04 / 05 / 2024

Malezya Havayolları şirketi işçilerini çıkaracak

Malezya Havayolları şirketi işçilerini çıkaracak

Yıl içinde yaşadığı 2 büyük felaketin ardından yeniden yapılanmaya giden Malezya Havayolları, 20 bin çalışanından yaklaşık 5-6 binini işten çıkartacağını ve bazı uçuşlarına son vereceğini açıkladı...

Malezya'nın 20 milyar dolarlık demir yolu projesi iptal edildi!

Malezya ve Çin İletişim İnşa Şirketi arasında imzalanan 20 milyar dolarlık demir yolu projesi iptal edildi. Malezya Ekonomik İşler Bakanı Muhammed Azmin Ali, konu ile ilgili açıklama yaptı.

Acm Havayolları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Acm Havayolları Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 20 milyon TL sermaye bedeli ile Affan Yatırım Holding tarafından kuruldu. 

Türk Havayolları ve Emlak Konut basın lansmanı 29 Mayıs'ta!

Türk Havayolları (THY) ve Türkiye’nin en büyük gayrimenkul yatırım ortaklığı şirketi Emlak Konut GYO yeni bir projeye imza atıyor.

Taksim Havayolları Turizm Ticaret Limited Şirketi açıldı!

Taksim Havayolları Turizm Ticaret Limited Şirketi 30 bin TL sermaye ile bugün açıldı.

Afrika Havayolları Anonim Şirketi Merkezi Libya İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Afrika Havayolları Anonim Şirketi Merkezi Libya İstanbul Merkez Şubesi, T.Abdelrazag Shadı Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL sermaye ile 7 Temmuz'da Fatih, Kemalpaşa Mahallesi'nde açıldı.

THY ile Lufthansa Grubu düşük maliyetli havayolu şirketi kuracak!

AVRUPA Havayolları Birliği’nin toplantısı için İstanbul’a gelen Lufthansa Grubu’nun CEO’su Carstem Spohr, THY ile uzun menzilde uçacak düşük maliyetli bir havayolu şirketi kurma konusunda görüştüklerini söyledi.

Malezya Havayolları 6 bin kişiyi işten çıkaracak!

Yıl içinde yaşadığı 2 büyük felaketin ardından yeniden yapılanmaya giden Malezya Havayolları, 20 bin çalışanından yaklaşık 5-6 binini işten çıkartacağını ve bazı uçuşlarına son vereceğini açıkladı...

Kıbrıs Havayolları Ryanair'in oluyor!

Avrupa Birliği'nin aldığı karar sonrasında artık hükümetler zorda kalan havayolu şirketlerine yardım edemiyor. Herkesin gözü, Kıbrıs Rum Kesimi'nin havayolu şirketi Cyprus Airways'te. Kıbrıs Havayolları Ryanair'in oluyor.

Etihad Havayolları, 2015 yılında 5 uçuş noktası ekleyecek!

Birleşik Arap Emirlikleri'nin ulusal havayolu şirketi Etihad Havayolları, 2015 yılının ilk yarısında Abu Dabi'den uçtuğu noktalara Cezayir, Edinburgh, Entebbe. Hong Kong. Kalküta ve Madrid'i ekleyecek.

2014'ün en iyi 10 havayolu şirketi!

Ticari havayolları için araştırmalarıyla bilinen "Skytrax" 2014 yılının en iyi havayolu şirketini belirlemek için dünya genelinde 19 milyon yolcuyla anket yaptı. Anket sonucunda dünyanın en iyi 10 havayolu şirketi belirlendi.

Jazeera Havayolları, Atatürk Havalimanı’ndan Kuveyt seferlerine başladı!

TAV Havalimanları tarafından işletilen İstanbul Atatürk Havalimanı, Kuveyt havayolu şirketi Jazeera Havayolları’ nın Kuveyt seferlerine ev sahipliği yapmaya başladı. Jazeera Havayolları, Kuveyt’e karşılıklı sefer düzenleyecek...

Lokman Hekim İnşaat şžirketi; toplantı düzenliyor!

Lokman Hekim Engürüsağ Sağlık, Turizm, Eğitim Hizmetleri ve İnşaat Taahhüt Anonim şžirketi olağan genel kurul toplantısına çağrı da bulundu...

Soyutwind Malezya 'da rüzgar türbini fabrikası kuruyor!

Türkiye 'nin tek yerli rüzgar türbini üreticisi SoyutWind, Ankara 'dan sonra ikinci fabrikasını Malezya 'da kurmaya hazırlanıyor...

Malezya Havayolları şirketi işçilerini çıkaracak Haberi

Malezya Havayolları şirketi işçilerini çıkaracak

Malezya Havayolları, çalışanlarının yaklaşık yüzde 25'iyle yollarını ayırmaya hazırlanıyor. Yıl içinde yaşadığı 2 büyük felaketin ardından yeniden yapılanmaya giden havayolları şirketi, 20 bin çalışanından yaklaşık 5-6 binini işten çıkartacağını ve bazı uçuşlarına son vereceğini açıkladı.


Şirketin 28 Ağustos'ta yayımlayacağı 2. çeyrek bilançosunda 1. çeyreğe göre daha büyük zarar açıklaması bekleniyor. Malezya Havayollarına ait bir uçak Mart'ta Hint Okyanusu’nda kaybolurken, şirkete ait bir diğer uçak ise 17 Temmuz'da Ukrayna sınırında...