05 / 05 / 2024

Malkara sağlamtaş mahallesi

Malkara sağlamtaş mahallesi

Malkara Belediye Başkanlığı; Sağlamtaş Mahallesi'nde yer alan 10 gayrimenkulün 30 Eylül 2014 Salı günü saat 14.00'de Malkara Belediye Binası'nda açık teklif usulü kiralama ihalesini gerçekleştirecek.

Bayrampaşa Sağmalcılar Mahallesi parselasyon planı askıya çıkarıldı!

Bayrampaşa İlçesi, Sağmalcılar Mahallesi, 15867, 15869, 22914, 22915, 22916, 24016, 24017 parsel sayılı taşınmazların tamamı ile 15737, 19170, 23085 parsellerin Parselasyon Planı askıya çıkarıldı.

Sağlamtaş İnşaat Elektrik Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sağlamtaş İnşaat Elektrik Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedel ile Ahmet Kürşat Arısoy tarafından kuruldu.

Kahramanmaraş Saçaklızade Mahallesi dönüşüyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin, Saçaklızade Mahallesi’nde başlattığı kentsel dönüşüm kapsamındaki çalışmalar devam ediyor...

Bursa Vatan Mahallesi'ne yeni sağlık ocağı müjdesi!

Çalışmalarına devam eden Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Yıldırım ilçesine bağlı Vatan Mahallesi’nde lüks hastane konforunda sağlık ocağı yapılacağını müjdeledi.

Çekmeköy Mimar Sinan Mahallesi'ne sağlık merkezi geliyor!

İBB Çekmeköy Mimar Sinan Mahallesi Sağlık Merkezi İnşaatı ihalesi 5 Mart 2018 Pazartesi günü yapılacak. 

Pendik Batı Mahallesi'ne aile sağlığı merkezi inşa ediliyor!

Pendik'te hayata geçirilecek olan Batı Mahallesi Aile Sağlığı Merkezi’nin Geziboyu Caddesi’ndeki yeni binasının inşaatı başladı.

Manavgat'ın alt yapısı yenileniyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Manavgat ASAT Birimi, Sağırin Mahallesi Kale bölgesinin içme suyu hattını yenilerken, yeni imara açılan bölgelerde de 8 milyon liralık kanalizasyon hattı çalışması başlattı.

Konya Meram'a sosyal tesis inşa ediliyor!

Konya Meram Belediyesi tarafından Hacı İsa Efendi Mahallesi'nde yaptırılacak sosyal tesis, ticaret merkezi ve yarı olimpik yüzme havuzundan oluşan tesisin temeli düzenlenen törenle atıldı.

Konya Meram Sosyal Tesis Ve Ticaret Merkezi'nin temeli atıldı!

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi tarafından Hacı İsa Efendi Mahallesi’nde yaptırılacak olan sosyal tesis, ticaret merkezi ve yarı olimpik yüzme havuzlarından oluşan tesisin temeli düzenlenen törenle atıldı.

Meram Sosyal Tesis ve Ticaret Merkezi'nin temeli atıldı!

Meram Belediyesi tarafından Hacı İsa Efendi Mahallesi’nde hayata geçirilecek olan sosyal tesis, ticaret merkezi ve yarı olimpik yüzme havuzlarından oluşan tesisin temeli düzenlenen törenle atıldı.

Meram’da Sosyal Tesis ve Ticaret Merkezi'nin temeli atıldı!

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi tarafından Hacı İsa Efendi Mahallesi’nde yaptırılacak olan sosyal tesis, ticaret merkezi ve yarı olimpik yüzme havuzlarından oluşan tesisin temeli düzenlenen törenle atıldı.

Meram Ticaret Merkezi'nin temeli atıldı!

Meram İlçe Belediyesi tarafından Hacı İsa Efendi Mahallesi'nde yaptırılacak olan sosyal tesis, ticaret merkezi ve yarı olimpik yüzme havuzlarından oluşan tesisin temeli düzenlenen törenle atıldı.

Konya Meram'a yeni tesis açılıyor!

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi tarafından Hacı İsa Efendi Mahallesi’nde yaptırılacak olan sosyal tesis, ticaret merkezi ve yarı olimpik yüzme havuzlarından oluşan tesisin temeli 11 Kasım Çarşamba günü saat 11.00’de atılıyor.

Malkara sağlamtaş mahallesi Haberi

Malkara sağlamtaş mahallesi


Malkara Belediye Başkanlığı; Sağlamtaş Mahallesi'nde yer alan 10 gayrimenkulü kiraya çıkarıyor. Kiraya konu gayrimenkuller dükkan ve lojman olarak belirlendi. 


Açık teklif usulü yapılacak ihale; 30 Eylül 2014 Salı günü saat 14.00'de Malkara Belediye Binası'ndaki Encümen Odası'nda ve Belediye Encümen huzurunda yapılacak.


İHALE İLANI:


İMAR VE ŞH.MD.HARİTA.EM,İST.ŞF BELEDİYE BAŞKANLIĞI - Evrak No: 4001


İLAN


MALKARA BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN


1- Belediyemize ait 10.adet taşınmaz 2886 sayılı kanunun 45.nci maddesine istinaden açık teklif usulü ile kiraya verilecektir.


2- İhalesi 30.09.2014 Salı günü saat 14.00 "da Belediye binasındaki Encümen Odasında ve Belediyemiz Encümen huzurunda yapılacaktır.


Şartnamesi mesai saatleri dahilinde İmar ve Şehircilik Müdürlüğünde bedelsiz olarak görülebilir.


İrtibat Telefon No: 0 282 427 19 62


Fax No : 0 282 427 00 20


3- Taşınmazın özellikleri aşağıdaki tabloda gösterilmiştir.


SIRA NO    BULUNDUĞU YER    NİTELİĞİ  ...