesi Müdürlüğü, Balıkesir ili, Burhaniye ilçesi, Geriş Mahallesi, Çayırlar mevkii, 441 ada, 233 parselde yer alan 4 bin 746 metrekarelik arsa üzerindeki okul binası ve akaryakıt istasyonunu 14 milyon 732 bin 595 TL'ye icradan satıyor...

TOKİ Kütahya 24 derslikli okul ihalesi 14 Kasım'da!

Kütahya ili İnköy Mahallesi 24 Derslikli İlköğretim Okulu İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İkmal işi ihalesi 14 Kasım 2019 tarihinde yapılacak.

Denizli'de 14 okul kapatılıyor!

OLAĞANÜSTÜ Hal uygulaması kapsamında bugün yayımlanan kararname kapsamında Denizli'de 14 özel okul ve 23 dernek hakkında kapatma kararı verildi. Bu kuruluşların kapısına, polis gözetiminde kilit vuruldu.

Malatya'da 14 okul yıkılacak!

Hakan Kahtalı,Cevdet Yılmaz,Binali Yıldırım,İsmet Yılmaz, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı ile Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal’ı ziyaret ettiklerini belirtip, görüşmelerin olumlu geçtiğini söyledi.

Diyarbakır Yenişehir'de 8 derslikli okul yapım işi ihale edilecek!

Diyarbakır Yenişehir'de 8 derslikli okul yapım işi ihalesi 25 Mayıs 2015 günü saat 14:00'de açık ihale usulü ile yapılacak.

Malatyada 14 okul yıkılıp tekrar inşa edilecek Haberi

Malatyada 14 okul yıkılıp tekrar inşa edilecek

Vuslat TV’de Ökkeş Cerit’in hazırlayıp sunduğu Güne Dair programına konuk olan Kahtalı, Malatya heyeti olarak Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz ile kahvaltı yaptıklarını ve kendisinden Malatya’ya kurulması düşünülen Onkoloji Hastanesi için destek sözü aldıklarını ifade etti. Kahtalı, “Malatya’nın cazibe merkezi olması için talebimizi ilettik. Bu dönem nasip olursa yapmayı düşündüğümüz Onkoloji Hastanesi için bilgileri ve dosyayı sayın bakanımıza sunduk. Çok büyük bir yatırım olacak, plan ve projesinin hazırlanıp hemen başlanması gereken bir proje. Kalkınma Bakanımız ile görüşmemiz oldukça verimli geçti.” dedi.


Nabi Avcı ile yapılan görüşmenin de verimli geçtiğini ifade eden Kahtalı, “Büyükşehir belediye başkanımız merkezde şehrin içine sıkışmış ve ulaşım başta olmak üzere bir çok alanı olumsuz etkileyen 14 okul tespit etmişti, bu okulların daha güzel fiziki şartlarda ve donanımlı...