15 / 05 / 2024

Malatyada Nikah Sarayı Projesi

Malatyada Nikah Sarayı Projesi

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ve hizmete girmeye hazırlanan Yaşam ve Spor Merkezi ile Nikah Sarayı basın mensuplarına tanıtıldı.

Bahçelievler'de kentsel dönüşüm 2019'dan beri yüzde 200 arttı! 100 bin kişi sağlam binada oturuyor! 

Bahçelievler Belediyesi Kongre Merkezi ve Nikah Sarayı'nda Deprem Paneli düzenlendi. Bahçelievler'de kentsel dönüşüm 2019'dan beri yüzde 200 arttı! 100 bin kişi sağlam binada oturuyor! 

Palandöken Belediyesi 22 milyon TL'ye nikah sarayı inşa ediyor!

Palandöken Belediyesi, 14 bin metrekarelik alan üzerine ‘akıllı’ nikah sarayı inşa ediyor. 2. Abdülhamid'e ithafen yapılan projenin maliyeti 22 milyon TL olarak açıklandı.

Denizli Merkezefendi Kültür Merkezi açıldı!

Denizli Merkezefendi Belediyesi’nin kente kazandırdığı Kültür Merkezi ve Nikah Sarayı bugün itibari ile Denizlililere hizmet vermeye başladı...

Keçiören Kuşcağız'a yeni nikah sarayı inşa ediliyor!

Keçiören Belediyesi, yeni bir nikah sarayının temelini attı. Kuşcağız Mahallesi'nde inşa edilecek nikah sarayının temel atma törenine Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak da katıldı.

Niğde Nikah Sarayı yıl içinde tamamlanacak!

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan şehre çağ atlatacak projeleri vatandaşın hizmetine sunmaya devam ediyor. Yeni evlenecek çiftlere daha iyi hizmet verebilmek için Bor Yolu’nda inşa edilen modern nikah salonunda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Bursa Reşat Oyal Kültürparkı, nikah sarayına 2017'de kavuşacak!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Reşat Oyal Kültürparkı’nda, yeni ve modern bir nikah sarayı yapılacağını ve mekanın 2017 yılında hizmet vermeye başlayacağını müjdeledi.

Bursa Reşat Oyal Kültürparkı’na nikah sarayı inşa edilecek!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Reşat Oyal Kültürparkı’nda, yeni ve modern bir nikah sarayı yapılacağını ve mekanın 2017 yılında hizmet vermeye başlayacağını müjdeledi.

Beylikdüzü'ne meydan ve nikah sarayı müjdesi!

Beylikdüzü Belediyesi Haziran Ayı Meclis Toplantısı’nın 1’inci Oturumu gerçekleşti. Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhuriyet Caddesi Fatih Sultan Mehmet Camii alanının meydan karakterine kavuşturulacağının müjdesini verdi.

Malatya'da Spor Merkezi ile Nikah Sarayı Projesi basına tanıtıldı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ve hizmete girmeye hazırlanan Yaşam ve Spor Merkezi ile Nikah Sarayı basın mensuplarına tanıtıldı.

Malatya Kanal projesi için çalışmalar başlıyor!

Spor ve Yaşam Merkezi, Nikah Sarayı, Kernek Şelalesi, Hürriyet Parkı ve Kanalboyu projeleriyle Malatya’da yaşam standartlarını yükselten Büyükşehir Belediyesi, Şimdi de Fahri Kayahan Bulvarı’nın ortasına kanal projesi gerçekleştiriyor.

Beykoz Belediyesi bu yıl yeni yatırımlar gerçekleştirecek!

Beykoz Belediyesi bir yıllık yatırım, hizmet ve çalışmaların görüşüldüğü yılsonu değerlendirme toplantısında 2016 projelerini konuştu. Belediye bu yıl yeni bir belediye binası, yeni bir kültür merkezi ve nikah sarayı yapacak.

Malatya Nikah Sarayı'nın inşaatı tamamlandı!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır Fahri Kayahan Bulvarı üzerinde yapımı tamamlanan yeni Nikah Sarayında incelemelerde bulunarak yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Fatih Sultan Mehmet Camii ve çevresi yenileniyor!

Fatih Sultan Mehmet Camii ve çevresinin düzenlenmesi ile nikah sarayının bölgeye kazandırılması planını cami cemaati ile paylaşan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sabah namazının ardından camide bir sunum gerçekleştirdi.

Malatyada Nikah Sarayı Projesi Haberi

Malatyada Nikah Sarayı Projesi

İki projenin de çok güzel olduğunu ve Malatya’ya yakışacağını belirten Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır “Bu projeler Malatya’mıza değer ve prestij katacak” dedi.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AK Parti Malatya Milletvekili ve MKYK üyesi Öznur Çalık, AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri ve Genel Sekreter Yardımcıları, Daire Başkanları ve Basın Mensuplarına Yaşam ve Spor Merkezi ile Nikah Sarayını gezdirerek iki proje hakkında bilgiler verdi. İlk olarak toplam 22 milyona mal olan Yaşam ve Spor Merkezi gezildi. Burada gazetecilere açıklamalarda bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır Yaşam ve Spor Merkezinin yapım çalışmalarının tamamlandığını hatırlatarak, “Şu anda abone kayıtları yapılıyor. Yapmış olduğumuz bu çalışma Türkiye’deki örnek projeler den bir tanesi diyebiliriz. Yaşam merkezi yaklaşık...