24 / 07 / 2024

malkara tekirdağ yapım çalışmaları

malkara tekirdağ yapım çalışmaları

Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde cadde ve sokaklarda sürdürülen kilitli beton parke taş, bordür, yağmur oluğu ve perdahlı kaldırım işi çalışmalarının devam ettiği bildirildi.

Tekirdağ Büyükşehir kentsel dönüşüm konutlarının yapımı için ihaleye çıkıyor! 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Dairesi Başkanlığı kentsel dönüşüm konutları kapsamında 4 normal katlı 2 adet binanın yapımı için ihaleye çıkıyor.

Tekirdağ Ferhadanlı Göleti'nin yapımı mecliste!

Tekirdağ'da bulunan Ferhadanlı Göleti'nin yapımı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Kaplan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ergene 2 OSB'de 155.8 milyon TL'ye altyapı yapım işi ihalesi!

Tekirdağ Ergene 2 Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, Tekirdağ Ergene 2 Organize Sanayi Bölgesi 732 hektarlık alanına ait altyapı yapım işini 155 milyon 817 bin 605 TL'ye ihale ediyor.

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü'nün yüzde 30'u tamam!

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü'nün yeni hizmet binasının inşaatı hızla devam ediyor. Binanın yapım aşamasının yüzde 30'u bitti.

Tekirdağ Kapaklı'da tesis yapımına karşılık intifa hakkı ihalesi!

Tekirdağ Kapaklı Belediye Başkanlığı, Tekirdağ İli Kapaklı İlçesi'nde bulunan bulunan taşınmaz üzerinde tesis yapımına karşılık intifa hakkı verilmesi işi ihale ediyor...

Tekirdağ Malkara Devlet Hastanesi Temmuz ayında TOKİ'ye devrediliyor!

Tekirdağ Malkara'da yapımı devam eden Devlet Hastanesi Temmuz ayından sonra TOKİ'ye teslim ediliyor. Hastane 12 bin 500 metrekare kapalı alan, 15 bin metrekare açık alan olmak üzere toplamda 27 bin 500 metrekare alan üzerine kuruluyor.

Malkara Otogarının temeli atıldı!

Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde yapılacak şehirlerarası otobüs terminalinin temeli, düzenlenen törenle atıldı.Malkara’da yapımına başlanılan yeni otogarın inşaat alanında yapılan temel atma törenine, çok sayıda kişi katıldı.

Tekirdağ Malkara'da halı saha yapım çalışmaları incelendi!

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Kozyörük Mahallesi’nde Malkara Belediyesi tarafından yaptırılan sentetik yüzeyli çim halı saha yapım çalışmalarını yerinde inceledi.

Tekirdağ Keşan'da bisiklet yolu yapımına başlanıldı!

Keşan Belediyesi, ilçede bisiklet kullanımını yaygınlaştırmak ve bu kültürü oluşturmak için, bisiklet yolları yapımına başladı. Barış Keleş, şehrin uygun yerlerine bisiklet yolu yapım çalışmalarının süreceğini dile getirdi.

Malkara Kültür Sarayı'nın yapımına Bakanlık destek verecek!

Malkara Belediye Meclisi 'nin Mart Ayı İkinci Birleşimi öncesinde ilçedeki Kültür Sarayı yapımı hakkında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, projeye Kültür Bakanlığı 'nın yüzde yüz hibe vererek destek olacağım bildirdi.

Tekirdağ Kapaklı futbol sahası tribün yapım ihalesi!

Tekirdağ ilinin Kapaklı ilçesindeki futbol sahasına tribün yapılması için ihaleye çıktı. İhaleye 8 firma katılırken, muhammen bedeli 134 bin 336 TL olan tribün yapım işine en yüksek 270 bin TL. en düşük ise 79 bin 80 TL teklif verildi..

Asyaport Limanı’nda yapım çalışmaları devam ediyor!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Barbaros’ta halen yapımı devam eden Asyaport Limanı’nda incelemelerde bulundu. Albayrak Asyaport Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Soyuer ’den bilgi aldı.

Tekirdağ 2. Etap Katı Atık Depolama Sahası'nın yapımı hızla devam ediyor!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, katı artık deposunda incelemelerde bulundu. Albayrak, 2. Etap katı atık Depolama Sahasının yapımının hızla devam ettiğini en kısa sürede kullanılmaya başlanacağını dile getirdi...

malkara tekirdağ yapım çalışmaları Haberi

malkara tekirdağ yapım çalışmaları

Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde cadde ve sokaklarda sürdürülen kilitli beton parke taş, bordür, yağmur oluğu ve perdahlı kaldırım işi çalışmalarının devam ettiği bildirildi. Malkara Belediyesi, vatandaşların mağdur olmamaları açısından Fen İşleri Müdürlüğü’nün yaptığı program dahilinde su inşaatı yüzde yüz tamamlanan cadde ve sokaklarda yol yapım çalışmalarına devam edileceği bildirildi. Yol yapım çalışmaları devam ederken bir yandan da bu çalışmalar dahilinde bordür arkalarına parsel mülkiyet sınırlarının elverdiği ölçüde de yaya kaldırımları yapılıyor. Ayrıca Fen İşleri Müdürlüğü tarafından başta Zülfikarağa Caddesi’nde belediye ek hizmet binası yanında olmak üzere ve bazı muhtelif sokaklarda da yol onarım çalışmaları...