05 / 05 / 2024

Malik kentsel dönüşüm kira yardımı 2018

Malik kentsel dönüşüm kira yardımı 2018

Kentsel dönüşümde kira yardımı, başvurusu onaylanan maliklere 18 ay boyunca veriliyor. Peki, 2018'de maliklere ne kadar kentsel dönüşüm kira yardımı verilir?

24 soruda kentsel dönüşüm kira yardımı 2015!

Bir önceki uygulamaya göre, malik riskli binada kaç daireye sahipse o kadar kira yardımı alabiliyordu. Ancak yapılan düzenleme gereğince yalnız oturulan daireler için kira yardımı başvurusunda bulunulabiliyor. İşte 24 soruda kentsel dönüşüm kira yardımı..

Kentsel dönüşüm kira yardımı başvuru süreci!

Kentsel dönüşümde hak sahipleri; 6306 sayılı Kanun kapsamında kira yardımı ödemesi yapılan malik, kiracı ve sınırlı ayni hak sahibi gerçek veya tüzel kişiler oluyor. İşte hak sahiplerinin kentsel dönüşüm kira yardımı başvuru süreci...

Kentsel dönüşüm kira yardımı için Deprem Dönüşüm Müdürlüğü'ne başvurun!

Kentsel dönüşüm kira yardımı, kentsel dönüşümde riskli olarak tespit edilen yapıların malik ve kiracılarına yapılan yardımlar arasında bulunuyor. Peki, hak sahipleri tarafından kentsel dönüşüm kira yardımı nereden alınır?

Kentsel dönüşüm kira yardımı nereden alınır?

Kentsel dönüşüm kira yardımı, kentsel dönüşümde riskli olarak tespit edilen yapıların malik ve kiracılarına yapılan yardımlar arasında bulunuyor. Peki, hak sahipleri tarafından kentsel dönüşüm kira yardımı nereden alınır?

Kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar sürecek?

Kentsel dönüşüm kira yardımı, kentsel dönüşümde riskli olarak tespit edilen yapıların malik ve kiracılarına yapılan yardımlar arasında bulunuyor. Peki, hak sahiplerine yapılan kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar sürecek?

Kentsel dönüşüm kira yardımı kaç para?

Kentsel dönüşümde riskli olarak tespit edilen yapıların malik ve kiracılarına yapılan yardımlar arasında kira yardımı da bulunuyor. Peki, 2015 yılında kentsel dönüşüm kira yardımı kaç para?

Kentsel dönüşüm kira yardımı ne zaman başlar?

Kentsel dönüşüm projeleri kapsamında, riskli binasını yıktıran malik ve kiracılara devlet birtakım finansal desteklerde bulunuyor. Bu destekler arasında kira yardımı yet alıyor. Peki, kentsel dönüşüm kira yardımı ne zaman başlar?

Kentsel dönüşüm projesi kapsamında kira yardımı ne kadar 2015?

Kentsel dönüşüm projeleri kapsamında, evi riskli olarak tespit edilen ve yıkılan malik ve kiracılara devlet bazı yardımlarda bulunuyor. Peki, kentsel dönüşüm projesi kapsamında kira yardımı ne kadar 2015?

Kentsel dönüşüm yardımları nelerdir?

Kentsel dönüşüm ile riskli binasını yıktıran malik ve kiracılara devlet birtakım finansal desteklerde bulunuyor. Peki, kentsel dönüşüm yardımları nelerdir? İşte kentsel dönüşüm kira yardımı ve diğer yardımları..

Kentsel dönüşüm kira yardımı kaç ay alınır?

Kentsel dönüşüm faaliyetleri kapsamında, evi riskli olarak tespit edilen ve yıkılan malik ve kiracılara devlet bazı olanaklar sunuyor. Peki bu olanaklar arasında yer alan kentsel dönüşüm kira yardımı kaç ay alınır?

Kahramanmaraş'ta kentsel dönüşüm kapsamında 2 bin 500 bina yıkılacak!

Kahramanmaraş Belediyesi tarafından başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Malik Ejder Mahallesinde yıkım gerçekleştirildi. Kentsel Dönüşüm Kanunu kapsamında yapılacak çalışmalarda 2 bin 500 konutun yıkılacağı bildirildi...

Nevşehir Belediyesi kentsel dönüşüm için yıkım yaptıracak!

Nevşehir Belediye Başkanlığı, başlatacağı kentsel dönüşüm projeleri kapsamında yıkılacak konutların yıkımı karşılığında çıkan malzemeleri yükleniciye vermek üzere ihale düzenledi

Adana Emniyeti taş atan çocuklara kentsel dönüşüm istedi!

Adana Emniyeti terör olaylarının fazla olduğu gecekondu bölgelerinde kentsel dönüşüm talep etti. Harekete geçen Valilik, TOKİ ve belediyelerle işbirliğine gidiyor

Malik kentsel dönüşüm kira yardımı 2018 Haberi

Malik kentsel dönüşüm kira yardımı 2018

Kentsel dönüşüm kapsamında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından sunulan finansal destekler arasında kira yardımı bulunuyor. Kira yardımı maliklere 18 ay boyunca veriliyor.   

Kentsel dönüşümde maliklere ödenecek aylık kira yardımları her sene enflasyona göre yeniden belirleniyor. Peki, 2018'de maliklere ne kadar kentsel dönüşüm kira yardımı veriliyor?

Artvin, Bilecik, Bingöl, Bolu, Burdur, Çankırı, Erzincan,Gümüşhane, Hakkari, Kırşehir, Nevşehir, Sinop, Tunceli, Bayburt, Karaman, Kırıkkale, Bartın, Ardahan, Iğdır, Yalova, Karabük, Kilis'te 595,00 TL.

Amasya,Bitlis, Edirne, Giresun, Isparta, Kars, Kastamonu, Kırklareli, Muş, Niğde, Rize, Siirt,Uşak, Yozgat, Aksaray, Şırnak, Osmaniye, Düzce'de 675,00 TL.

Adıyaman, Afyonkarahisar, Ağrı, Çorum, Elazığ, Kütahya, Ordu, Sivas, Tokat, Zonguldak, Batman, Çanakkale'de 755,00 TL

Aydın,Balıkesir, Denizli, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, Mersin, Kayseri, Kocaeli, Malatya, Manisa, Kahramanmaraş, Mardin, Muğla, Sakarya, Samsun, Tekirdağ, Trabzon, Şanlıurfa, Van'da 830,00 TL

Adana,...