03 / 05 / 2024

maliyeye ait gayrimenkul ihalesi

maliyeye ait gayrimenkul ihalesi

Özelleştirme İdaresi Başkanlığından (ÖİB) yapılan yazılı açıklamaya göre, Aydın, Burdur, Elazığ, Erzurum ve Muş illerinde bulunan Maliye ve TCDD'ye kayıtlı 8 taşınmaz için ihaleye çıkıldı...

Akfen Karaköy Gayrimenkul, Eraysan'a ait fabrika binası ile arsasını satın aldı! 3,1 milyon Euro bedelle! 

Akfen GYO bağlı ortaklığı Akfen Karaköy Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat A.Ş. Eraysan'a ait fabrika binası ile arsasını 3,1 milyon Euro bedelle satın aldı. İşte ayrıntılar...

TÜRKŞEKER'e ait 6 ildeki 108 bin metrekarelik gayrimenkul 51 milyon TL'ye satıldı!

TÜRKŞEKER’e ait olan gayrimenkuller de el değiştirmeler hızlandı. 6 farklı ilde 108 bin metrekare büyüklükteki gayrimenkulün devri, 51 milyon Türk Lirası bedelle özel kişi ve şirketlere gerçekleştirildi.

Birinin borcu için bir başkasının gayrimenkulü haczedilebilir mi?

Posta yazarı Tamer Heper 'Tacir olan birinin 2 milyon lira vergi borcu var ve ödeyemiyor. Kendisine ait malvarlığı da yok. Ticari nedenlerle durumu kötü. Ancak endişesi şu; annesine ait gayrimenkul var, evli kardeşinin de bazı malları bulunuyor. Bunlara haciz gelir mi?' sorusunu cevapladı.

Vakıflara ait gayrimenkul ve hamamlardan kiraya verilenlerin sayısı TBMM'de!

Ülke genelindeki vakıflara ait gayrimenkul ve hamamlardan kiraya verilenlerin sayısına ve pandemi döneminde gelir kaybı yaşayan bu işletmelere destek olunması meclis gündemine taşındı. CHP'li Ünver, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kars Şeker Fabrikası'ndan kiralık gayrimenkul!

Kars Şeker Fabrikası Müdürlüğü, Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş'ye ait gayrimenkul için kiralama ihalesi düzenliyor.

Vakıf taşınmazlarının kiralarına erteleme!

AK Parti milletvekillilerinin "Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi"nde yer alan, vakıflara ait gayrimenkul kira ödemelerine ilişkin teklif, TBMM Genel Kurulu'nda kabul edildi.

Sahte kimlikle başkasının arsasını satmaya çalıştı!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde Libya uyruklu A.G., sahte kimlikle başkasına ait gayrimenkulü satmaya çalışırken yakalandı.

Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ'ye ait gayrimenkul özelleştirilecek!

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. Genel Müdürlüğü'ne ait gayrimenkul satış yöntemiyle özelleştirilecek.

TMSF Mevamed Sağlık Ürünleri'nin Samsun'daki gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Mevamed Sağlık Ürünleri Tar. Gıda İnş. Mim. İş. Sağ. ve Güv. İlaç Hizm. Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'ne ait gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 2 milyon 600 bin TL olarak belirlendi.

İzmit Belediyesi'ne ait gayrimenkul 3 seneliğine kiralandı!

İzmit Belediyesi'nin rutin olarak gerçekleştirilen haftalık encümen toplantısı İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Cem Güler başkanlığında yapıldı.

Türkiye Şeker Fabrikaları'na ait 3 gayrimenkul kiraya verilecek!

Türkiye Şeker Fabrikaları Anonim Şirketi'ne ait 3 gayrimenkul kiraya verilecek. Gayrimenkullerin ihalesi 25 Ekim 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

Türkiye Şeker Fabrikaları'na ait 2 gayrimenkul satılıyor!

Türkiye Şeker Fabrikaları Anonim Şirketi'ne ait 2 gayrimenkul özelleştirilecek. Gayrimenkuller için son teklif verme tarihi 25 Temmuz 2019 olarak belirlendi.

Türkiye Şeker Fabrikaları'na ait 3 gayrimenkul satılıyor!

Türkiye Şeker Fabrikaları Anonim Şirketi'ne ait 3 gayrimenkul özelleştirilecek. Gayrimenkuller için son teklif verme tarihi 21 Haziran 2019 olarak belirlendi.

maliyeye ait gayrimenkul ihalesi Haberi

maliyeye ait gayrimenkul ihalesi


Maliye Hazinesi ve Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları İşletmesi (TCDD) Genel Müdürlüğü adına kayıtlı, 5 ildeki 8 taşınmazın özelleştirme ihaleleri için 85 teklif geldi.


Özelleştirme İdaresi Başkanlığından (ÖİB) yapılan yazılı açıklamaya göre, Aydın, Burdur, Elazığ, Erzurum ve Muş illerinde bulunan Maliye ve TCDD'ye kayıtlı 8 taşınmaz için ihaleye çıkıldı.


Taşınmazların özelleştirme ihaleleri için son teklif verme tarihi 10 Nisan Parşembe günü mesai saati bitimi itibariyle 85 teklif...