08 / 05 / 2024

malatyanın kalkınması

malatyanın kalkınması

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Yakınca beldesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Yerel çalışmalarını sürdüren Başkan Çakır, “Malatya’nın bütününü geleceğe taşıyacak planlamalar ve projeler yapacağız.” dedi...

STK’lar deprem kentlerinin kalkınması için güç birliği oluşturdu

Adana ve Gaziantep’te kurularak depremden etkilenen 11 şehrin tamamına katkı sağlayacak şekikde merkezler ile deprem bölgesine ekonomik, sosyal, kültürel ve sivil toplumun yeniden yapılanması ve kalkınmasına katkı sağlanacağı kaydedildi. İşte haberin detayları...

Depremzede esnafa 350 milyon liralık kalkınma desteği sağlanacak!

Türkiye'de 6 Şubat'ta meydana gelen depremden etkilenen Malatya'da Fırat Kalkınma Ajansınca yaklaşık 350 milyon liralık kaynakla esnafın kalkınması sağlanacak.

Çiftçinin gözü bu haberde! Mazot ve gübre desteği için kritik gün! Son dakika!

Çiftçiler merakla mazot ve gübre desteğinin ne zaman yatacağını araştırıyor. Devletin çiftçiye tarımın kalkınması için belli bütçe ayırması sevinçle karşılanmıştı. Peki Mazot ve gübre desteği hesaplara ne zaman yatacak? Pancar ödemeleri ne zaman yatacak?

İMSAD ve ÇEDBİK STK’ların kalkınabilmesi için bir araya geldi! 

İnşaat malzemeleri sektörünün çatı kuruluşu Türkiye İMSAD be ÇEDBİK, Avrupa Birliği Başkanlığı ile hayata geçirilen  ‘Sürdürülebilir Kalkınma için STK’lar Projesi Eğitimleri’ için online toplantı gerçekleştirdi. 

Libya, Türk iş insanlarının müteahhitlikteki başarısını diğer sektörlere de taşımasını istiyor!

DEİK/Türkiye-Libya İş Konseyi Başkanı Murtaza Karanfil, "Dibeybe hükümetinin Türkiye ziyareti, Libya’nın kalkınmasında Türkiye’nin desteğinin görülmek istendiğinin en açık kanıtıdır" dedi.

Aras Ağalarov: Rusya inşaat sektörüyle kalkınıyor!

Azerbaycan asıllı ünlü Rus işadamı Aras Ağalarov, inşaat sektörünün ülke ekonomisinin kalkınmasında önemli bir paya sahip olduğunu söyledi.

KARDEMİR'den Türkiye'nin kalkınmasına büyük katkı!

Ulusal sanayileşme hamlesi kapsamında 83 yıl önce temelleri atılan Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları (KARDEMİR), geçen sürede Türkiye'nin kalkınmasına büyük katkıda bulundu...

Kazakistan inşaat ruhsatların alınması endekslerinde 1'inci sırada!

Kazakistan'da İş Yapma Kolaylığı 2019 raporunda, gayrimenkul ve inşaat ruhsatların alınması endekslerinde ülkenin lider olduğu açıklandı.

Atatürk Havalimanı'nın taşınması dünya basınında!

Atatürk Havalimanı’nın İstanbul Havalimanı’na taşınması için gerçekleştirilen taşınma operasyonu, dünya basınında geniş yer buldu. İngiliz Guardian ve ABD merkezli Washington Post gazeteleri, Büyük Göç olarak adlandırılan tarihi taşınmayı haberlerle okuyucularına sundu.

Türk yatırımcıların Karadağ'a ilgisi artıyor!

Batı Balkanlar'ın küçük ülkesi Karadağ'da yatırımları olan 2 bini aşkın Türk şirketi, ülkenin istihdam ve kalkınmasına katkı sunuyor.

Sağlık Bakanlığı binasının taşınması meclis gündeminde!

Sağlık Bakanlığı binasının taşınmasına ve ODTÜ ormanında yapılan yol inşaatının amaçları TBMM gündemine taşındı. CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Çelik Federasyonu kuruldu!

Çelik Federasyonu (ÇELFED) kuruldu. Çelik Federasyonu çelik sektörünün ilgili tüm sektörler ile birlikte ilerlemesine ve kalkınmasına katkıda bulunmayı hedefliyor..

Paşaköy-TEM Kurtköy bağlantı yolu açıldı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, "Ortaya koyduğumuz hedefler, yaptığımız projelerle sınırlı değil. İnşallah bunların çok daha büyüğünü, güzelini ülkemizin kalkınmasına katkı koyacak çok daha büyük projeleri hep birlikte yapıp bitireceğiz" dedi.

malatyanın kalkınması Haberi

malatyanın kalkınması


Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, “Malatya’nın bütününü geleceğe taşıyacak planlamalar ve projeler yapacağız.” dedi. 


Yerel seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti heyeti, Yakınca beldesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Malatya Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye başkan adayı Ahmet Çakır, burada yaptığı konuşmada, Malatya’nın 30 Mart yerel seçimleriyle birlikte büyükşehir statüsüne geçeceğini belirtti. Malatya’nın bölgenin cazibe merkezi haline geldiğini vurgulayan Çakır, “Bu süreç ülkemiz ve bölgemiz için büyük önem taşıyor. Malatya artık büyükşehir statüsünü kazandı. Daha sağlıklı büyüyen bir şehir olacağız. Artık bölgesiyle büyüyen bir şehir olacağız. Malatya’yı merkez alarak, ilçelerimizle birlikte büyüyeceğiz. Malatya’nın bütününü geleceğe taşıyacak planlamalar ve projeler yapacağız.” diye konuştu.


Malatya’yı, Türkiye’nin örnek şehri yapacaklarını ifade eden Çakır, 5 yıllık süreçte yaptıkları çalışmaların, bundan sonraki yapacakları çalışmaların teminatı...