14 / 05 / 2024

Malkara Otogarı kapandı mı

Malkara Otogarı kapandı mı

Malkara ilçesi otogarında kalorifer kazanının patlaması nedeniyle 2 kişinin öldüğü kaza sonrası otogarda tadilat yapılacak, bu süre içerisinde otogar faaliyetleri başka bir alanda gerçekleşecek.

Tekirdağ Malkara Otogarı 14 Temmuz'da açılıyor!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Malkara Otogarı'nın 14 Temmuz tarihinden itibaren yeniden hizmete gireceğini söyledi.

Malkara Otogarı'nda tadilat yapılacak!

Malkara ilçesi otogarında kalorifer kazanının patlaması nedeniyle 2 kişinin öldüğü kaza sonrası otogarda tadilat yapılacak, bu süre içerisinde otogar faaliyetleri başka bir alanda gerçekleşecek.

Malkara Otogarının temeli atıldı!

Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde yapılacak şehirlerarası otobüs terminalinin temeli, düzenlenen törenle atıldı.Malkara’da yapımına başlanılan yeni otogarın inşaat alanında yapılan temel atma törenine, çok sayıda kişi katıldı.

Malkara Belediyesi otogar projesinin temelini Nisan'da atacak!

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, geçtiğimiz hafta sonu basına düzenlediği kahvaltılı bilgilendirme toplantısında, belediyenin 2015 yılı faaliyetlerini anlatarak, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Bolu Dağı ulaşıma kapandı!

TEM Otoyolu’ nun Bolu Dağı geçidinin Ankara istikameti ile D-100 karayolunun Bolu dağı geçidinin Ankara istikameti, araçların kayması sonucu ulaşıma kapandı...

Gümüşhane-Erzincan karayolu ulaşıma kapandı!

Gümüşhane-Erzincan karayolu ulaşıma kapandı. Kelkit - Erzincan arasındaki 2 bin 120 rakımlı Pöske Dağı geçidinde, yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle karayolunun ulaşıma kapandığını söyledi.

İzmir-Ankara Yolu ulaşıma kapandı!

İzmir Ankara Yolu'nun Kula mevkii yoğun kar yağışı sebebiyle ulaşıma kapandı. Yolda bulunan araç sürücüleri trafik ekipleri tarafından benzin istasyonlarına yönlendiriliyor...

Afyonkarahisar-İzmir karayolu ulaşıma kapandı!

Afyonkarahisar - İzmir karayolu yoğun kar yağışından dolayı ulaşıma kapandı. Afyonkarahisar'ı Antalya ve İzmir'e bağlayan karayolunda kar yağışının ardından meydana gelen kazalar nedeniyle ulaşım durdu.

Çorum Otogarı ihalesi ikinci kez yapılacak!

31 Aralık tarihinde yapılan Otogar'daki işyeri kira ihalesine otobüs yazıhanelerinin teklif sunmamasını değerlendiren Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, "Bir kez daha ihaleye çıkacağız." dedi..

İzmir-İstanbul yolu trafiğe kapandı!

Balıkesir'de bugün öğle saatlerinde şiddetini artıran kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Balıkesir, Manisa arasında bir TIR kaza yapınca İzmir - İstanbul karayolu çift taraflı trafiğe kapandı.

Afyonkarahisar-Kütahya karayolu ulaşıma kapandı!

Afyonkarahisar-Kütahya karayolu ulaşıma kapandı. Yoğun kar yağışı, Afyonkarahisar ile Kütahya arasındaki karayolunun bazı kesimlerinde etkili oluyor.Afyonkarahisar - Kütahya karayolunda, yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşım sağlanamıyor.

Balıkesir-İzmir karayolu ulaşıma kapandı!

Balıkesir-İzmir karayolu ulaşıma kapandı. İstanbul'u Ege bölgesine bağlayan Balıkesir-İzmir karayolunda yağış nedeniyle ulaşım durdu. Ekipler, Çanakçı mevkisinde yolu açmak için yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

Tunceli'de 67 köy yolu ulaşıma kapandı!

Tunceli’de iki günden bu yana etkili olan kar yağışı nedeniyle il genelinde 67 köy yolu ulaşıma kapandı. Tunceli’de özellikle Pülümür, Ovacık, Nazımiye, Hozat ve Mazgirt ilçelerinde etkili olan kar yağışı nedeniyle 67 köy yolu ulaşıma kapandı...

Malkara Otogarı kapandı mı Haberi

Malkara Otogarı kapandı mı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Malkara Şehirlerarası Otobüs Terminali’nin kazan dairesinde meydana gelen ve 2 personelin yaşamını kaybettiği kazadan dolayı yapılacak tadilat ve onarım çalışmaları tamamlanıncaya kadar söz konusu hizmet birimindeki faaliyetler durduruldu.

Milliyet'te yer alan habere göre tadilat ve onarım çalışmaları devam ettiği süre boyunca firmalar Malkara Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde hizmet vermeyecek. 

Yolcu taşıma faaliyetleri Camiatik Mahallesi Devrim İlkokulu Mevki Eski Otogar alanında gerçekleştirilecek. Onarımlar bitirilip yer teslimi tamamlanıncaya kadar terminal giriş-çıkış ücreti alınmayacak.